PAINTBALL SALONA

Mravince, Hrvatska

Web stranica

+385 99 698 2526

} pon-ned: 09:00-18:00

O NAMA

Paintball Klub “Salona” je osnovan 12. 04 2005. godine, i od tada uspješno surađujemo s našim klijentima iz godine u godinu! Dajemo opremu u najam, organiziramo teambuilding, i sve to na atraktivnom šumskom terenu u Mravincima, udaljen samo 10 minuta od centra Splita!

Paintball je u zadnjih 15-20 godina najzanimljiviji ekstremni sport koji se igra u prirodnom okruženju i to diljem 40 zemalja cijeloga svijeta. Igra je bazirana na adrenalinu i zabavi međi igračima. Ona jača duh i karakter igrača, uči ih timskom radu, gradi im samopouzdanje i razvija samoinicijativu kod pojedinaca. Za ključ uspjeha u igri je najviše bitna inteligencija i timski rad. Snaga nije uopće bitna, već samo dobro taktiziranje i odlučnost momčadi, a mali postotak igra brzina i spretnost. Rekreativni paintball je kod nas našao svoju najveću primjenu kroz team building program, gdje kod uposlenika tvrtki potiče timski rad i razvija natjecateljski duh, stavljajući ih sve u jednak položaj bez obzira na poziciju u tvrtki.

OPREMA

Za paintball , kao i za ostale ekstremne sportove potrebna je odgovarajuća oprema, koja se sastoji od markera sa pripadajućim dodacima, te od dodatne sigurnosne opreme.

  • Markeri : Na tržištu postoji veliki broj različitih modela, čiji je princip rada uglavnom isti. Rade na CO2, N2 ili na komprimirani zrak. Mogu biti plastični ili metalni. Karakteristike: Semi-automatic (polu-automatski) marker metalno kučište kvalitetna i precizna obrada fini venturi bolt koji ne uzrokuje pucanje kuglice velika izdržljivost Ostali dijelovi markera: – Boce za CO2 ili plin pod pritiskom. Razlikuju se po veličini (09 oz, 12 oz, 14 oz, 20 oz …). Mogu biti od aluminija, metala ili od različitih umjetnih vlakana. – Loader koji služi kao rezervar za kuglice na markeru.
  • Maska je najvažniji dio zaštitne opreme. Služi za zaštitu lica, očiju i glave. Postoji više različitih modela i proizvodača, npr. JT, Scott, RAVEN, Skul, V-Force. Maske se razlikuju u stupnju zaštite, tj. o površini koju štite, te po vrsti vizira: obični jednoslojni, maske s termalnim staklima koja spriječavaju zamagljivanje.
  • Uniforme: Namijenjeni su za zaštitu tijela i najprikladniji su za igru jer omogućavaju igraču da se osjeća sigurnije na terenu. Idealna kombinacija je ako suparničke ekipe imaju kombinezone različitih boja, a ako to nije moguće, dovoljno je da pripadnici jedne ekipe oko desne nadlaktice nose trake iste boje, što je dovoljno za raspoznavanje suparničkih ekipa.
  • Rukavice: Namijenjene su zaštiti prstiju ruke. Mogu biti sa raznim pojačanjima ili rukavice “bez prstiju”.
  • Paintball kuglice: Paintball kuglice napravljene su od mješavine škroba, potpuno su ekološki prihvatljive i bio-razgradive u vrlo kratkom vremenu. Boja se lako pere vodom ili blagim deterdžentom i potpuno je neškodljiva.

DJEČJI PAINTBALL

PAINTBALL DJEČJI ROĐENDAN
Ako nemate ideja kako će Vaše dijete proslaviti rođendan, što ga ne odvedete na Paintball? Za početak napravite popis gostiju koji će doći, neka se svi skupe doma te se za početak mogu malo tamo zabavljati i opuštati. Poslužite im grickalice, slatkiše i dobro ih nahranite, nakon toga ih odvedite na mjesto koje ste rezervirali gdje će se ispucati u fantastičnom Paintball-u.

Tamo dobiju sve što im treba, maskirne kombinezone, ratnički izgled, dječje markere (puške), a sve to pod budnim okom instruktora! Ovakve aktivnosti se održavaju na otvorenom, mali dio šuma i sl, što je odlično za djecu. Neka udahnu malo svježeg zraka, neka se istrče, dobra zabava je zagarantirana.

Paintball obično traje po dva sata i vrlo su zabavni klincima, a i odraslima. Paintballa proslave su idealne za klince od 8 godina starosti pa na dalje, igru vole i dečki i cure. Slobodno možete ponijeti od doma grickalice i sokove jer će klincima to trebati nakon što se iskaču i dobro umore.

PAKETI

Osnovni paket 100 kuglica sva oprema

Standardni paket 200 kuglica sva oprema

Pro paket 300 kuglica sva oprema

Djecji paket 100 kuglica sva oprema

Pogledano 1784 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa