EMO ADRIA POSUĐE

Bašini ulica 3, Solin, Hrvatska

Web stranica

+385 1 6547 129

} pon-pet: 08:00-18:00

Emo-Adria je vodeći dobavljač emajliranog sudja u Hrvatskoj. Osnovana je 1992 g, u potpunosti je u hrvatskom vlasništvu.

Ekskluzivni smo uvoznik i distributer proizvođača kvalitetnog emajliranog suđa EMO- Novum iz Celja, tvornice s vrlo dugom tradicijom.

Veleprodaja smo, surađujemo s većinom relevantnih trgovačkih kuća. Krajnji kupci mogu kupiti naše proizvode na više od 800 prodajnih mjesta.

Trgovci mogu našu robu nabaviti od veleprodaja sa kojima surađujemo. Želite li je direktno kupovati od nas molimo da nas kontaktirate.

Naši komercijalisti regionalno obilaze kupce i njihova prodajna mjesta. Isporuku robe vršimo ambulantno kurirskom službom ili s našim voznim parkom.

Naša načela u radu su da sa poslovnim partnerima nastojimo postići korektan profesionalan odnos te im biti dobar i pouzdan dobavljač.

PROIZVODI

  • EMAJLIRANO POSUĐE – Zdjele, Lonci, Eterna posude, Velike posude, Pekači i tepsije, Tave, Đezve, Lončići, Setovi, Cjedila, Poklopci
  • POSUĐE INOX- Lonci, grabilice, poslužavnici
  • VAGE- osobna, kuhinjska
  • KUHINJSKI PRIBOR
  • NOŽEVI

Pogledano 3263 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

CVJEĆARNICA DOLENA

+38521 643 941

Ul. kralja Zvonimira 14, Solin, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00

Oznaka na karti

Izrada cvjetnih i ostalih dekoracija za vjenčanja Izrada dekoracija za razne druge svečanosti (krštenja, Pričesi, Krizme, obljetnice i sl.) Izrada grobnih aranžmana od svježeg ili umjetnog cvijeća Dekoriranje interijera i…  Pročitaj više »