Planinska kuća Žumberak

Žumberak - Samoborsko Gorje, Croatia

Web stranica

091 388 8713

} Nazvati za dogovor

Planinska kuća u Parku prirode Žumberak (Samoborsko-Žumberačko gorjesamo 50 km od Zagreba illi Karlovca  pruža vrhunski doživljaj gorske prirode, mira i tišine. Kuća se nalazi na osunčanim južnim padinama Žumberačke gore sa koje puca prekrasan pogled na Klek, Veliku i Malu Kapelu te Petrovu goru.

U sklopu kuće nalazi se sjenica sa vanjskim roštiljem i masivnim stolom za 20-tak osoba. Ukoliko volite planinarenje, vožnju biciklom, druženje sa prijateljima uz roštilj ili samo odmarati uz kamin, naša planinska kuća pružit će Vam ugodu.

Kuća je kompletno opremljena za iznajmljivanje, velika okućnica (2000 m2) sa mogućnošću uporabe roštilja, ražnja i pripreme kotlovine. Kapacitet kuće za spavanje je za 8+2 osobe.
Uz mnogobrojne planinarske i biciklističke staze, naći ćete mir i tišinu na osami za svoju dušu.

KAPACITET I POZICIJA: Kapacitet: 8 + 2 Ukupan broj ležaja: 4 +1 Broj bračnih ležaja: 5 DODATNI PODACI : Dvorište Terasa Parkirno mjesto

GOVORIMO STRANE JEZIKE: Engleski iNjemački OPREMLJENOST UREĐAJIMA : TV, Hi-Fi, Grijanje

OPREMLJENOST KUPAONICE: Tuš kabina, Sušilo za kosu OPREMLJENOST KUHINJE: Posuđe za pripremanje jela i pića, pribor za jelo, pećnica, frižider, zamrzivač, aparat za kavu

PROMETNA POVEZANOST : Najbliža autobusna postaja: 1 km

VELIKI PARKING SA OGRAĐENIM PARKIRALIŠTEM

 

Pogledano 1086 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa