BAZENI PLUS

Slanice 22, Stobreč, Croatia

Web stranica

021656005

} 08:00-16:00

O NAMA:

Bazeni Plus d.o.o. je tvrtka specijalizirana za projektiranje, izgradnju i održavanje privatnih i javnih bazena, te prodaju i montažu cjelokupne bazenske opreme, hidromasažnih kada i staklenog mozaika. Proizvode najkvalitetnijih proizvođača na tržištu potražite na našim stranicama.

MISIJA:

Misija tvrtke Bazeni Plus d.o.o. je pružiti istinske vodene užitke svojim klijentima s osjećajem povjerenja, kreativnosti, individualnog pristupa i prestiža.

VIZIJA:

Naša vizija je postati vodeća tvrtka na regionalnom tržištu u segmentu izgradnje obiteljskih (privatnih i javnih) bazena što želimo postići konstantnim ulaganjem u znanje, nove tehnologije i zadovoljstvo klijenata.

Dugogodišnje poslovanje i mnogobrojni zadovoljni klijenti potvrda su poslovne politike na kojoj inzistiramo, a koja uključuje:

– ulaganje u istraživanje i razvoj
– ulaganje u znanje i suvremene tehnologije
– ulaganje u zadovoljstvo klijenta
– praćenje najnovijih trendova i inovacija u industriji
– inzistiranje na kvaliteti, stručnosti i odgovornosti

Svojim klijentima nudimo izgradnju bazena po sistemu ¨ključ u ruke¨ što predstavlja realizaciju projekta od izrade nacrta do stavljanja objekta u funkciju. Surađujemo s najrenomiranijim svjetskim proizvođačima i dobavljačima, te možemo garantirati najveću dugotrajnost i funkcionalnost ugrađene opreme.

tekst slika

 

USLUGE:

Svojim klijentima nudimo izgradnju bazena po sistemu ¨ključ u ruke¨ što predstavlja realizaciju projekta od izrade nacrta do stavljanja objekta u funkciju. Surađujemo s najrenomiranijim svjetskim proizvođačima i dobavljačima, te možemo garantirati najveću dugotrajnost i funkcionalnost ugrađene opreme. Nastupima na brojnim seminarima i sajmovima u inozemstvu (izdvajamo neke od njih) želimo klijentima osigurati najveću vrijednost i kvalitetu za uloženi novac.

PLANIRANJE IDEJNOG RJEŠENJA

Planiranje je početni korak uspješne i kvalitetne realizacije projekta izgradnje bazena. Projektni nacrti služe za predviđanje svih relevantnih čimbenika i elemenata u procesu izgradnje i montaže opreme, olakšavaju komunikaciju između investitora i izvođača i omogućuju najefikasnije provođenje investitorovih ideja u djelo.

GRAĐEVINSKI RADOVI

Građevinski radovi uključuju iskop i izradu bazenske školjke željenog oblika i dimenzija, izradu strojarnice koja mora biti adekvatna (što bliže bazenu, dovoljno velika, suha i prozračna) opremi koja se u nju smješta i izradu kompenzacijskog spremnika za bazene s preljevom. Kvalitetno odrađeni građevinski radovi uvelike olakšavaju ravnanje i oblaganje mozaikom i općenito pridonose ukupnoj kvaliteti i dugotrajnosti bazena.

MONTAŽA I INSTALACIJA OPREME

Montaža bazenske opreme odvija se etapno u svim fazama gradnje, stoga je potrebana usklađenost i precizna komunikacija između investitora, građevinara i montažera opreme. Montaža opreme počinje ugradnjom elementa u pod bazena prilikom šalovanja a prije betoniranja podne ploče. Nastavlja se ugradnjom elemenata u zidove prilikom podizanja unutranjih oplata. Nakon betoniranja i rašalovavanja školjke bazena obavlja se postavljanje bazenskih cijevi od ugrađenih elemenata do strojarnice. Završnu fazu predstavlja montaža opreme u strojarnici.

POSTAVLJANJE RUBNOG KAMENA

Oko bazena se postavlja rubni kamen koji ima estetsku i funkcionalnu ulogu. Estetski doprinosi atraktivnosti cijelog objekta, a funkcionalno dijeli školjku bazena od šetnice i spriječava slijevanje vode sa šetnice u bazen. Najučestalije dimenzije rubnog kamena su 3 ili 5 cm debljine i 30 cm širine.

RAVNANJE, HIDROIZOLACIJA I POSTAVLJANJE MOZAIKA

Mozda i najosjetljiviji dio u procesu izgradnje bazena je postavljanje mozaika jer je praksa pokazala du su najveći problemi u funkcioniranju bazena na našem tržištu, uz ugrađivanje jeftine i nekvalitetne opreme, neiskustvo i nekvaliteta keramičara. Preporučujemo angažiranje keramičara koji su zaposleni unutar bazenske tvrtke i koji imaju višegodišnje iskustvo u radu s hidroizolacijom i postavljanjem mozaika u bazenima.

REKONSTUKCIJA I REINSTALACIJA

Zbog prethodno navedenih problema (jeftina i nekvalitetna oprema, neprofesionalni keramičari i montažeri) potreba za većom ili manjom rekonstrukcijom bazena javlja se mnogo prije od očekivanja vlasnika, pa se prividna ušteda kod angažiranja tvrtki koje relativiziraju porijeklo bazenske opreme i ulogu keramičara i montažera (pa daju niže cijenu da bi privukli klijente i prekrili nekvalitetu) višestruko obije o glavu.

SERVIS I ODRŽAVANJE

Adekvatnim i redovitim servisiranjem bazena produžuje se vijek trajanja i preveniraju problemi koji mogu znatno umanjiti užitak korištenja bazena. Servis i održavanje bazena odnosi se na redovito čišćenje bazena, tretman kemikalijama (pH, klor, algicid. itd) i zamjenu dotrajalog potrošnog materijala i opreme.

PRODAJA CJELOKUPNE BAZENSKE OPREME

Tvrtka Bazeni Plus d.o.o. nudi cjelokupnu bazensku opremu, hidromasažne kade i stakleni mozaik najkvalitetnijih svjetskih tvrtki po najpovoljnijim cijenama. Dugogodišnjim poslovanjem u mogućnosti smo ponuditi bilo koji proizvod bilo kojeg proizvođača u bazenskoj industriji, ali u prodajni program uvrštavamo isključivo proizvode najkvalitetnijih tvrtki koje smo kroz višegodišnju montažu testirali. Kod bazenskih proizvoda čije su ključne karakteristike mehanika i elektronika (filteri, pumpe, automatska upravljanja, rasvjeta, efekti, itd.) prodajemo isključivo njemačke proizvode, kod proizvoda čija je ključna karakteristika dizajn (skale, tuševi, slapovi, mozaik, itd.) prodajemo i proizvode nekoliko vodećih europskih proizvođača, a za hidromasažne kade zastupnici smo vodeće svjetske tvrtke D1 SPAS koja proizvodi nakvalitetnije i najluksuznije hidromasažne sustave na svijetu.

 

 

Proizvode iz našeg asortimana možete pogledati OVDJE.

Pogledano 2236 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

BIRD – TENDE, ŽALUZINE I ZAVJESE

+385 21 484 466

Šetalište Ivana Meštrovića 78, Split, Hrvatska

08:00-16:00

Oznaka na karti

Tvrtka Bird obiteljska je kompanija koja 20 godina djeluje na prostorima cijele Hrvatske.  Pročitaj više »

ELABORATUS d.o.o. GRAĐEVINA

+385 99 303 5101

Šibenska ulica 15, Split, Croatia

pon-pet: 08:00-16:00

Oznaka na karti

Poduzeće za graditeljstvo ELABORATUS d.o.o. Split osnovano je 2005. godine.  Pročitaj više »

INTERDECO – PROIZVODNJA TENDI, ŽALUZINA, ZAVJESA

+38521 572 055

Velebitska ulica 66, Split, Hrvatska

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

Tvrtka “INTER DECO” d.o.o.  Pročitaj više »