DIVER SKI SCHOOL

Šetalište XIII divizije 28, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

+385 51 219 111

} pon-pet: 09:00-19:00

O NAMA

Turistička agencija DIVER SPORT CENTER već preko 30 godina organizira skijaške aranžmane i školu skijanja u poznatom talijanskom skijalištu Kronplatz. Našim gostima nudimo veliki izboru apartmana i hotela u San Vigiliju, po mnogima, najljepšem mjestu na obroncima Kronplatza.

Osim samog smještaja, s velikim ponosom izdvajamo našu školu skijanja i snowboarda koja radi po najsuvremenijim programima i metodama tehnika skijanja i snowboarda za sve uzraste skijaša. Od najmlađih (5 godina) pa do seniora. Za djecu mlađu od 5 godina u sklopu ski škole djeluje ski-vrtić u kojem osim učenja prvih skijaških koraka, djeca uživaju u igrama i zabavi na snijegu u prisustvu animatora. Od ove godine novost u našoj školi je cjelodnevni boravak na snijegu, u sklopu kojega djeca imaju osiguran ručak i tople napitke.

Pored naše ponude tjednih aranžmana, u vrijeme zimskih školskih praznika, za Vas smo pripremili i posebne programe povodom “otvaranja” i “zatvaranja” skijaške sezone u prosincu odnosno ožujku.

Na Vaš upit rado ćemo organizirati i posebne individualne aranžmane i “team-buiding” programe sukladno Vašim željama.

ŠKOLA SKIJANJA I SNOWBOARDA

Osim organiziranja smještaja na skijalištu, s velikim ponosom izdvajamo našu školu skijanja i snowboarda koja radi po najsuvremenijim programima i metodama tehnika skijanja i snowboarda za sve uzraste skijaša. Od najmlađih (5 godina) pa do seniora i tako već više od 30 godina.

Naši učitelji skijanja članovi su Hrvatskog i Slovenskog zbora učitelja i trenera skijanja sa važećim međunarodnim licencama IVSI i ISIA. Svojim stručnim znanjem, savjetima i susretljivošću stoje vam na raspolaganju tijekom cijele skijaške sezone.

Kako bi naši učitelji skijanja što kvalitetnije obavili svoj posao, prilikom upisa u školu, radi se selekcija učenika te se formiraju grupe ovisno o uzrastu i stupnju skijaškog znanja polaznika. Škola skijanja traje 3 sata dnavno, od 10 do 13, a zadnji dan je organizirano natjecanje s podjelom medalja svim učesnicima.

Osim grupnih tečajeva, za one ambicioznije, koji žele individualni pristup, nudimo privatne sate škole skijanja i snowboarda. Ovakav oblik rada omogućuje vam da u kratkom vremenu naučite i savladate veći broj skijaških elemenata i tako usavršite svoje skijaško umijeće bez obzira na dob ili skijaško predznanje.

Za djecu mlađu od 5 godina u sklopu ski škole djeluje i ski-vrtić u kojem osim učenja prvih skijaških koraka, djeca uživaju u igrama i zabavi na snijegu u prisustvu animatora.

I ne zaboravite, skijanje je u svojoj biti prvenstveno zabava i druženje. Posebice ako skijate s DIVER-om!

SMJEŠTAJ

1. NAJBOLJI SMJEŠTAJ- 

Našim gostima nudimo veliki izbor najkvalitenijih apartmana i hotela po najpovoljnijim cijenama u najljepšem mjestu na obroncima Kronplatza – San Vigiliu. Ovdje se nudi sve što ljubitelji skijanja mogu zaželjeti: jedan od najmodernijih sistema žičara na svijetu, raznovrsnost skijaških staza, garantiran snijeg od početka prosinca do sredine travnja, jedinstvene prirodne ljepote.

2. NAJBOLJE CIJENE- 

Kako bi se naši gosti ugodno osijećali u ovom omiljenom hrvatskom skijalištu, osim vrhunskog smještaja, osigurali smo im niz popusta i pogodnosti:

  • 5% popusta na skijašku kartu
  • 20% popusta – na školu skijanja
  • obiteljski popust – na školu skijanja
  • 10% popusta na najam i servis ski opreme te ski depoa
  • popusti za kupovinu u odabranim trgovinama

3. NAJBOLJA ŠKOLA SKIJANJA- Svi naši učitelji skijanja članovi su Hrvatskog i Slovenskog zbora učitelja i trenera skijanja sa važećim međunarodnim licencama. Svojim višegodišnjim iskustvom i posebnim, drugačijim, načinom obuke, podučiti će vas prvim skijaškim koracima, a naprednim skijašima pomoći savladati vrhunsku skijašku tehniku. Vaša radost biti će potpuna kada spoznate da nakon završenog tečaja možete skijati na svim stazama Kronplatza, pa i onim najzahtjevnijim.

4. NAJBOLJA ZABAVA- Za naše goste željne “après-ski” zabave svakodnevno organiziramo lude tulume u lokalnim kafićima uz domaću glazbu, kuhano vino i rakiju… Oni malo “mirnijeg duha” mogu s nama na noćno skijanje i sanjkanje, klizanje ili na Diver Tombola party gdje mogu osvojiti zaista veliki broj vrijednih nagrada (ronilački sat, školu ronjenja, vikend na Lošinju …).

SAN VIGILIO

San Vigilio di Marebbe tipično je planinsko mjestašce smješteno u dolini Val Badia, u samom srcu Sjeverno-Tirolskih Dolomita na 1201 metru nadmorske visine.

Njegova povijesna priča seže unatrag 1000 godina, a danas je jedan od najpoznatiji skijaških centara na obroncima Kronplatza.

DIVER SEKCIJA

Pogledano 587 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

PLESNA ŠKOLA DANSEL

+385 98 224 291

Trg Viktora Bubnja 1, Rijeka, Hrvatska

pon-pet: 10:00-20:00

Oznaka na karti

O NAMA Plesna škola DANSEL, škola namijenjena svim onima koje ples veseli i žele na jednostavan i najbrži mogući način, naučiti lijepo i pravilno plesati.  Pročitaj više »

DIVING CENTER KOSTRENA

+385 98 981 8062

Rožići 1, Žuknica, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

Diving centar Kostrena najstariji je ronilački centar na Jadranskoj obali s 55-godišnjom tradicijom.  Pročitaj više »