AGROTURIZAM MOFARDIN ROVINJ

Vestar 4, Rovinj, Hrvatska

Web stranica

+385 52 829 044

} 08:00-18:00

“NEMA STRESA”moto je kuće Mofardin i upravo će Vas tako dočekati Luisa i Roberto u svojoj kamenoj kući okruženoj spokojem prirode, nadomak mora. Konoba Mofardin nudi istarske specijalitete kao janjetinu, jarića, odojka pripremljene na ognjištu i ispod tradicionalne čripnje.

Ovdje možete uživati u dobrom istarskom pršutu i ovčijem siru, okusiti domaću tjesteninu – fuže s kokošjim umakom ili rajčicom, različite juhe, povrće i, naravno, svježu ribu vrijednih rovinjskih ribolovaca. Vino i rakije pripremljene s voćem i lokalnim travama pretvorit će susrete za stolom u veselje i feštu tokom kojih se s lakoćom rađaju nova prijateljstva.

Nedaleko od kuće otvara se prekrasno more, poznato po bistrim dubinama i čistim plažama okružene borovom i žirovom šumom, dok u ornitološkom rezervatu Palud možete promatrati različite vrste ptica selica. U blizini su Rovinj, Bale i Pula čije vas čarobne uličice vode uz kamene kuće, sve do crkvica, galerija, velikih i malih luka i slikovitih tržnica, uz svjedočanstva o bogatoj povijesti Istre. Kuća Mofardin raspolaže sa 12 ležajeva u udobnim sobama čiji prozori otvaraju pogled na vrt, gdje u skladu žive domaće životinje i gdje uz malo sreće možete sresti srnu, jelena i šarolike fazane.
Gostoprimstvo, tradicija, more i kultura, a iznad svega: ”Nema stresa!”

ROVINJ

Gotovo sedamnaest stoljeća stari grad na zapadnoj obali Istre godinama je mijenjao ime i dušu.
Oduvijek je bio grad čuvenih mornara, ribara, rudara te ugostitelja i turističkih radnika koji svake godine ugošćuju više od 300.000 domaćih i stranih turista.
Nad gradom ljepotanom dominira crkva Sv. Eufemije, građena u baroknom stilu. Na vrhu zvonika uzdiže se kip Sv. Eufemije koji već tri stoljeća pokazuje pomorcima i ribarima kakvo će biti vrijeme i more.
Cijela je rovinjska obala zaštićena prirodna baština, baš kao i dvadeset i dva otoka i otočića što okružuju ovaj grad. Na otok Katarinu svraćaju oni turisti i gosti željni sunca, mora, čistog zraka u otočnoj hladovini. Crveni otok, zbog svojeg je raskošnog raslinja nosio ime i Cvjetni vrt. Duž obale kopna i rovinjskih otoka nižu se odlično opremljene marine, luke i lučice. Tu su i brojni ugostiteljski i turistički objekti.

SMJEŠTAJ

  • Agroturizam Mofardin raspolaže sa 4 sobe u kategoriji 3 zvjezdice.
  • Sobe su opremljene kupatilom i wc-om.
  • Prve dvije sobe za dvije osobe su površine 14 m2.
  • U treću i četvrtu sobu površine 20 m2 mogu se smjestiti 3 osobe .
  • Kućni ljubimci su kod nas dobrodošli.
  • Staza za šetnju i trčanje pored mora nalazi se u blizini našeg objekta.
  • Biciklisti mogu kod nas odložiti opremu.
  • Ispred našeg agroturizma nalazi se besplatni parking.
  • Cijena za noćenje sa doručkom je 25 eura po osobi.

JELOVNIK MOŽETE PRONAĆI OVDJE.Pogledano 1595 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa