OMNIA- CENTAR ZA STRANE JEZIKE

Trpimirova ulica 4, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

38551587775

} 09:00-17.00

Centar za strane jezike OMNIA, prvi je centar u Rijeci koji u svojoj nastavi koristi interaktivni pristup u podučavanju stranih jezika. Tradicionalna je nastava na taj način obogaćena pametnim pločama, projektorima te pametnim stolom koji su u današnje vrijeme logičan korak naprijed prema kvalitetnijoj nastavi, a naravno onda i boljim rezultatima učenja. Uvjereni smo da ovakav pristup u učenju stranih jezika olakšava učenje, povećava koncentraciju te daje dodatnu motivaciju za savladavanje istoga.

Profesionalnost, kvaliteta, zadovoljstvo i povjerenje korisnika naših usluga, prioriteti su našega rada. Počašćeni smo što vam možemo zaželjeti dobrodošlicu u svijet interaktivne nastave.

 

TEČAJEVI

OMNIA Centar za strane jezike nudi tečajeve jezika za djecu i odrasle. Tečajevi za odrasle usklađeni su s Europskim referentnim okvirom za jezike. Prvi smo centar za strane jezike u Rijeci koji nastavu u potpunosti temelji na interaktivnim rješenjima. Umjesto ploče i flomastera, centar je opremljen interaktivnim pametnim pločama i interaktivnim projektorima, koji unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju, angažman te u konačnici i uspjeh polaznika.

MEĐUNARODNI ISPITI

OMNIA Centar za strane jezike priprema polaznike, djecu i odrasle, za polaganje međunarodno priznatih ispita. Međunarodne institucije, sveučilišta i poslodavci u inozemstvu kao dokaz poznavanja stranog jezika uglavnom ne priznaju certifikate stečene u Republici Hrvatskoj već traže neki od međunarodno priznatih certifikata koji normiraju znanje stranog jezika na svjetskog razini. Pohađajući tečajeve u našem centru možete se uspješno pripremiti za neki od međunarodno priznatih ispita.

PRIJEVODI- SUDSKI TUMAČ

OMNIA Centar za strane jezike nudi usluge prijevoda svih vrsta tekstova s engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, portugalskog i japanskog jezika na hrvatski jezik i obratno. Također nudimo ovjeru prijevoda od strane sudskog tumača. 

JEZICI

 • Engleski
 • Njemački
 • Talijanski
 • Španjolski
 • Francuski
 • Ruski
 • Portugalski
 • Japanski

INSTAGRAM PROFIL

CJENIK

Cjenik vam je dostupan ovdje.

 

Pogledano 4969 put(a), 1 pregleda danas

Rating out of 1 review

Jedna ocjena

 1. Marino
  Marino

  Najbojja škola u rijeci!

  08.05.2017 na 09:03 Odgovori

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

Litax – Centar stranih jezika

0912647210

Ulica Frana Supila 12, Rijeka, Croatia

Radnim danima: 16:00 - 21:00

Oznaka na karti

Želite li naučiti engleski, osvježiti potisnuto znanje ili svom mališanu priuštiti zabavan i kvalitetan program radionica na engleskom jeziku Litax centar za strane jezike zasigurno ima program koji će zadovoljiti…  Pročitaj više »

POLIGLOT- TEČAJ STRANIH JEZIKA

3851215130

Wenzelova ulica 2, Rijeka, Hrvatska

pon-čet: 16:00-19:00, pet: 09:00-12:00

Oznaka na karti

Godine 1992. osnovan je Poliglot, jedna od najvećih privatnih škola za učenje i usavršavanje stranih jezika u Rijeci. Nudimo raznovrsne tečajeve na jednome mjestu i u odgovarajućem prostoru.  Pročitaj više »