THERMOTRY – KLIMATIZACIJA, GRIJANJE I HLAĐENJE

Mletačka ulica 12, Pula, Hrvatska

Web stranica

+385 95 4975 201

} pon-pet: 09:00-17:00

Thermo Try je mala dinamična tvrtka orijentirana ka projektiranju, izvođenju i nadzoru nad izvođenjem plinskih instalacija, instalacija grijanja i hlađenja kao i solarnih sustava!

Tvrtku smo podijelili na dva odjela Strojarstvo i Marketing.

-U strojarstvu našim klijentima pokušavamo ponuditi kompletnu uslugu od izrade strojarskog projekta i izvođenja do administrativnih poslova koje je potrebno obaviti kako bi sustav mogli koristiti sigurno i u skladu sa propisima. Bez obzira radi li se o plinskoj instalaciji, sustavu podnog grijanja ili solarnom sustavu povezanom na toplinsku pumpu u suradnji s našim partnerima možemo Vam ponuditi kompletno riješenje.

-Našim klijentima nudimo podršku u svim fazama izrade strojarskih installacija od iznalaženja idejnog riješenja i projektiranja preko dobave i ugradnje opreme i nadzora izvođenja do prikupljanja potrebnih uvjerenja i dozvola za ishodovanje odobrenja za korištenje Vaše instalacije.

-Kao tvrtka želimo izrasti u Vašeg partnera koji će Vam moći ponuditi kompletna riješenja za sve vrste strojarskih instalacija od projektiranja i izvođenja do ispitivanja i servisa svih elemenata Vaše strojarske instalacije. U izvođenju smo se usmjerili na najnovije tehnologije poput površinskog grijanja i hlađenja i toplinskih pumpi u kombinaciji sa solarnim sustavima.

PROJEKTIRANJE

Usluge projektiranja koje nudimo
U suradnji s našim partnerima nudimo izradu projektne dokumentacije za sve vrste strojarskih instalacija kao i nadzor nad izvođenjam strojarskih radova. Obratite nam se s povjerenjem za izradu svih vrsta strojarskih projekata.

Stojimo Vam na usluzi bez obzira rad ili se o plinu, grijanju, klimatizaciji ili ventilacji.

 • Projekt plinske instalacije
 • Projekt grijanja/hlađenja
 • Projekt solarnog sustava
 • Ostali strojarski projekti
 • Stručni nadzor

IZVOĐENJE

Usluge koje nudimo u izvođenju strojarskih instalacija
U suradnji sa našim partnerima tvrtka Thermo Try može vam ponuditi kompletnu uslugu ugradnje svih vrsta strojarskih instalacija i trošila uključujući transport, građevinske radove i sva potrebna ispitivanja. Obratite nam se s povjerenjem za izvođenje svih vrsta strojarskih instalacija.

Rado ćemo Vam pomoći bez obzira radi li se o instalaciji plina, grijanja, hlađenja, solarnim sustavima ili ugradnji trošila.

 • Spremnici UNP-a
 • Plinske instalacije
 • Plinska trošila
 • Rashladnih sustava
 • Sustavi grijanja
 • Solarni sustavi
 • Voda i odvodnja
 • Otežani uvijeti rada

SERVIS I ODRŽAVANJE KLIMA UREĐAJA

Tvrtka Thermo Try ima servisere sa dugogodišnjim iskustvom u servisiranju i održavanju svih vrsta toplinskih pumpr, chillera i klima uređaja.

Prepustite nama brigu o redovitom servisu Vaših klima uređaja i uz potpisivanje ugovora o redovitom godišnjem održavanju prestanite brinuti hoće li se uređaj pokvariti kada Vam je najpotrebniji.

Tvrtka Thermo Try u suradnji sa našim partnerima može za Vas servisirati sve vrste klima uređaja i dizalica topline.

Obratite nam se s povjerenjem za servis svih vrsta klima uređaja i toplinskih pumpi. Rado ćemo za Vas napraviti servis ili popraviti klima uređaje svih proizvođača.

REDOVITO ODRŽAVANJE

Prilikom ispitivanje spremnika i instalacija propisanima od strane operatera plina na terenu često susrećemo spremnike i instalacije koje nisu redovito održavane pa troškovi obavljanja svih potrebnih pregleda znaju biti priločno visoki.

Upravo iz ovog razloga odlučili smo svojim klijentima ponuditi ugovore o redovitom ispitivanju plinskih spremnika i instalacija, kao i ugovore o redovitom servisiranju plinskih i klima uređaja. Na ovaj način osigurat ćete da vaš e instalacije budu na vrijeme ispitane, a uređaji servisirani prije početka sezone grijanja ili hlađenja.

Našim klijentima nudimo nekoliko tipova ugovora ovisno o trošilima koja je potrebno servisirati.

Pogledano 829 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

BRAINSPOT – GRIJANJE I HLAĐENJE

+38552 542 368

Ulica Marsovog polja 8, Pula, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

Poduzeće BRAINSPOT d.o.o. osnovano je 1993. godine i otada bilježi neprestan rast i razvoj na području prodaje, ugradnje i servisa klima uređaja.  Pročitaj više »

BAZGIN – ENERGETIKA I OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE

+385 52 573 264

Starih statuta 4, Pula, Hrvatska

pon-pet: 09:00- 18:00, sub: 09:00-14:00

Oznaka na karti

Tvrtka BAZGIN d.o.o. osnovana je 1993.godine. S višegodišnjim iskustvom na području energetike, s novom vizijom i ciljevima napravili smo veliki preokret.  Pročitaj više »