SPORT LIFE FITNESS CENTAR

Autocamp, Padova 3, Rab, Hrvatska

Web stranica

+385 98 363253

} Pon-pet: 10:00-13:00, 15:00-22:00, Sub:16:00-21:00

Fitness centar “SPORT LIFE” jedini je fitness centar na otoku Rabu koji omogućava svojim članovima vježbanje u vrhunski opremljenom prostoru i uz nadzor stručnog kadra.

Voditelji centra diplomirani su kineziolozi.

PROGRAMI

 • Body Sculpt Workout

Program namijenjen vježbačima koji se ne žele zamarati koreografijama i koji žele postići maksimalnu mišićnu definiciju, tonus muskulature te oblikovati sve mišićne skupine. Body sculpt workout karakteriziraju vježbe koje se izvode uz pomoć raznih rekvizita kao što su pump setovi, bučice, aerobic gume, male i velike lopte, stepovi itd. Zbog svoje jednostavnosti, individualnog intenziteta i najveće efekasnosti koju je moguće postići grupnim vježbanjem ovaj je program pogodan za sve vježbače te garantira najviši stupanj transformacije.

 • Mix AerobicProgram koji spaja različite vrste aerobic programa kao što su: aerobic, step, tae bo, body workout, fat burning. Programi se izmjenjuju, što onemogućava tijelo da se navikne na istu vrstu treninga, i u tom slučaju stagnira. Mix program omogućava da tijelo izložite pozitivnom stresu, mijenjajući programe omogućava vam bolji napredak.
 • Total Body MixTotal Body je program kojeg smo dizajnirali s ciljem konstatnog napretka i djelovanja na targetirane mišićne skupine. Program je specifičan jer obuhvaća gotovo sve vrste aerobic programa (hi/lo, workout, step, new body, intervalni trening) kao i sve dostupne rekvizite. Efikasnost programa bazirana na različitim programima koji ne dozvoljavaju ogranizmu da se navikne na jednu vrst vježbanja što rezultira izuzetno visokim i stalnim efektom trenažnog procesa. Puno energije, dobra muzika i Kick Ass Workout
 • Fat BurningAerobni oblik vježbanja u zoni potrošnje masti, te vježbe snage za gornji i donji dio tijela. Omogućava razgradnju masti i tonus mišića cijelog tijela.

  Može se raditi na dva načina:

  -prvih pola sata koreografija, drugih pola sata vježbe snage za gornji i donji dio tijela
  -koreografija se isprepliće s vježbama snage.

  Karakterisitke:

  -Visoka potrošnja masti
  -Poboljšanje koordinacije
  -Jačanje muskulature gornjeg i donjeg dijela tijela

 • PilatesPilates je zapravo fuzija između zapadnih i istočnih fizičkih sustava, što ga čini kompleksnijim od većine zapadnjačkih populističkih sistema “za uljepšavanje Vašeg tijela”, a opet ga poprilično udaljava od istočnih sistema koji ljudsko tijelo ne tretiraju odvojeno od psihe, religije, filozofije. Ono što pilates metoda obrađuje , točnije posuđuje od istočnih sistema jesu : disanje u skladu s pokretima tijela, mehanika tijela, ravnoteža, koordinacija, pravilno pozicioniranje tijela, svijest o prostoru, snaga i fleksibilnost.

  Na prvi pogled, pilates i yoga djeluju vrlo slično. Naravno, ako se oslonimo na vizualni i gimnastički aspekt. Po pristupu prema tjelovježbi obje discipline tretiraju individualno vježbača, a kompetitivnost pri vježbanju svedena je na minimum. Sama metoda sastoji se od različitih pokreta istezanja kojima stvara veliku fleksibilnost i koordinaciju mišićne mase, čime djeluje na sposobnost boljeg snalaženja u prostoru.

  Sve se vježbe izvode vrlo lagano, bez naglih pokreta ili pocupkivanja u mjestu, što ih ne čini lakšim za izvedbu od drugih popularnih oblika tjelovježbe, budući da se radi o izometričnim vježbama koje traže izdržljivost. Treba naglasiti da se kod takovog vježbanja mišićni volumen ne pojačava, već postaje elastičan, vretenast i gibak. Ponekad je vrlo sličan butoh vježbama, jer također zahtijeva krajnje položaje. Kralježnica i zglobovi se vrlo dobro tretiraju pri vježbanju pilatesa.

 • Zumba fitnessUvijek popularan Zumba fitness uz vruće latino ritmove merengue,salsa, tango,calypso, bachata,flamenco,reggaethon,belly dance zagrijat će dušu i tijelo i ‘najtvrdokornijem’ neplesaču! Osim što je vrlo zabavna, Zumba munjevito topi kalorije, oko 850 kcal u sat vremena što je stavlja među sam vrh aktivnosti po potrošnji kalorija. Upravo zbog toga mnogi svjedoče kako su uz pomoć ovog oblika rekreacije učinkovito skinuli višak kilograma te održali željenu težinu. Što se tiče prethodnog plesnog iskustva ne treba se previše brinuti jer Zumba fitness mogu pratiti baš svi. I onda kad neki korak ne ide najbolje, glazba vas ponese i sve se dalje zbiva samo od sebe.. Bitno je samo ostati u pokretu pa makar i u svojoj vlastittoj koreografiji i uživati! Pridružite se i osvježite svoj radni dan jednim Zumba satom.

 

Pogledano 545 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa