GRIJANJE RIJEKA

Ulica Josipa Lenca Spodolčeva 17B, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

051630164

} 09:00-19:00h

GRIJANJE RIJEKA d.o.o. je tvrtka koja je proizašla iz obrta te se kao takva temelji na tradiciji i kvaliteti proizvoda i usluga koje imamo u svojoj ponudi.

Glavna djelatnost tvrtke su instalacijski radovi te veleprodaja i maloprodaja instalacijskog materijala.

Instalacijski radovi podrazumijevaju postavljanje centralnog grijanja, vodovodnih i plinskih instalacija te solarnog grijanja i klimatizacije.

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu po sistemu ključ u ruke. Naši stručnjaci će vas posjetiti te na licu mjesta provjeriti stanje i potrebu za centralnim grijanjem ili solarnim sustavom. U mogućnosti smo izvesti sve vrste grijanja, a u ponudi imamo opremu za bilo koju vrstu energenata, bilo da se radi o nafti, plinu, ugljenu ili drvetu.

Sve veća cijena energenata sigurno će vas potaknuti i na razmišljanje o solarnim sustavima grijanja i to grijanja prostora i vode koju koristite. Mi u Grijanju Rijeka koristimo provjerene materijale i proizvođače, a cjelokupnu ponudu možete pronaći na ovim stranicama.

Osim grijanja, projektiramo i postavljamo cjelokupne sustave grijanja/hlađenja i ventilacije prostora.

U našem izložbeno-prodajnom salonu možete pronaći proizvode vezane za grijanje i hlađenje, ventilaciju, vodovod i kanalizaciju, spremnike, cijevi za vodu, pumpe za sve vrste grijanja, solarne sustave, kolketore, bojlere, plamenike, kotlove, fitinge, elektroniku za grijanje i druge proizvode iz našeg širokog asortimana ponude.

PROIZVODI:

 • CENTRALNO GRIJANJE:
  -Toplinske crpke
  -Kotlovi
  -Radijatori
  -Spremnici vode (bojleri)
  -Regulacijska tehnika
  -Ciljevi i instalacijski materijal
  -Spremnici goriva
 • SOLARNI SUSTAVI
  -Solarni kolektori
  -Solarne pumpe
  -Solarni kompleti
 • VODOVODNE INSTALACIJE
  -Kućni vodovod
  -Dovod vode
  -Odvodnja

KORISNI SAVJETI ZA ŠTEDNJU ENERGIJE U VAŠEM DOMU

Pogledano 628 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

KLIMATIZACIJA- KANJER D.O.O.

38551218116

Put Bože Felkera, Rijeka 43, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

KANJER d.o.o. posluje od 2000. godine za obavljanje poslova u projektiranju, izvođenju, rekonstrukciji i održavanju klimatizacijsko ventilacijskih sistema i instalacija te automatizacije upravljanja postrojenja.  Pročitaj više »

SITEH- INSTALACIJE, GRIJANJE, KLIMATIZACIJA

+38551 636 777

Ulica Mihačeva Draga 1c, Rijeka, Hrvatska

09:00-18:00

Oznaka na karti

SITEH Rijeka je moderna tvrtka okrenuta novim tehnologijama u grijanju i klimatizaciji. Mi Vam nudimo savjetovanje, projektiranje, prodaju i ugradnju opreme za grijanje i klimatizaciju.  Pročitaj više »