TopProdaja.eu – Vaše mjesto povoljne kupovine

Ulica Braće Fućaka, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

+385976843352

TopProdaja.EU je nova internet trgovina u Hrvatskoj, u kojoj možete kupiti niz kvalitetnih proizvoda, po znatno jeftinijim cijenama nego u ostalim zemaljskim i online shopovima. ‘Od igle do lokomotive’ mogao bi glasiti naš slogan, jer raznovrsnost naše ponude teško je bolje opisati.

Iako na prvu naša trgovina može ostaviti dojam ‘samo još jedne u nizu’, ona je sve drugo osim toga, jer radimo s posebnim žarom i motivom. Cilj našeg web dućana jest omogućiti što raznolikiju ponudu, bolju od konkurencije, po akcijskim cijenama, te stvaranje obiteljske atmosfere s našim kupcima.

Drugačiji od drugih

Ono što nas bitno razlikuje od mnogih drugih dućana sličnog tipa jest tvrtka koja stoji iza cijelog projekta. Asos Servis već duži niz godina posluje transparentno i kvalitetno u svojoj oblasti na teritoriju Hrvatske, čime je stekao ugled i povjerenje, a ovaj dućan je samo logičan slijed proširenja ponude i aktivnosti naše tvrtke. Iza svojeg rada stojimo imenom i prezimenom, te jamčimo zadovoljstvo našim kupcima.

U nastavku teksta pogledajte slike našeg skladišta, kao i ureda u kojem obrađujemo sve Vaše narudžbe, te udovoljavamo svim Vašim potrebama i željama.

Obratite nam se s povjerenjem

Prioritet nam je stvoriti povjerenje između kupca i prodavača. Pošaljite upit našem timu profesionalaca, koji će Vas ljubazno kontaktirati i potruditi se udovoljiti svakoj vašoj želji. Jednostavno izrazite svoje mišljenje, pohvalite naš rad ili ga pokudite, predložite novitete koji bi po Vašem mišljenju učinile naš dućan još boljim.

Vaše mišljenje nam je vrlo bitno i pomoći će u razvoju projekta TopProdaja.EU.

Pogledano 923 put(a), 2 pregleda danas

Average Rating out of 2 reviews

2 Komentarima

 1. topprodaja
  topprodajaTrajanje oglasa:

  Odlično i brza dostava

  19.12.2016 na 22:53 Odgovori
 2. Renato
  Renato

  Samo najbolje. Naručio steznik i dobio ga drugi dan. Cijena povoljna i super korisnička podrška.

  08.01.2017 na 22:54 Odgovori

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa