BERICA- TRGOVINA I TRANSPORT GRAĐEVINSKOG MATERIJALA

Nerežišća, Hrvatska

Web stranica

+38521637285

} pon-pet: 07:00-17:00, sub: 07:00-15.00

Poduzeće Berica d.o.o. započelo je s radom, kao betonara, 1992. godine, a trenutno zapošljava 80 radnika te pripada skupini od prvih 1% najprofitabilnijih i najboljih hrvatskih poduzeća.

U svojoj ponudi proizvoda i usluga nudimo slijedeće:

  • prodaja građevinskog materijala, alata i strojeva, bijele tehnike, sanitarija, keramike.
  • proizvodnja betonskih blokova i fert gredica
  • laboratorij za ispitivanje kvalitete betona
  • transport svih vrsta građevinskih materijala i sirovina unutar Hrvatske
  • izvršavanje iskopa, asfaltiranje prometnica i probijanje puteva

 

DJELATNOSTI:

TRGOVINA
Naš prodajni salon započeo je s radom 2001. godine te se danas rasprostire na 20 000 kvadratnih metara i sadrži preko 10 000 artikala vrhunske kvalitete.
Trgovina Berica-venera d.o.o. je zastupnik kućanskih aparata “Končar”. U svojoj ponudi nudimo i egzotične parkete i panel parkete, te španjolske i talijanske pločice. Također, ovlašteni smo serviseri iz proizvodnog asortimana “Stihl”.

*NOVO Miješanje boja na Dulux mješalici-Od sada možete kod nas zatražiti uslugu miješanja boja (Dulux boje za interijere i fasade). Pomoću specijalnog sistema za miješanje boja moguće je izmiješati 15 000 boja (RAL, NCS, DULUX).

BETONARA
Smještena na području od 45000 kvadratnih metara betonara nudi širok spektar betonskih proizvoda i usluga. Osim standardnih betonskih usluga proizvodimo te nudimo uslugu ugradnje betona.
*Rad i ispravnost
Rad i ispravnost betonare prati “Institut Građe-vinarstva Hrvatske d.d. Zagreb – Poslovni centar Split” Odjel za materijale i tehnologiju. IGH d.d. Split, direktor: Žarko Dešković, dipl. ing. građ. Detaljno izvješće o proizvodnoj sposobnosti pogledajte ovdje.

*NOVO Proizvodnja betonskih blokova i fert gredica- Tvrtka Berica d.o.o. proizvodi samostalno betonske blokove i fert gredice. Također, u sklopu kompleksa betonare posjeduje laboratorij za ispitivanje kvalitete betona.

TRANSPORT
Tvrtka Berica posjeduje 50 različitih kamiona u svrhu prijevoza svih vrsta građevinskih materijala i sirovina unutar Hrvatske.
*Prijevoz unutar Hrvatske
Prijevoz materijala sa šleperom ili kamionom kiperom. Nudimo prijevoz pitke vode cisternom, a posjedujemo i kamion s dizalicom koja nudi mogućnost iskrcaja materijala na gradilište. Za prijevoz betona posjedujemo kamion mikser, kao i kamion pumpa koji služi za ispumpavanje betona. Isto tako, posjedujemo i cisternu za važenje fekalija.

-GRAĐEVINSKI STROJEVI
Tvrtka Berica posjeduje 25 građevinskih strojeva različitih veličina za izvršavanje iskopa.
*Izvršavanje iskopa
Posjedujemo osam bagera različitih veličina za izvršavanje iskopa.
*Vršimo probijanje puteva
Posjedujemo strojeve potrebne za probijanje puteva kao što su utovarivač, buldožder, buldozer, greder i valjak.

Naš KATALOG proizvoda pogledajte OVDJE.

berica_01

NAGRADE I PRIZNANJA:

-Poduzeće Berica d.o.o. je dobitnik zlatne medalje Prve hrvatske kune za najviše rezultate u poslovanju.

-Zavod za poslovna istraživanja je 14. prosinca 2002. dodijelio Uvjerenje kojim se potvrđuje da je gosp. Slobodan Nigoević dobitnik zlatne medalje Prva Hrvatska kuna za najviše rezultate u poslovanju postignute na mjestu direktora poduzeća Berica d.o.o. koje je razvrstano u prvih 1 % najprofitabilnijih i najboljih hrvatskih poduzeća. Nadalje, tvrtka Berica d.o.o. razvrstana je u prva 3 % po ukupnom prihodu u 2001. godini, a u 2002. g. rezultati govore o usponu na 2 %. Prema prihodu po zaposlenom tvrtka je bila uvrštena u prvih 8 %, a prema prosječnim prihodima po zaposlenom uvrštena je u prvih 6 %.

 

Pogledano 809 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa