RDI INTERIJERI

Zagrebačka ulica 5, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

38551315146

Tvrtka R.D.I. – Rijeka, specijalizirana je za rasvjetu i dizajn interijera.

Trebate li osmisliti izgled Vašeg prostora i pravilnim odabirom i postavljanjem rasvjete ostvariti željeni ugođaj, bilo da je riječ o stambenim ili poslovnim prostorima, trgovačkim ili ugostiteljskim objektima, osmišljavamo i nudimo praktična i provjerena rješenja u skladu sa Vašim željama i potrebama.

USLUGE

3D VIZUALIZACIJE- U suradnji sa našim partnerima tvrtkama PRODESIGN te DP INTERIOR DESIGN u mogućnosti smo ponuditi 3D vizualizacije arhitektonskih rješenja.
Glavni cilj je kreacija jedinstvenih dizajnerskih rješenja te dopadljivih vizualizacija, sve prema željama naših klijenata.

Usluge uključuju:
– prostorno planiranje
– dizajn interijera i eksterijera
– 3D modeliranje i arhitektonska vizualizacija
– arhitektura krajobraza

ELEKTROINSTALACIJE, ADAPTACIJE I UREĐENJE INTERIJERA- Tijekom svih ovih godina uvidjeli smo da krajnji rezultat lijepog i kvalitetnog interijera ne ovisi samo o dobrom planiranju i izradi 3D vizualizacija, već je vrlo važan čimbenik i realizacija i izvođenje radova. S toga smo, u suradnji sa našim kooperantima tvrtkom Elektromont iz Rijeke, čija je glavna djelatnost upravo izvođenje i nadzor radova, u mogućnosti preuzeti posao od samih početaka (projektiranja, rušenja i demontaže) te ga dovesti do samog kraja uz dopremu i montažu izabrane opreme i namještaja.

KAKO RADIMO

  1. Nakon prvih kontakata organizira se sastanak koji se u načelu može održati na objektu (bilo da je u gradnji ili rekonstrukciji) ili, ukoliko je objekat u projektnoj odnosno početnoj fazi razrade te gradnja još nije započela, u našem sjedištu.
  2. Sa dobivenim informacijama o budućem interijeru razrađuje se idejni projekt koji sadrži prijedlog rasvjetnih tijela u obliku specifikacije, popraćen detaljnim autocad nacrtom sa ucrtanim budućim pozicijama rasvjete. Također se priprema PDF katalog koji sadrži sve informacije o svjetiljkama korištenim u projektu.
  3. Treći korak se sastoji u multimedijalnoj prezentaciji projekta te sagledavanju i komentiranju naše ponude. Pri tome se uvažavaju primjedbe investitora ili projektanta kako bi se što bolje zadovoljili zahtjevi objekta te se predlažu moguće alternative i promjene projekta ukoliko je to potrebno.
  4. Ukoliko je investitor zadovoljan dobava rasvjetnih tijela traje uglavnom do 30 dana nakon čega slijedi nadzirana montaža od strane naših stručnjaka ili tvrtke koja izvodi elektro instalacije na objektu. Po završetku slijedi inspekcija objekta kako bi se utvrdilo zadovoljstvo našeg klijenta ili ispravila bilo kakva moguća pogreška.

Energetska učinkovitost rasvjete – energetski certifikat

U suradnji sa našim partnerima [ RITEH d.o.o. ] možemo Vam ponuditi izradu energetskog certifikata koji će reći koliko je učinkovita ne samo Vaša rasvjeta nego i svi ostali sustavi u objektu.

Izradi energetskog certifikata prethodi energetski pregled, sukladno Pravilniku o energetskom certificiranju zgrada.

Također u sklopu izrade energetskog certifikata napraviti ćemo mjerenje intenziteta osvijetljenosti luxmetrom te dati prijedloge za moguće uštede i zamjenu rasvjetnih tijela prema razinama osvijetljenosti i normama EN 12464.

NAŠI PARTNERI 

rdi_note_01 rdi_note_02

Pogledano 1280 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

MADRA d.o.o. – GRAĐEVINARSTVO

+38551 502 053

Mavrinci 34, Croatia

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

Poduzeće MADRA d.o.o. osnovano je 1992. godine, a bavi se izradom građevinske bravarije, kao i raznih konstrukcija te predmeta od metala.  Pročitaj više »

ADRIALIFT- DIZALA

38551262076

Ulica Braće Cetina 2A, Rijeka, Hrvatska

pon-pet: 08:00-16:00

Oznaka na karti

Svojim dugogodišnjim radom i iskustvom u projektiranju, održavanju, proizvodnji, rekonstrukcijama i ugradnji dizala svrstavamo se među vodeće tvrtke u Republici Hrvatskoj.  Pročitaj više »