PERKOVIĆ VOĆNE RAKIJE I LIKERI

Klokočevec Samoborski 6e, Hrvatska

Web stranica

01/3371 233

O nama

 

Obiteljski obrt “MDM Perković” nastao je na temelju višegodišnje proizvodnje rakije za vlastite potrebe u čije su recepte utkane godine iskustva i napornog rada.

Sam obrt službeno je nastao 2002. godine, ali kako smo spomenuli, na temelju dugogodišnjeg predanog i studioznog rada na receptima koje danas koristimo, danas Vam možemo s ponosom predstaviti paletu od dvanaest naših ukusnih rakija i likera, koji su na hrvatskom i stranom tržištu vrlo brzo našlo put do velikog broja zadovoljnih konzumenata, zahvaljujući ponajprije svojoj kvaliteti i dizajnu ambalaže. Naši proizvodi funkcioniraju kao prvorazredni gurmanski doživljaj, ali i kao vrhunski poklon za sve prilike, upravo zbog svoje elegancije i jedinstvenih idejnih rješenja koje smo realizirali na našoj ambalaži, po čemu smo u samo tri godine postali prepoznatljivi “brand” na tržištu.

 

Uz spomenuta alkoholna pića, krenuli smo i s proizvodnjom sušenog voća, također u ambalaži koja plijeni pažnjom, a u želji da svoj asortiman što više približimo svima.

Također, s ponosom ističemo da smo među prvima u Republici Hrvatskoj (2008.godine) certificirali međunarodno priznatu normu ISSO 22 000: 2005, koja objedinjuje dosadašnje norme ISSO 9001 i HACCP. Ovaj certifikat i njegova pravilna primjena osigurava potpunu sljedivost proizvoda i najviše standarde u proizvodnji alkoholnih pića.

 

 

Pogledano 1407 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa