PLESNA ŠKOLA DANSEL

Trg Viktora Bubnja 1, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

+385 98 224 291

} pon-pet: 10:00-20:00

O NAMA

Plesna škola DANSEL, škola namijenjena svim onima koje ples veseli i žele na jednostavan i najbrži mogući način, naučiti lijepo i pravilno plesati.
Dansel plesna škola djeluje dvadesetak godina, organizirajući tečajeve plesa, plesne radionice, seminare, natjecanja i Show programe.

Program škole je sastavljen prema najvišim međunarodnim standardima struke, koristeći iskustva i metode učenja sa školovanja u najboljim školama u Velikoj Britaniji.

Počevši sa tečajevima za apsolutne početnike, preko naprednih stupnjeva 1, 2 i 3 do rekreativne skupine, plesne rekreacija Latin JAM , pripreme za sportska natjecanja, pripreme za profesionalne ispite itd.

Dakle, vrlo široko područje djelovanja , naravno imajući uvijek u vidu profesionalnost pristupa, vođeni fundamentalnim principima plesa i kvalitetnom plesnom tehnikom.
Polaznici jedva od dječjeg uzrasta pa sve do seniora.

U kvalitativnom smislu, trenirali smo i treniramo parove na visokoj državnoj ljestvici, državne reprezentativce, natjecateljske parove susjednih država Italije,
Austrije i Mađarske…

Treba samo učiniti prvi korak i to u pravom smjeru…. doći u dvoranu naše škole i upisati se na početni tečaj plesa…svi ostali koraci naša su briga!

Stručnjaci plesne škole DANSEL i dalje kontinuirano rade na vlastitom usavršavanju u struci, praćenjem trendova u svijetu, nazočnošću na seminarima i kongresima kako bi škola zadržala stečenu reputaciju te i dalje ostala sinonimom za kvalitetu poduke na ovim prostorima i šire. Samo najbolji i kvalificirani stručnjaci iz različitih plesnih branši mogu postati stručnim suradnicima plesne škole DANSEL iz područja latino i standardnih plesova, salse, hip-hopa itd.

PLESNA ŠKOLA

Program tečaja (što se uči?)

Tečaj je strukturiran tako da je prilagođen apsolutnim početnicima, osobama koje do tog trenutka praktički nisu nikad plesali.

Temeljni programi škole:

 •  Osnovni program za klasičan plesni tečaj za srednjoškolce i odrasle:
  Razvija najvažnije plesove u upotrebi danas, na prvoj razini.
  Naglasak je na osnovnom ritmu , brojanje, držanje, vještina vođenje-slijeđenje, pozicije stopala..idt
  Uz dosta jednostavnih kombinacija program je izuzetno zanimljiv ukoliko nikad niste imali plesnu poduku.
 • Napredni plesni tečaj 1 Kompletan program društvenih plesova s ciljem razvoja dobre tehnike i “timinga”. Vođenje-slijeđenje će biti bolje, slobodnije kretanje bez obzira na partnera s kojim plešete i/li glazbe koja svira itd.
 • Napredni plesni tečaj 2
  Visoka razina “stylinga”, uređen i uglađen korak, kontinuitet u plesu od početka do kraja pjesme, bolji balans i dobra silueta para u svakom trenutku. Ovo je početak prema kvalitetnijem učenju.
 • Rekreativni tečaj plesa
  Namijenjen “hobi” plesačima koji dolaze duže vrijeme i ples im je jedna vrsta rekreacije.
  Koreografije, “styling”, tehnika i sveukupni prikaz plesa je tada već na visokoj razini.
  Ovi plesači su došli do faze kad im je “ples postao zabava”.
 • Zlatni plesni program (GOLD)
  to su dobri hoby plesači, neki već zainteresirani za natjecanja i nastupe. Oboje u paru moraju biti vrlo vješti i uigrani. Oni već polako privlače pažnju gledatelja kad zaplešu na plesnom podiju.Kombinacije su kompliciranije, dobar styling i kvalitetno vođenje-slijeđenje. Nije za prenapučene dvorane. Parovi mogu krenuti nakon toga u sustav natjecanja
  Ipak je učitelj taj koji će procijeniti vaše eventualno predznanje i iskustvo te nakon toga kreirati program za vas.Imajte povjerenja u svojeg učitelja.SOLO STYLE

1. tečajevi Hip-Hop-a, Reggeatona, Street dance, Funky, Salsa suelta, Salsaton, Twerk,….

