OPG MIHALIĆ

Tišina Kaptolska, Hrvatska

Web stranica

0997947631

Registrirano smo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo sa sjedištem u općini Martinska Ves u Sisačko-moslavačkoj županiji. Dugi niz godina bavimo se ratarstvom i voćarstvom. Uz voćnjake, posjedujemo preko 100 ha obrađenog poljoprivrednog zemljišta te svake godine proizvedemo 250 tona kukuruza, 210 tona pšenice, 100 tona jabuka, 100 tona uljane repice, 50 tona soje, 10 tona šljiva.

Osim svježeg voća i navedenih ratarskih kultura, proizvodimo i 100 %-tni prirodni, mutni i bistri sok od jabuka, krušaka te kombinacija jabuka-mrkva, jabuka-cikla, jabuka kruška, 100 %-tni prirodni jabučni ocat te rakiju.

Osim ljepote voćnjaka i obradivih poljoprivrednih zemljišta, proizvodnje i prodaje zdravih i prirodnih proizvoda za piće, njegovanje starih običaja i tradicije, glavna je odlika našeg obiteljskog poljoprivrednog godpodarstva (OPG-a).
Zasađene su sljedeće sorte jabuka: Idared, Jonagold, Granny Smith, Zlatni Delišes, sve redom kvalitetne i priznate na domaćem i stranom tržištu. Zasađene su i sve redom vrhunske sorte šljiva: Stanley, Čačanska ljepotica, Top hit, Top king, Jojo, te kruška Vilijamovka.

PROIZVODI

 • Sok od jabuke- 100% sokovi od jabuke dobiveni su hladnim prešanjem, punjeni i pasterizirani bez aditiva i konzervansa.
  Napravljeni su trudom i ljubavi koju Vam pruža obitelj Mihalić. Brinemo da naši plodovi budu 100% svježi i hranjivi.
  Vjerujemo da nakon što probate naš sok započinje povjerenje u kvalitetu našeg proizvoda.
  Ovo je kvaliteteno bezalkoholno piće za sve uzraste koje će Vam dati puno hranjivih sastojaka i puno energije za zdraviji i aktivniji život. Pijte ga svakodnevno, osjećajte se pozitivno jer Vas ovaj hranjivi napitak potiče da se osjećate i razmišljate zdravo.
  Čuvati na tamnom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 5 dana.
 • Sok od jabuke i cikle-  100% sok od jabuke i cikle dobiven hladnim prešanjem, punjen i pasteriziran bez aditiva i konzervansa.
  Ovaj sok je napravljen trudom i ljubavi koju Vam pruža obitelj Mihalić. Brinemo da naši plodovi budu 100% svježi i hranjivi.
  Vjerujemo da nakon što probate naš sok započinje povjerenje u kvalitetu našeg proizvoda. Ovo je kvaliteteno bezalkoholno piće za sve uzraste koje će Vam dati puno hranjivih sastojaka i puno energije za zdraviji i aktivniji život. Pijte ga svakodnevno, osjećajte se pozitivno jer Vas ovaj hranjivi napitak potiče da se osjećate i razmišljate zdravo.
  Čuvati na tamnom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 5 dana.
 • Jabučni ocat- Prirodni proizvod dobiven fermentacijom neprskanih jabuka bez dodanih umjetnih sastojaka.
  Jabučni ocat poznat je po svojem djelotvornom učinku još od davnina. Uz to što ima široku upotrebnu u kulinarstvu, pomaže pri redukcijskim dijetama te kod povišenog kolesterola i masnoća u krvi. Mnogi ga koriste za pročišćavanje organizma, reguliranje probave te narmaliziranje krvnog tlaka. Nije filtriran.Sastav:
  -Alkohol – 0,05% vol
  -Octena kiselina – 2,7% vol.
  -Sadržaj ukupnog sumpor-dioksida 20,80 mg/l
  -Sadržaj slobodnog sumpor-dioksida 4,16 mg/l

Pogledano 978 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AURORA ULJE- HLADNO PREŠANO BUČINO ULJE

+38544 532 239

Ulica Braće Bobetko 41, Sisak, Hrvatska

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

-Naša vizija je učiniti bučino ulje Aurora prijeko potrebnim i neizostavnim sastojkom svakodnevnih jela i slastica tako da njegova konzumacija postane dio kulture jedenja.  Pročitaj više »