MOTO BIKE

Medulinska cesta 6, Pula, Hrvatska

Web stranica

+385 52 353 608

} pon-pet: 08:00 – 16:00

Tvrtka Moto bike d.o.o. otvorena je 2013.godine nakon dugogodišnje poslovne suradnje u Yamahinom moto i nautic svijetu te je potpuno novi odvojeni dio nekadašnjeg vrlo poznatog Zajedničkog obrta Moto box. Kao certificirani, ovlašteni

-Serviseri Yamaha proizvoda još od 2002.godine truditi ćemo se i dalje zaslužiti Vaše povjerenje. Korisnicima naših usluga želimo da i dalje budu zadovoljni kao i do sada jer je to najveća nagrada za naš trud i rad.

Dio usluga koje pružamo:

  • redovni servisi i popravci kompletnog cestovnog i nautičkog Yamaha programa, kao i ostalih motocikala
  • prijevoz plovila i vozila
  • izlasci na teren na području cijele Istarske županije

Prilikom dolaska na servis ili popravak ugrađujemo originalne Yamaha dijelove, a po vašoj želji i zahtjevu ugrađujemo i zamjenske dijelove.

SERVISNE INFORMACIJE

Prilikom kupnje novog Yamaha proizvoda dobili ste sve informacije potrebne za servisiranje i održavanje. Pa tako i za produljeno jamstvo. Na navedenom linku pronaći ćete sve potrebne informacije kojih se morate pridržavati kako biste ostvarili tu ‘privilegiju’. Isto tako, molimo vas da uzmete 10 minuta i pročitate servisnu knjižicu i servisni priručnik (dobili ste ga prilikom kupnje proizvoda) sve potrebno kako biste nesmetano mogli koristiti vašu Yamahu!

Pridržavajući se navedenoga, osim vaše Yamahe, štedite i čuvate vaš novac!

NAJAVA SERVISA

*Za cestovni i nautički program cijena radnog sata je ista te ona iznosi 200,00 kn (sa uključenim PDV-om).

Pogledano 1480 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa