SALON VJENČANICA MARIE

Tizianova ulica 4, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

0995708753

} 09:00-20:00h

Mi smo tim savjetnica i educiranih krojačica koje jako vole vjenčanja, modu, svečanosti i sve ono što se dešava vezano za takve događaje. Užitak i zadovoljstvo nam je usrećiti svaku mladenku te joj ispuniti i najmanju želju.

Iz dugogodišnjeg iskustva izvukli smo najbolje te ćemo Vas savjetovati oko svakog detalja vezano za Vaše vjenčanje.

Na našoj adresi šivamo vjenčanice po Vašim idejama i zamislima, na Vama je da odlučite kakvu vjenčanicu želite, a mi ćemo je učiniti stvarnom!
To su vjenčanice izrađene od najfinijih materijala, francuske čipke, satena, tafta, prekrasnog kristal tila i svile.
Nježne, romantične, a u isto vrijeme drugačije i posebne!
Na Vama je samo da nas posjetite, a naše stilistice će Vam pomoći u odabiru onoga što ste sanjali!

IZ NAŠE PONUDE IZDVAJAMO:

EDITORIJALI

Naše haljine i vjenčanice najviše volimo vidjeti na djevojkama i iz tog razloga uživamo raditi prekrasne editorijale gdje pokušavamo svakoj djevojci, ženi i posebno mladenki dočarati kako mogu izgledati u našim kreacijama. Zahvaljujući odličnom timu s kojim suradjujemo možemo se pohvaliti odličnim fotografijama.

SAVJETI I PREPORUKE

Drage naše, krenule ste u potragu za Vašom savršenom vjenčanicom? Čestitamo ! Naša topla preporuka bi svakako bila da se prvo informirate putem interneta o modelima, trendovima te ponudi salona.
Obavezno rezervirajte termine u salonima jer ćete se tako lakše organizirati sa pratnjom, a i brže ćete obići sve što ste odlučili pogledati.
Nakon odabira datuma rezervirajte salu i crkvu jer to su vrlo bitni detalji da bi mogli nastaviti sa Vašim planiranjem vjenčanja. Nakon sale imate okviran broj ljudi i sada možete krenuti u potragu za savršenom vjenčanicom. Idealno vrijeme je od 4 do 6 mjeseci ranije za najam.
U slučaju da želite kupiti ili šivati vjenčanicu računajte bar da potraga onda kreće ranije nego za najam bar 2 mjeseca u odnosu na najam.

REVIJE

Revije su jedan prekrasan dio druženja sa klijentima gdje im možemo pokazati novitete iz našeg salona.
Često smo sudionici svih većih modnih dogadjanja i rado sudjelujemo na modnim revijama gdje predstavljamo naše nove kolekcije!

Pogledano 2267 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa