KLIMATIZACIJA- KANJER D.O.O.

Put Bože Felkera, Rijeka 43, Hrvatska

Web stranica

38551218116

} 09:00-17:00

KANJER d.o.o. posluje od 2000. godine za obavljanje poslova u projektiranju, izvođenju, rekonstrukciji i održavanju klimatizacijsko ventilacijskih sistema i instalacija te automatizacije upravljanja postrojenja.

U poduzeću su zaposleni mladi i ambiciozni, ali u struci provjereni djelatnici – inženjeri strojarstva, elektrotehnike, visokokvalificirani električari, monteri ventilacije i klimatizacije.

Sa značajnim kadrovima i iskustvom obavljamo poslove na području grijanja, hlađenja, ventilacije i klimatizacije, automatske regulacije te poslovima upravljanja i održavanja poslovnih objekata, održavanjima postrojenja i uređaja.

KANJER d.o.o. višegodišnji je ovlašteni zastupnik, distributer i serviser klimatizacijske opreme vrhunske kvalitete, renomirane japanske tvrtke MITSHUBISHI ELECTRIC u Primorsko-goranskoj županiji, te distributer i serviser japanske tvrtke TOSHIBA te HITACHI.
U obavljanju naše djelatnosti ozbiljni smo partneri, točni, brzi i kvalitetni.

Opremljeni smo suvremenim računalima, alatima, regulacijskim i mjernim instrumentima koja nam služe za bolja izvođenja projekata te sigurnija održavanja raznih postrojenja. Također smo opremljeni voznim parkom, te uhodanom i provjerenom komunikacijom. U radu biramo stalne i ozbiljne dobavljače i poslovne partnere. Oprema i materijali koje ugrađujemo ima potrebne ateste i certifikate koji garantiraju vrhunsku kvalitetu.

Na raspolaganju smo zadovoljiti sve vrste usluga poput inženjeringa, projektiranja, prodaje, montaže, upravljanja, održavanja i servisa te stojimo na raspolaganju za sve informacije i savjete vezane uz svoju djelatnost. Naše usluge održavanja postrojenja, sistema, te izvođenja cjelokupnih projekata koristile su neke od vodećih hrvatskih tvrtki. Zadovoljstvo nam je ako smo Vas uspjeli potaknuti na suradnju.

PONUDA

USLUGE

 • PUŠTANJE OPREME U RAD– Pored održavanja sistema, nudimo i i puštanje opreme ili sistema u rad, podešavanje sistema upravljanja, perifernih elemenata automatike, upravljačkih ormara i usklađivanje rada elemenata automatike sa elektromotornim pogonom u polju.Naša ponuda puštanja u rad HVAC sistema, obuhvćta usklađivanje rada sistema sa opremom u okruženju, montažu i spajanje perifernih elemenata automatike, vizualnu i funkcionalnu provjeru opreme za automatiku, provjera DDC regulatora i
  podešavanje parametara sistema za optimalan start i režim rada.
 • SERVIS KLIMATIZACIJSKE OPREME– Servisiranje i održavanje klime i ostalih rashladnih uređaja uključuje redovito periodično praćenje rada, te preventivno izvršavanje potrebnih servisnih zahvata u svrhu pravilnog rada rashladnog uređaja. Na klima uređaj se tijekom rada talo ži nečistoća, prašina i druge čestice iz zraka.
 • ODRŽAVANJE SISTEMA– Ispravno funkcioniranje sistema ventilacije i klimatizacije, siguran rad opreme, niska potrošnja energije i dužina perioda eksploatacije najviše zavise od kvaliteta i učestalosti održavanja. Pouzdana servisna služba sastavni je dio naše ponude.
 • VENTILACIJA– Ispravno funkcioniranje sistema ventilacije i klimatizacije, siguran rad opreme, niska potrošnja energije i dužina perioda eksploatacije najviše zavise od kvaliteta i učestalosti održavanja. Pouzdana servisna služba sastavni je dio naše ponude.
 • HLAĐENJE TERASA– Atraktivno hlađenje terasa i otvorenih prostora. Ekonomično, fleksibilno i kvalitetno. Tijekom ljetnih mjeseci, u vrijeme velikih vrućina, gotovo redovito terase hotela i ugostiteljskih objekata ostaju prazne. Gosti se radije priklanjaju klimatiziranim prostorijama.
 • KLIMATIZACIJA BRODOVA– najbolji izbor za jahte do 12 m. Sve komponente klima uređaja ugrađene su u jednu kompaktnu cjelinu i na postolju, te ih je moguće ugraditi u bilo kojem prostoru plovila (npr. ispod kreveta, u kuhinji, unutar ormara itd). Nudimo uređaje s grijanjem i hlađenjem.
 • MONTAŽE KLIMA UREĐAJA– Nakon dolaska u Vaš prostor pažljivo pristupamo zaštićivanju i po potrebi pomicanju Vašeg pokućstva. Istovremeno se dogovaramo o tijeku posla, mjestu montaže klima uređaja te mogućem trajanju montaže. Raspakiravamo klima uređaj te na pod prostora u zoni rada podmećemo zaštitne prostirače radi zaštite poda.
 • AUTOMATIZACIJA– Industrijski procesi zahtijevaju pouzdanu i kvalitetnu opskrbu energijom kao i odgovarajući parametri okoliša koji se održavaju u objektima u kojima se izvode takvi industrijski procesi. Neke industrije, primjerice farmaceutska te industrija hrane i pića, su posebno osjetljive na parametre pod kojima se njihova proizvodnja može održati. Osim toga, u svakoj proizvodnoj tvrtki aspekt uštede energije rastuće se kreće prema središtu pozornosti.
 • PAMETNA UPRAVLJANJA- Daljinsko upravljanje klimatizacijskim i sistemima ventilacije je jedan od najvećih generatora ušteda u sistemu pametna kuća.
  U standardnoj funkcionalnosti sistema pametna kuća, klimatizacijskim i ventilacijskim sistemima upravljamo daljinski najčešće telefonom ili preko internet mreže u režimu uključi/isključi u zavisnosti od tipa sistema i tehničkih ograničenja.
  Uštedi energije posvećujemo puno pažnje i posedujemo veliko iskustvo u sprezanju najrazličitije opreme različitih proizvođača u ovakve sisteme.

Pogledano 862 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SITEH- INSTALACIJE, GRIJANJE, KLIMATIZACIJA

+38551 636 777

Ulica Mihačeva Draga 1c, Rijeka, Hrvatska

09:00-18:00

Oznaka na karti

SITEH Rijeka je moderna tvrtka okrenuta novim tehnologijama u grijanju i klimatizaciji. Mi Vam nudimo savjetovanje, projektiranje, prodaju i ugradnju opreme za grijanje i klimatizaciju.  Pročitaj više »

GRIJANJE RIJEKA

051630164

Ulica Josipa Lenca Spodolčeva 17B, Rijeka, Hrvatska

09:00-19:00h

Oznaka na karti

GRIJANJE RIJEKA d.o.o. je tvrtka koja je proizašla iz obrta te se kao takva temelji na tradiciji i kvaliteti proizvoda i usluga koje imamo u svojoj ponudi.  Pročitaj više »