BLUE GYM

Omladinska ulica 8, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

051512682

} 08:00h-22:30h, sub- 08:00h-20:30h

Tvrtka Blue Gym d.o.o. osnovana je 1989. godine i od samog početka svoju djelatnost razvija kroz organiziranje fitness klubova i trgovinu opremom za fitness. Cilj kojemu oduvijek težimo je zadovoljan klijent i prije svega prijateljski i korektan odnos prema svakom pojedincu.
Posebno smo ponosni na naše uvijek dobro popunjeno skladište, zasigurno najveće u Hrvatskoj, pa i šire. Tu smo na jednom mjestu ponudili novu i rabljenu opremu, sve što je potrebno za opremanje fitness i sportskih klubova, za opremanje hotela i kućnih teretana. U stalnom smo kontaktu sa mnogim osobnim trenerima, te svakodnevno ponudu nadopunjujemo novim trenažerima u skladu sa suvremenim trendovima u kondicijskom treningu.

Pri dobavi opreme posebno vodimo računa o kvaliteti i uporabljivosti. U ponudi ne želimo imati ništa što i sami nebi htjeli koristiti! Gotovo sve artikle nabavljamo u većim količinama direktno od proizvođača, a opremu prodajemo sa skladišta i preko web trgovine. Sve iz razloga smanjenja troškova poslovanja, kako bi našim kupcima mogli ponuditi maksimalno prihvatljive cijene.

Iza nas je četvrt stoljeća iskustva u fitnesu i tisuće zadovoljnih kupaca! Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u odabiru opreme i izboru optimalnog rješenja. Uvijek smo spremni razgovarati o dodatnom popustu na količinu. Vaše zadovoljstvo smatramo svojim poslovnim uspjehom. Obratite nam se s povjerenjem.

*FITNESS CENTRI:

FITNESS CENTAR BELVEDER

Prvi registrirani gym u Rijeci! U sportskom centru Belveder na Omladinskom igralištu od 1989. godine. Onda, kao i sada, uvijek ukorak s vremenom, stalnim ulaganjima u opremu nastojimo pružiti maksimalne uvjete za ugodan i učinkovit trening. Naši vjerni članovi znaju to cijeniti, zato Blue Gym slovi za najbolji fitness u Rijeci!

Odlučili ste svoje zdravlje i izgled konačno uzeti u svoje ruke? Nemojte previše oklijevati, uzmite sportsku opremu i dođite do nas. Imamo za svakog ponešto. Naši treneri Suzi i Siniša preporučiti će vam aktivnosti prema vašim ciljevima i sklonostima. Jednostavnije je nego što vam se sada čini, jer za nekoliko treninga biti ćete dio ugodne i motivirajuće radne atmosfere. Rezultate vašeg zalaganja uskoro ćete vidjeti u ogledalu, ali i po reakcijama okoline!

Pored vrhunski opremljene teretane i cardiofitness galerije, bez dodatne nadoplate možete samostalno koristiti novouređenu dvoranu za funkcionalni trening. Dvorana je opremljena modernim crossfit kavezom na kojem se istovremeno može raditi sa četiri olimpijske šipke, kompletan pod obložen je gumenom podnom oblogom. Na raspolaganju vam je i ogromna količina različitih rekvizita: medicinke, trening uže, clubbeli, kettlebelli, plyo boxovi, lopte za pilates, strunjače, vijače, stepovi, vreće za boks… Ako se želite zagrijati u grupnoj igri, predlažemo hakl ili badminton na našem igralištu u dvorištu.

Svakog novoupisanog člana naši treneri će kroz uvodni trening upoznati sa prostorom, opremom i mogućnostima koje nudimo, a svi članovi se bez dodatne nadoplate mogu konzultirati sa trenerima.

Ponudu programa prilagodili smo vašim potrebama:

GOLD PERSONAL PROGRAM” – Trening uz osobnog trenera je najbrži i najsigurniji put do zamišljenih ciljeva! Potpuno individualiziran rad s osobnim trenerom “1 na 1″ uključuje planiranje i provođenje svakog sata fitness, vibracijskog ili pilates treninga prilagođenog vašim potrebama. Trener je uvijek uz vas, koristi sve raspoložive kapacitete kako bi vam trening bio što efikasniji i zanimljiviji. Stalno nadzire i korigira vaše pokrete u vježbi, dozira opterećenje, motivira vas i educira za bolje razumijevanje fitnessa i savjetuje u prehrani.

BLUE BASIC PROGRAM”- namijenjen je iskusnim polaznicima fitnessa koji imaju dovoljno stručnog znanja za samostalno planiranje i provođenje treninga.

STANDARD START PAKET” – uz nadoplatu od 150,00 kn trener će izraditi vaš osobni program treninga u skladu s vašim ciljevima i trenutnim mogućnostima i uputiti vas u njegovo pravilno provođenje. Nakon toga trenirate samostalno uz mogućnost konzultacije s trenerom.

Svi članovi Blue Gym-a mogu koristiti oba fitnessa – Belveder i Kantrida! Dakle jedna članarina i jedna članska iskaznica vrijedi vam za dva najveća i ponajbolja fitnessa u Gradu Rijeci i okolici!

Cijene možete provjeriti ovdje.

Redovitim studentima i učenicima u Blue Gymu odobravamo 20% popusta, pogledajte uvjete
FITNESS CENTAR KANTRIDA

U sklopu novog dvoranskog plivališta na Kantridi, u prizemlju garažnog objekta, u 700m2 namjenski izgrađenog, vrhunski ventiliranog i klimatiziranog objekta, otvorili smo najmoderniji fitness na ovim prostorima!

Novi centar namjenjen je fitnessu i rekreaciji građana, tjelesnoj pripremi sportaša i kineziterapiji (liječenju pokretom). Sastoji se od prostora za tjelovježbu, sanitarnog prostora, kozmetičko-terapeutskog prostora, klupskog vitamin bara i trgovine dodacima prehrani.

Prostor za tjelovježbu sadrži cardio fitness opremu (1 cardio wave, 4 trake za trčanje, 4 eliptična trenažera, 2 stepera, 4 vertikalne bicikle, 2 horizontalne bicikle, 2 simulatora veslanja), teretanu sa slobodnim utezima i olimpijskim klupama, fitness dvoranu s najmodernijim spravama (cca 40 kom).

Posebno smo ponosni na novouređeni prostor za funkcionalni trening uređen prema najmodernijim svjetskim trendovima. Opremljen je najvećim kavezom za cross trening, kompletom kettlebella – girji od 4 do 34 kg, pilates loptama, bumper utezima, platformama i svim potrebnim trenažerima za provođenje efikasnog funkcionalnog treninga.

Svakog novoupisanog člana naši treneri će kroz uvodni trening upoznati sa prostorom, opremom i mogućnostima koje nudimo, a svi članovi se bez dodatne nadoplate mogu povremeno konzultirati sa trenerima.

Atraktivan smještaj objekta, garažno parkiralište, moderan prostor i najbolja oprema za fitness i funkcionalni trening, stručno i ljubazno osoblje… ima puno objektivnih razloga zašto je Blue Gym Kantrida najbolja teretana u Rijeci!

Blue Gym je godinama najposjećenija teretana u Rijeci, kultno mjesto sportskog druženja riječana svih dobi, učenika, studenata, poslovnih ljudi i umirovljenika. Zajednička im je svijest o potrebi aktivnog održavanja svoga zdravlja i izgleda, ali i sportska strast, želja za stalnim napretkom i istraživanjem svojih mogućnosti. Uz međusobno poticanje u treningu i spontanu atmosferu stvaraju se nova prijateljstva, poslovni kontakti, a možda i ljubavne romanse ?

Svi članovi Blue Gym-a mogu koristiti oba fitnessa – Belveder i Kantrida! Dakle jedna članarina i jedna članska iskaznica, bez ikakve nadoplate, vrijedi vam za dva najveća i ponajbolja fitnessa u Gradu Rijeci i okolici!

Ponudu programa prilagodili smo vašim potrebama:

GOLD PERSONAL PROGRAM” – Trening uz osobnog trenera je najbrži i najsigurniji put do zamišljenih ciljeva! Potpuno individualiziran rad s osobnim trenerom “1 na 1″ uključuje planiranje i provođenje svakog sata fitness, vibracijskog ili pilates treninga prilagođenog vašim potrebama. Trener je uvijek uz vas, koristi sve raspoložive kapacitete kako bi vam trening bio što efikasniji i zanimljiviji. Stalno nadzire i korigira vaše pokrete u vježbi, dozira opterećenje, motivira vas i educira za bolje razumijevanje fitnessa i savjetuje u prehrani.

BLUE BASIC PROGRAM”- namijenjen je iskusnim polaznicima fitnessa koji imaju dovoljno stručnog znanja za samostalno planiranje i provođenje treninga.

STANDARD PROGRAM” – uz nadoplatu od 150,00 kn trener će izraditi vaš osobni program treninga u skladu s vašim ciljevima i trenutnim mogućnostima i uputiti vas u njegovo pravilno provođenje. Nakon toga program provodite samostalno uz mogućnost konzultacije s trenerom.

Program vjernosti Blue Gym-a: Jedan bod = jedna kuna!

*TRGOVINA:

 • utezi i šipke
 • funkcionalni trening
 • Kettlebells- girje
 • oprema za klubove
 • bench klupe
 • multigym sistemi
 • smitt, kavezi, nosači
 • dodatna oprema
 • kompleti i setovi
 • aerobic oprema
 • cardio oprema
 • najnovija oprema
 • njega i zdravlje
 • dodaci prehrani
 • sportovi
 • vibracijske platforme
 • rabljena oprema

ARTIKLI NA TOTALNOM SNIŽENJU &

Artikle na sniženju pogledajte OVDJE.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn!

Pogledano 722 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa