SITEH- INSTALACIJE, GRIJANJE, KLIMATIZACIJA

Ulica Mihačeva Draga 1c, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

+38551 636 777

} 09:00-18:00

SITEH Rijeka je moderna tvrtka okrenuta novim tehnologijama u grijanju i klimatizaciji.

Mi Vam nudimo savjetovanje, projektiranje, prodaju i ugradnju opreme za grijanje i klimatizaciju. Pratimo i usvajamo nove tehnologije, preporučamo i ugrađujemo proizvode i opremu prilagođenu i certificiranu za Europsko tržište.

SITEH Rijeka preporučuje upotrebu obnovljivih izvora energije, biomase i sunčeve energije, tehnički se educiramo u Hrvatskoj i u Europi u najnaprednijim trening centrima vodećih europskih proizvođača opreme za grijanje, klimatizaciju i peći na pelete. Sudjelujemo na vodećim europskim sajmovima, pratimo svjetske trendove u sustavima grijanja i klimatizacije.

Kontaktirajte nas i dogovorite termin za izvid na Vašem objektu, mi ćemo Vam pomoći da odaberete najkvalitetniji sustav visokog energetskog razreda sa što nižom potrošnjom energenta, sve prilagođeno Vašem objektu i Vašim potrebama za grijanje ili hlađenje. Sa pećima na biomasu i solarnim sustavima iz naše ponude možete se prijaviti na natječaje za subvenciju ugradnje opreme za grijanje na obnovljive izvore energije.
SITEH Rijeka u ponudi ima samo najkvalitetniju opremu poznatih svjetskih proizvođača opreme za centralno grijanje, solarno grijanje, podno grijanje, peći na pelete, kamine na drva, kotlovi i peći na drva, kotlovi na pirolizu, radijatori, automatike, opreme za klimatizaciju, klima uređaji i dizalice topline.

SITEH Rijeka ovlašteni je zastupnik, distributer i servis za talijanske proizvođače peći na pelete La Nordica Extraflame i Palazzetti.

Izvodimo ugradnju novih instalacija za centralno grijanje ili klimatizaciju, izvodimo pripremu i ugradnju instalacija u novogradnjama, izvodimo rekonstrukcije postojećih sustava grijanja i klimatizacije, sanaciju starih dimnjaka, izradu novih Inox izoliranih dimnjaka prilagođenih loženju sa pećima na pelete.

SITEH Rijeka ovlašteni je servis za:

 • La Nordica Extraflame – peći na pelete, kamini na drva i pelete
 • Palazzetti – peći na pelete, kamini na drva i pelete
 • Viadrus – kotlovi na drva
 • Mitsubishi Electric – klima uređaji, dizalice topline
 • Ferroli – kotlovi, plamenici na pelete

Izdajemo jamstvo za izvedene radove i ugrađenu opremu. Za sva ugrađenu opremu imamo osigurano održavanje i servis.

GRIJANJE:

 1. Centralno grijanje
 2. Podno grijanje
 3. Solarno grijanje
 4. Grijanje na pelete
 5. Peći na drva
 6. INOX dimnjaci
 7. Toplinske crpke

KLIMA UREĐAJI:

 1. Mitsubishi Electric
 2. Toshiba
 3. Daikin
 4. Fujitsu
 5. Gree
 6. Haier
 7. Zidni rekuperator zraka
 8. Ugradnja klima uređaja
 9. Servis klima uređaja

DIZALICE TOPLINE:

Mitsubishi Electric dizalice topline

Ukoliko ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, pogledajte i naš CJENIK.

Pogledano 534 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

GRIJANJE RIJEKA

051630164

Ulica Josipa Lenca Spodolčeva 17B, Rijeka, Hrvatska

09:00-19:00h

Oznaka na karti

GRIJANJE RIJEKA d.o.o. je tvrtka koja je proizašla iz obrta te se kao takva temelji na tradiciji i kvaliteti proizvoda i usluga koje imamo u svojoj ponudi.  Pročitaj više »

KLIMATIZACIJA- KANJER D.O.O.

38551218116

Put Bože Felkera, Rijeka 43, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

KANJER d.o.o. posluje od 2000. godine za obavljanje poslova u projektiranju, izvođenju, rekonstrukciji i održavanju klimatizacijsko ventilacijskih sistema i instalacija te automatizacije upravljanja postrojenja.  Pročitaj više »