OMNIA- CENTAR ZA STRANE JEZIKE

Trpimirova ulica 4, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

38551587775

} 09:00-17.00

Centar za strane jezike OMNIA, prvi je centar u Rijeci koji u svojoj nastavi koristi interaktivni pristup u podučavanju stranih jezika. Tradicionalna je nastava na taj način obogaćena pametnim pločama, projektorima te pametnim stolom koji su u današnje vrijeme logičan korak naprijed prema kvalitetnijoj nastavi, a naravno onda i boljim rezultatima učenja. Uvjereni smo da ovakav pristup u učenju stranih jezika olakšava učenje, povećava koncentraciju te daje dodatnu motivaciju za savladavanje istoga.

Profesionalnost, kvaliteta, zadovoljstvo i povjerenje korisnika naših usluga, prioriteti su našega rada. Počašćeni smo što vam možemo zaželjeti dobrodošlicu u svijet interaktivne nastave.

 

TEČAJEVI

OMNIA Centar za strane jezike nudi tečajeve jezika za djecu i odrasle. Tečajevi za odrasle usklađeni su s Europskim referentnim okvirom za jezike. Prvi smo centar za strane jezike u Rijeci koji nastavu u potpunosti temelji na interaktivnim rješenjima. Umjesto ploče i flomastera, centar je opremljen interaktivnim pametnim pločama i interaktivnim projektorima, koji unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju, angažman te u konačnici i uspjeh polaznika.

MEĐUNARODNI ISPITI

OMNIA Centar za strane jezike priprema polaznike, djecu i odrasle, za polaganje međunarodno priznatih ispita. Međunarodne institucije, sveučilišta i poslodavci u inozemstvu kao dokaz poznavanja stranog jezika uglavnom ne priznaju certifikate stečene u Republici Hrvatskoj već traže neki od međunarodno priznatih certifikata koji normiraju znanje stranog jezika na svjetskog razini. Pohađajući tečajeve u našem centru možete se uspješno pripremiti za neki od međunarodno priznatih ispita.

PRIJEVODI- SUDSKI TUMAČ

OMNIA Centar za strane jezike nudi usluge prijevoda svih vrsta tekstova s engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, portugalskog i japanskog jezika na hrvatski jezik i obratno. Također nudimo ovjeru prijevoda od strane sudskog tumača. 

JEZICI

 • Engleski
 • Njemački
 • Talijanski
 • Španjolski
 • Francuski
 • Ruski
 • Portugalski
 • Japanski

INSTAGRAM PROFIL

CJENIK

Cjenik vam je dostupan ovdje.

 

Pogledano 456 put(a), 1 pregleda danas

Rating out of 1 review

Jedna ocjena

 1. Marino
  Marino

  Najbojja škola u rijeci!

  08.05.2017 na 09:03 Odgovori

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

PrevediMe -Prevođenje, Lektoriranje, Poduka stranih jezika

PrevediMe -Prevođenje, Lektoriranje, Poduka stranih jezika

099 253 2990

Vukovarska ulica 14, Bjelovar, Croatia

08:00-17:00

Oznaka na karti

Profilirali smo se i kao pouzdan poslovni partner u prevođenju. Prevodimo brzo, stručno i kvalitetno sve vrste tekstova na više od 40 svjetskih jezika.  Pročitaj više »

RHETORES- ŠKOLA STRANIH JEZIKA

385915893357

Krčelićeva ulica 19, Zagreb, Hrvatska

09:00-19:00

Oznaka na karti

Tvrtka Rhetores (lat. govornici) je jezični i govorni centar nastao iz želje njezinih osnivača da povežu svoje dvije velike ljubavi (jezik i govor) u zajednički projekt.  Pročitaj više »

ENDEAVOR ŠKOLA STRANIH JEZIKA

ENDEAVOR ŠKOLA STRANIH JEZIKA

0989180535

Savska cesta, Zagreb 118, Croatia

09:00 - 22:00

Oznaka na karti

Priče o kvalitetnim predavačima, malim grupama polaznika i jedinstvenom pristupu nastavi sigurno ste već puno puta pročitali – ništa novo! A možda ste se koji puta i opekli o puste…  Pročitaj više »