ALARM EXPRESS – SUSTAVI TEHNIČKE ZAŠTITE

Dražice 123C, Rijeka, Hrvatska

Web stranica

+385 51 359 761

} pon-pet: 08:00-16.00

O NAMA

Alarm Express d.o.o. se bavi ugradnjom sustava tehničke zaštite, poslom za koji je tvrtka i licencirana od strane Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

-Posluje od 1989. godine, prvo kao obrt, a kasnije kao društvo s ograničenom odgovornošću. Dostupnost uređaja vodećih svjetskih proizvođača po iznimno konkurentnim cijenama je otvorila prostor za fokusiranje na kvalitetu i stručnost usluge koja se pruža korisnicima.

-Tako je Alarm express na području Rijeke i Primorsko-goranske županije, Alarm express je postao tvrtka od povjerenja kojoj se obraćaju svi kojima su potrebna kvalitetna rješenja tehničke zaštite za poslovne i stambene objekte koja se baziraju na kvalitetnoj opremi te stručnoj ugradnji i održavanju.

Prateći svoje klijente, Alarm express je svoje poslovanje proširio na područje cijele Hrvatske, značajno povećao broj ekipa i vozila te 2015. i formalno otvorio poslovnicu u Zagrebu. Ekipe servisera koji ugrađuju i održavaju sustave tehničke zaštite i za njihov rad potrebnih servisnih vozila su teritorijalno raspoređene kako bi korisnici mogli računati na promptnu uslugu.

USLUGE

-Kvalitetna i stručna usluga koju Alarm express jamči je presudan čimbenik zadovoljstva korisnika i njihovog stalnog traženja da se za njih osmisle i da im se ponude novija rješenja zaštite ili rješenja za nove objekte u koje su preselili ili da se negdje izvedeno rješenje primjeni i na ostale objekte istog vlasnika. Pojednostavljeno može ih se podijeliti u tri grupe – u fazi pripreme posla to je izrada prosudbe ugroženosti, projekta i ostale dokumentacije, u fazi izvođenja ugradnja, a u fazi eksploatacije održavanje.

 • PROSUDBA UGROŽENOSTI- Prosudba ugroženosti je dokument kojim se na pregledan način sistematiziraju svi čimbenici rizika za konkretni objekt – gdje je smješten, koliko je velik, kako je arhitektonski riješen, kakva se djelatnost u njemu obavlja, kolika je vrijednost stvari u njemu i da li su se tu već događala kaznena djela razbojništva ili provale.
  Na temelju ustanovljenih činjenica objekt se svrstava u jednu od kategorija rizika iz Pravilnika o uvjetima i načinu provedbe tehničke zaštite, a nalazi prosudbe ugroženosti se koriste kao osnova za izradu Elaborata mjera sigurnosti i idejnog rješenja tehničke zaštite.
  Prosudbu ugroženosti smiju izrađivati samo od strane MUP-a licencirane tvrtke i osobe i to u skladu s važećim propisima, normama i pravilima struke.
 • UGRADNJA- Uz kvalitetnu opremu, za punu funkcionalnost sustava tehničke je presudno da kabliranje i polaganje potrebne instalacije, spajanje elementa sustava, programiranje centralnih uređaja i puštanje sustava u rad bude kvalitetno i izvedeno od strane stručnih i za taj posao dodatno osposobljenih ljudi. Te poslove također smiju obavljati samo od strane MUP-a licencirane tvrtke i osobe.
 • ODRŽAVANJE- Održavanje sustava tehničke zaštite je, osim što je obavezno, presudno za ispunjavanje svrhe zbog koje su ugrađeni jer samo ispravan sustav jamči sigurnost osoba i imovine u štićenom prostoru. Provodi se na temelju pisanog ugovora i svakom korisniku jamči da će redovito održavanja biti obavljeno na vrijeme prema unaprijed definiranom rasporedu, da će serviseri intervenirati u slučaju kvara sustava u roku od 24 sata te da će svi potrebni rezervni dijelovi biti osigurani.

KORISNICI

-Sustave tehničke zaštite je Alarm express implementirao u više tisuća objekata različitih veličina i namjena. Da bi sustavi ispunili svoju svrhu i zadovoljili potrebe korisnika, potrebno je kombinirati različite sustave zaštite i tehnologije na kojima se baziraju, integrirati ih i osigurati potrebne prateće usluge. Odabir sustava i tehnologija na kojoj su bazirani ovisi o ugroženosti objekta, vrsti poslovanja, postojećeg stanja na objektu te investicijskih mogućnosti korisnika.

 • POSLOVNI PROSTORI I OBJEKTI
 • JAVNI I USLUŽNI OBJEKTI
 • KUĆE, STANOVI I STAMBENE ZGRADE
 • FINANCIJSKE INSTITUCIJE
 • TRGOVINE
 • HOTELI I UGOSTITELJSKI OBRTI

PROIZVODI

-Rješenja tehničke zaštite Alarm express bazira na opremi priznatih svjetskih dobavljača i pri tome se oslanjamo na svoju matičnu tvrtku Alarm automatiku d.o.o. koja je generalni uvoznik i distributer što jamči konkurentne cijene. Dostupni su svi sustavi tehničke zaštite koje kombiniramo sukladno ugroženosti objekta i potrebama korisnika.

 • VIDEONADZOR
 • INTERFONI I VIDEOINTERFONI, RAMPE I AUTOMATIKA
 • PROTUPROVALA I VANJSKA ZAŠTITA
 • DOJAVA POŽARA I PLINA
 • KONTROLA PRISTUPA I EVIDENCIJA RADNOG VREMENA
 • ELEKTRONIČKA ZAŠTITA ARTIKALA

Naše reference pogledajte ovdje.

Pogledano 3522 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

LOKOT

LOKOT

051323888

Ulica Pavla Rittera Vitezovića 3A, Rijeka, Croatia

09:00 - 17:00

Oznaka na karti

Naša misija je zaštita života i vlasništva koristeći najkvalitetnije proizvode i pružajući vrhunsku uslugu implementacije i podrške.  Pročitaj više »