EKO KLANAC

Jelov Klanac, Hrvatska

Web stranica

0918963661

} 00:00-24:00h

Naše imanje Eko-Klanac smješteno je u naselju Jelov Klanac, u blizini mjesta Rakovica.  Od glavnog ulaza u najpoznatiji nacionalni park Plitvička jezera udaljeno je svega 12 kilometara. Imanje se smjestilo na površini od 3 hektara uglavnom vrtova, nešto manje voćnjaka i livada. Proizvodnja povrća i voća odvija se po ekološkim načelima već 8 godina. Da bi smo upotpunili naše imanje i iskoristili naše znanje i mogućnosti sagradili smo dvije drvene, udobne i slatke kućice. Svaka od njih je površine 42m2, ima kuhinju, glavnu spavaću sobu i kupaonicu u prizemlju i još jednu trokrevetnu spavaću sobu na prvom katu.

Zajednički prostor čini sjenica s prostorom za roštilj, peku, kotlić ili gradele. Veliki stol može istovremeno ugostiti 10 do 12 osoba.Imanje je idealno za bijeg od gradske bučne svakodnevnice i za odmor od napornih radnih dana. Okruženo čistom prirodom, mirom i tišinom , mirisima raznih vrsta bilja i grmova, mirisom borove šume u blizini uz zalaske sunca mjesto je za romantičare, ljubitelje prirode i sve koji trebaju mjesto za sebe i svoju obitelj ili prijatelje.

Pogledano 650 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

KONOBA PETRO- RASTOKE

38547777709

Rastoke 29, Hrvatska

09:00-23:00h

Oznaka na karti

Rastoke; jedinstvena igra Majke prirode, prekrasna mreža slapova, putova i mlinova, mjesto istinskog užitka.  Pročitaj više »