PLES U PARU SALSA, BACHATA, KIZOMBA

Tečajevi karipskih plesova.

Ovdje se uče osnovni plesni ritmovi Kube i karipskog otočja.

SALSA linijska LA style on1, SALSA kubana, BACHATA, KIZOMBA, CHA CHA CHA, PACHANGA, NY style SALSA ON2

 

DJEČJA PLESNA ŠKOLA

Draga djeco i dragi roditelji, uz početne taktove glazbe čovjek spoznaje ples kao izvor radosti, zdravlja i kulture življenja- sklad znanja i druženja. S plesom na najljepši način upoznajte osobu do vas, ljude oko sebe.

Najlakši i najsigurniji način da naučite različite plesne ritmove su plesni tečajevi , koji za dječji uzrast traju gotovo cijelu školsku godinu.

Vježbe se uobičajeno održavaju jednom tjedno po dva školska sata.

Ukratko o plesovima: plesovi kao što su Hip-hop, Popping and Locking and Breaking nastali su već 80-tih godina prošlog stoljeća. To su plesovi slobodnog stila s puno improvizacije na određenu glazbu.
Od latino plesova uči se: cha-cha-cha, mambo , salsa i merengue.

INFO O UPISIMA u 2016 GODINI:
Upisujemo djecu po uzrastima

a) predškolska -plesna igraonica ( 3.5 do 6 godina starosti)

b) OŠ od 1-4 razreda

c) OŠ od 5 do 8 razreda

SHOW PROGRAMI

Programi namijenjeni turistima u hotelima, tvrtkama kod organizacije team building-a i sl. situacije.

PLESNE ZABAVE

U okviru škole u tijeku godine organiziramo redovito jednom mjesečno, društvene večeri (Dansel plesni Party) za članove i prijatelje plesne škole.
Svaki član škole može iskoristiti priliku i dovesti prijatelja ili prijateljicu na party bez obzira dali jesu ili nisu članovi škole.
Party je namijenjen i našim bivšim plesačima koji više aktivno ne vježbaju u školi, ali imaju potrebu da se s vremena na vrijeme dobro isplešu. Oni su nam uvijek dobro došli.

Party se organizira u suradnji sa nekim od ugostiteljskih objekata u gradu ili u posebnom prostoru, a do sada najčešće organiziran bio je u dvorani “Transadrije” na Rivi ( Boduli1).

RADIONICE

Radionice koje su u pripremi su :

REGGEATON, SALSATON, HIP HOP…

Upisi i predbilježbe su otvorene za sve djevojke i žene koje vole ovaj stil plesanja.

Instruktorica biti će vrhunska salsa, reggeaton plesačica iz Ljubljane.

PLES ZA MLADENCE

Dragi mladenci, kumovi i gosti svadbene svečanosti,

Trebate li se vjenčati uskoro, ili ste pozvani kao kumovi ili gosti na vjenčanje prijatelja ili prijateljice….javite nam se.

Bilo bi lijepo i uputno naučiti barem par osnovnih koraka iz najvažnijih standardnih plesova, kako biste se zabavljali i družili dugo u noć! Neka romansa koja traje već dugo, s ulaskom u novi život traje i dalje.

Mi za Vas možemo složiti koreografiju prema glazbi po vašem izboru , s kojom ćete iznenaditi sve uzvanike svadbene svečanosti.

Kumovi bi uobičajeno isto trebali plesnu poduku, a po potrebi bilo bi dobro organizirati barem jedan zajednički sat sa mladom i mladoženjom i učiteljem plesa.Tek toliko da se svi skupa usklade.
Svaki par ima svoje osobne potrebe i specifičnosti i jedni se razlikuju po stilu od drugih, ali uz vježbu i dovoljno vremena svi mogu izgledati odlično.

Pogledano 3621 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

DIVING CENTER KOSTRENA

+385 98 981 8062

Rožići 1, Žuknica, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

Diving centar Kostrena najstariji je ronilački centar na Jadranskoj obali s 55-godišnjom tradicijom.  Pročitaj više »

DIVER SKI SCHOOL

+385 51 219 111

Šetalište XIII divizije 28, Rijeka, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

O NAMA Turistička agencija DIVER SPORT CENTER već preko 30 godina organizira skijaške aranžmane i školu skijanja u poznatom talijanskom skijalištu Kronplatz.  Pročitaj više »