AGROTURIZAM MOFARDIN ROVINJ

Vestar 4, Rovinj, Hrvatska

Web stranica

+385 52 829 044

} 08:00-18:00

“NEMA STRESA”moto je kuće Mofardin i upravo će Vas tako dočekati Luisa i Roberto u svojoj kamenoj kući okruženoj spokojem prirode, nadomak mora. Konoba Mofardin nudi istarske specijalitete kao janjetinu, jarića, odojka pripremljene na ognjištu i ispod tradicionalne čripnje.

Ovdje možete uživati u dobrom istarskom pršutu i ovčijem siru, okusiti domaću tjesteninu – fuže s kokošjim umakom ili rajčicom, različite juhe, povrće i, naravno, svježu ribu vrijednih rovinjskih ribolovaca. Vino i rakije pripremljene s voćem i lokalnim travama pretvorit će susrete za stolom u veselje i feštu tokom kojih se s lakoćom rađaju nova prijateljstva.

Nedaleko od kuće otvara se prekrasno more, poznato po bistrim dubinama i čistim plažama okružene borovom i žirovom šumom, dok u ornitološkom rezervatu Palud možete promatrati različite vrste ptica selica. U blizini su Rovinj, Bale i Pula čije vas čarobne uličice vode uz kamene kuće, sve do crkvica, galerija, velikih i malih luka i slikovitih tržnica, uz svjedočanstva o bogatoj povijesti Istre. Kuća Mofardin raspolaže sa 12 ležajeva u udobnim sobama čiji prozori otvaraju pogled na vrt, gdje u skladu žive domaće životinje i gdje uz malo sreće možete sresti srnu, jelena i šarolike fazane.
Gostoprimstvo, tradicija, more i kultura, a iznad svega: ”Nema stresa!”

ROVINJ

Gotovo sedamnaest stoljeća stari grad na zapadnoj obali Istre godinama je mijenjao ime i dušu.
Oduvijek je bio grad čuvenih mornara, ribara, rudara te ugostitelja i turističkih radnika koji svake godine ugošćuju više od 300.000 domaćih i stranih turista.
Nad gradom ljepotanom dominira crkva Sv. Eufemije, građena u baroknom stilu. Na vrhu zvonika uzdiže se kip Sv. Eufemije koji već tri stoljeća pokazuje pomorcima i ribarima kakvo će biti vrijeme i more.
Cijela je rovinjska obala zaštićena prirodna baština, baš kao i dvadeset i dva otoka i otočića što okružuju ovaj grad. Na otok Katarinu svraćaju oni turisti i gosti željni sunca, mora, čistog zraka u otočnoj hladovini. Crveni otok, zbog svojeg je raskošnog raslinja nosio ime i Cvjetni vrt. Duž obale kopna i rovinjskih otoka nižu se odlično opremljene marine, luke i lučice. Tu su i brojni ugostiteljski i turistički objekti.

SMJEŠTAJ

  • Agroturizam Mofardin raspolaže sa 4 sobe u kategoriji 3 zvjezdice.
  • Sobe su opremljene kupatilom i wc-om.
  • Prve dvije sobe za dvije osobe su površine 14 m2.
  • U treću i četvrtu sobu površine 20 m2 mogu se smjestiti 3 osobe .
  • Kućni ljubimci su kod nas dobrodošli.
  • Staza za šetnju i trčanje pored mora nalazi se u blizini našeg objekta.
  • Biciklisti mogu kod nas odložiti opremu.
  • Ispred našeg agroturizma nalazi se besplatni parking.
  • Cijena za noćenje sa doručkom je 25 eura po osobi.

JELOVNIK MOŽETE PRONAĆI OVDJE.

Pogledano 545 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

SELJAČKI TURIZAM ŠIMANOVIĆ

SELJAČKI TURIZAM ŠIMANOVIĆ

0915131748

Ulica Karla Vodopića 7, Donja Zdenčina, Croatia

Radimo po najavama

Oznaka na karti

Smješteni smo na pola puta između Zagreba i Karlovca u mirnom ravničarskom selu Donja Zdenčina (Općina Klinča Sela).  Pročitaj više »

KONJIČKI CENTAR LIBERTAS

+385 98 472 227

Bolč 134, Hrvatska

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

O NAMA Konjički klub „LIBERTAS“ osnovan je 1994. godine i bavi se organiziranjem turističko rekreativnog jahanja za djecu i odrasle, te konjičkim sportom.  Pročitaj više »

IZLETIŠTE POLOVANEC

IZLETIŠTE POLOVANEC

+385 91 600 8666

Krčevina 5, Šašinovec, Croatia

10:00-22:00

Oznaka na karti

IZLETIŠTE U OKOLICI ZAGREBA Prigorski breg, vinograd, klet, sve bolja vina, odlična hrana te obilje veselja i zabave… Izletište Polovanec na jednom mjestu svim Zagrepčanima, ali i svima onima koji…  Pročitaj više »