ŠANČIĆ SERVIS

Perkovčeva 71, Grad Samobor, Croatia

Web stranica

013360988

} 09:00 - 17:00

Obrt Šančić postoji od 1981. Godine kao specijalizirani centar za prodaju, montažu i servisiranje kućanskih aparata, klimatizacije, toplinskih pumpi kao i orginalnih rezervnih dijelova.

Dugogodišnjim razvojem u stručnom ljudskom kadru i poslovnom prostoru postali smo ovlašteni partner europski postojanih i priznatih brendova “Candy Hoover” i “Sinclair”. Ponosni smo generalni uvoznik, distributer i montažer toplinskih pumpi “Hotjet”. Sa zaposlenim i osposobljenim inženjerima, elektrotehničarima, montažerima te vanjskim suradnicima djelujemo u samoborskoj i zagrebačkoj regiji kao i diljem lijepe naše.

5088411

U više od trideset godina djelovanja stekli smo vaše povjerenje u kojem ste upoznali našu stručnost, kvalitetu, točnost i pravilo da je stranka – korisnik naših usluga i proizvoda – uvijek na prvom mjestu.

U našem programu servisiramo i popravljamo i sve ostale brendove bijele tehnike, a za sve ovo osiguravamo i isporučujemo originalne rezervne dijelove.

Projektiramo, instaliramo te puštamo u pogon kompletnu opremu i instalaciju za vaše učinkovitije, ali jeftinije grijanje.

Tisuće korisnika naših usluga i proizvoda uvjereni su u našu stručnost, kvalitetu, točnost i saznanje da je stranka uvijek na prvom mjestu. Nadamo se da ste i Vi jedan od njih ili da ćete to uskoro postati jer naš tim Vas očekuje.

U očekivanju da nam se i vi obratite i iznesete svoje potrebe i želje ili zatražite potrebne informacije nazovite i kontaktirajte nas.

Pogledano 1706 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

ELEKTRO-SERVIS HUSTA

ELEKTRO-SERVIS HUSTA

098367752

Voćarska ulica 2, Samobor, Croatia

09:00 - 17:00

Oznaka na karti

Ugradnja, popravak i servisiranja aparata vrše se na Vaš telefonski poziv ili email u najkraćem roku, a za sve izvršene radove i ugrađene dijelove dajemo garanciju.  Pročitaj više »