LOKOT

Ulica Pavla Rittera Vitezovića 3A, Rijeka, Croatia

Web stranica

051323888

} 09:00 - 17:00

Naša misija je zaštita života i vlasništva koristeći najkvalitetnije proizvode i pružajući vrhunsku uslugu implementacije i podrške.

Na našim stranicama je prezentiran samo dio proizvoda i usluga kako bi dobili uvid u široku lepezu ponude koju Lokot d.o.o. pokriva. Od cilindara i sigurnosnih garnitura, preko kvaka, ključeva i zatvarača pa do sustava zaključavanja, trezora i sefova. U ponudi imamo i napredna tehnička rješenja koja se naslanjaju na inovativne tehnologije prikladne za zgrade koje imaju puno različitih korisnika i razina dozvola pristupa.

Na kraju se nalaze popratne usluge kao što su novootvoreni lasersko-graverski centar, izložbena trgovina i radiona.

 

Lokot_banner1

Uvijek u trendu s novim tehnologijama

Konstantna edukacija je sastavni dio našeg posla. Nova tehnološka rješenja postavljaju i nove izazove koje mi u Lokotu možemo svladati te smo uvijek u korak s trendovima i vremenom u kojem se nalazimo. Redoviti smo posjetitelji stručnih sajmova i skupova prije svega u Njemačkoj koja je i svjetski centar za razvoj tehnologija za sustave zaključavanja i kontrolu pristupa. Također smo aktivni članovi strukovnih udruga, te posjedujemo ovlaštenje ministarstva unutarnjih poslova za tehničku zaštitu.

Radiona – Srce Lokota

Radiona je “srce” naše tvrtke i u njoj se projektiraju, sklapaju i testiraju sustavi koji se ugrađuju. Kompjuteri, strojevi i alat koji opslužuju ključarski servis i lasersko-graverski centar udaraju ujednačeni ritam kako bi cijeli Lokot išao naprijed kao lider u svojoj branši u Hrvatskoj.

Lokot_banner2
NAŠI PROIZVODI:

Investirajte nešto vremena u mjere sigurnosti, onda možete u miru uživati u životu!

INOVATIVNA RJEŠENJA: 

Lokot_banner3

Codelocks je inovativno rješenje vrhunskog dizajna za elektroničko i mehaničko “push button” zaključavanje vrata i ormara. Ako tražite pouzdanu alternativu dopadljivog izgleda koja će zamijeniti ključeve i kartice za osiguranje ormarića u svlačionicama, spa i Wellness centrima, bolnicama, podatkovnim centrima, uredima, skladištima ili bilo gdje je potrebno aplicirati bravicu – Codelocks rješenje pogledajte OVDJE.

S Kaba “TouchGo” elektroničkim sustavom zaključavanja moguće je otvoriti vrata bez potrebe prislanjanja ključa ili kartice. Dodirom kvake brava prepoznaje nosi li osoba autorizirani transponder (koji može biti u ključu ili kartici).
Ovo je postalo moguće korištenjem nove RCID (resistive capacitive identification) tehnologije. Više informacija pogledajte OVDJE.

SimonsVoss je njemački proizvođač koji je korištenjem digitalne tehnologije revolucionarizirao klasične sustave zaključavanja i integrirane funkcije kontrole pristupa. Postavljajuću međunarodne standarde u industriji korištenjem radio-kontroliranih, bežičnih sustava zaključavanja i kontrole pristupa SimonsVoss je tehnološki lider u svojoj branši. Više informacija o SimonVoss tehnologiji pogledajte OVDJE.

Od pojedinačnih brava do cjelovitih rješenja za ustanove. Upravljanje pristupom područjima s visokim stupnjem sigurnosti uz optimizirana programska rješenja uz Lock Your World elektronički sustav zaključavanja nikad nije bilo jednostavnije. Više informacija o sustavu Lock Your World pogledajte OVDJE.

 

TURISTIČKI PROGRAM: 

Bez obzira radi li se o hotelima ili apartmanima i sobama, gosti žele da ima imovina bude na sigurnom. Iako nitko ne putuje sa zlatninom i velikom količinom gotovine, sigurnost koju im možete pružiti za dokumente i tehničku robu je stvar koju će svaki gost uzeti u obzir kada odlučuje o rezervaciji smještaja.

turisticki program
Za Vaš objekt možemo osigurati sefove različitih razina sigurnosti, ali ono što je bitno u turističkom programu je da nudimo kvalitetne sefove, prikladnih dimenzija s brzom ugradnjom i prihvatljivom cijenom. Iskustvo je pokazalo da sef minimalnih dimenzija laptopa smješten u sobi gostima znači i jednu brigu manje, a to su spremni i platiti, iako i manji sefovi u sobi znače više sigurnosti za gosta.

 

NAŠE USLUGE:

hitne intervencije

 

 

Pogledano 1334 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

ALARM EXPRESS – SUSTAVI TEHNIČKE ZAŠTITE

+385 51 359 761

Dražice 123C, Rijeka, Hrvatska

pon-pet: 08:00-16.00

Oznaka na karti

O NAMA –Alarm Express d.o.o. se bavi ugradnjom sustava tehničke zaštite, poslom za koji je tvrtka i licencirana od strane Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. -Posluje od 1989.  Pročitaj više »