ROLETAR TOMAŠ

Ulica Ivana Lenca 66b, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

+385 51 648 433

} pon-pet: 08:00-16.0, sub: 08:00-13:00

Tvrtka Tomaš d.o.o. iz Rijeke posluje na području Primorsko-goranske i Istarske županije više od 2 desetljeća. Praćenjem trendova i konstantnom edukacijom osoblja, te modernizacijom tehnologije nastojimo postići najviše standarde izvedbe u području opremanja poslovnih i stambenih objekata.

U tvrtki je trenutno je zaposleno 11 osoba, s tendencijom daljnjeg rasta.

Naše prednosti su slijedeće:

1. Visoka kvaliteta materijala korištena u izradi svih naših proizvoda,

2. Moderna tehnologija usklađena sa standardima najrazvijenijih europskih tržišta,

3. Educirano osoblje i konstantan razvoj kadrova kroz implementaciju novih znanja i tehnologija,

4. Poštivanje zadanih rokova isporuke proizvoda, i

5. Garancija i servis su kod nas zajamčeni.

Naše dugogodišnje iskustvo u kombinaciji sa mladim timom koji nastoji sve to održati na zavidnoj razini čini nas vašim idealnim izborom za dugogodišnje partnerstvo.

Obratite nam se s povjerenjem!

PROIZVODI/USLUGE

 • Aluminijske i PVC Rolete- Rolete su sastavni i iznimno važan dio svakog stambenog prostora jer su njihove prednosti višestruke. Rolete obično koristimo kada želimo regulirati količinu sunčeve svjetlosti u nekoj prostoriji, ili pak totalno zamračiti prostoriju. Osim toga, rolete su vrlo korisna zaštita od utjecaja vanjskih atmosferalija, te pružaju odličnu zvučnu i toplinsku izolaciju.
 • Mrežice Za Zaštitu Od Insekata- Dolazak proljeća i toplijih dana automatski podiže raspoloženje kod većine ljudi. Dolaskom nama toliko iščekivanih ugodnih temperatura dolazi i do pojave muha, komaraca i raznih insekata koji obično umanje taj pozitivan dojam.
 • Vanjske Žaluzine- Osnovna svrha vanjskih žaluzina je djelomično ili potpuno zatamnjenje stambenih i poslovnih prostora. Osim regulacije vanjske svjetlosti, vanjske žaluzine su korisne jer nas štite od direktnog utjecaja sunčevih zraka, nepoželjnih pogleda izvana, a i jako dekorativno djeluju na cjelokupan izgled objekta na kojem se montiraju. Možemo reći da su vanjske žaluzine fleksibilno i djelotvorno sredstvo u povećanju komfora življenja i radnih uvjeta.

 • Tende- Naše tende modernog su dizajna, izrađene od nehrđajuće aluminijske konstrukcije (bijele boje, plastificirano), dok su vijci također od nehrđajućeg inox materijala.Vrlo je važno napomenuti da je platno od kojih se rade tende vodonepropusno, visokoimpregnirano i premazano slojem za otpornost na UV zrake.
 • Venecijaneri- Venecijaneri predstavljaju dodatnu estetsku vrijednost svakom interijeru, te pritom čuvaju od sunca i nepoželjnih pogleda izvana. Karakteristika venecijanera je da kontroliraju pravac i količinu svjetlosti, i time predstavljaju idealno rješenje sa sve tipove otvora.
 • Panel Zavjese- Panel zavjesa predstavlja idealan primjer dekorativnih zavjesa koje se mogu uklopiti u različite stilove uređenja. Omiljena je od strane profesionalnih dizajnera interijera zbog postizanja trenda ravnih linija.
 • Plise Zavjese Po Mjeri- Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, plise ili rebraste zavjese mogu osjenčati svaki oblik otvora Vašeg doma ili poslovnog prostora.
 • Rolo Zavjese- Dekorativne rolo zavjese odličan su izbor ako želite uljepašati vaš dom, dajući mu dodatnu toplinu i sklad interijera.Pored estetske komponente, rolo zavjese su u prednosti pred klasičnim zavjesama jer su izdržljivije, te sprječavaju nakupljanje prašine, prodiranje topline u prostoriju filtriranjem sunčevih zraka, te vrše funkciju izolatora od buke.
 • Trakaste Zavjese- Trakaste zavjese su proizvod namjenjen za korištenje kako u stambenim tako i u poslovnim prostorima. Za njih se može reći da su optimalan odabir prilikom opremanja prostora zbog njihove funkcionalnosti i dekorativnog izgleda.
 • Harmo Vrata- Harmo vrata predstavljaju jedan od najednostavnijih rješenja kako jednu prostoriju pregraditi u dvije, ili pak više manjih. Koriste se kao idealno rješenje u pregrađivanju prostorija, i pružaju dodatne opcije kod iskorištavanja određenog prostora. Uz sve ovo, harmo vrata sa svojim kliznim sistemom i aluminijskim pragom funkcioniraju tako da su podovi sigurni od bilo kakvog oštećenja prilikom dugogodišnje uporabe.
 • Rešetkasta Vrata- Primarna funkcija rešetkastih rolo vrata je zaštita prozora, vrata, izloga trgovina, izložbenih salona s velikom staklenom površinom, te ostalih otvora u prizemlju privatnih i poslovnih objekata.Ovaj tip zaštitnih vrata nerijetko se ugrađuje u stambene objekte s većim brojem korisnika, gdje je zbog protupožarnih zahtjeva važna prozračnost prostora.
 • Rolo Garažna Vrata- Glavna odlika rolo garažnih vrata je da se namotavaju poput roleta, i mogu biti zatvorena u kutiji ili ne. Neovisno o vrsti izvedbe rolo garažna vrata su funkcinalna i efikasna, tj. kutija nije nužna za pravilno funkcioniranje.
 • Segmentna Vrata- Funkcionalnost i elegancija segmentnih vrata izraženi su kroz uporabu sistema otvaranja okomito. Garažni i industrijski prostori uglavnom se odlikuju s manjkom prostora pa se s uporabom ovog sistema dobiva na prostoru u i ispred prostorije, i samim time se u potpunosti oslobađa prolaz.Ova vrsta garažnih ili industrijskih vrata je posebno prikladna za naknadne adaptacije jer odgovaraju skoro svakom zahtjevu prostora, bilo da je otvor pravokutni ili se radi o polukružnom svodu.
 • Rezervni Dijelovi- U našim izložbeno-prodajnim salonima u Rijeci i Puli možete naručiti i kupiti pojedinačne rezervne dijelove za ugradnju proizvoda iz našeg asortimana.

Pogledano 953 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa