MEDVID PRODUKCIJA – VIDEO I AUDIO PRODUKCIJA

Valturska 33, Pula, Hrvatska

Web stranica

+385 52 501 048

} pon-pet: 09:00-17:00

Tvrtka smo koja se bavi video i audio produkcijom, produkcijom, te multimedijom.

Posjedujemo broadcast televizijsku opremu i u potpunosti smo opremljeni za terenska i studijska TV snimanja.
Jedina smo video produkcijska kuća na području Istre i šireg područja sa vlastitim reportažnim kolima koja uključuju; do 9 kamera za TV prijenose uživo i studijska snimanja.

Predanim i kontinuiranim radom danas se nalazimo među nekoliko najuspješnijih hrvatskih tvrtki u domeni video produkcije i postprodukcije. Proizvodimo televizijski program i tv prijenose uživo za sve nacionalne televizijske kuće, kao i za lokalne TV postaje, a surađujemo i sa inozemnim. Specijalizirani smo za sportske TV prijenose.

Pored toga, proizvodimo glazbene video spotove, promotivne video materijale za poduzetnike, promidžbene filmove za turističke tvrtke, te multimedijske DVD video prezentacije.

Isto tako, proizvodimo informativni i magazinski program za najjače nacionalne TV kuće.
Potpuno smo opremljeni za sve vrste snimanja, od jednostavnih snimanja s jednom kamerom, do onih zahtjevnijih TV produkcija s više kamera, odnosno s reportažnim kolima.
Naš tim je sastavljen od petnaestak stalnih zaposlenika – snimatelja, novinara, montažera, grafičara i multimedijskih specijalista, te desetak vanjskih suradnika. Uspješno konkuriramo na tržištu visokom kvalitetom naših proizvoda i usluga.

USLUGE

 • Reportažna kola: Mobilni produkcijski tim MedVid pomoću reportažnih kola i DSNG uplinkom vrši realizaciju snimanja sportskih, kulturnih, političkih, gospodarskih i sličnih javnih događaja za potrebe “live” ili odgođenog emitiranja putem satelita ili internet streaminga. Ovakve televizijske projekte MedVid odrađuje po unaprijed određenom produkcijskom ključu, u koprodukciji ili u vlastitoj produkciji.
 • ENG snimanja:Terenska snimanja s jednim ili više video kamera, te osnovnom ili dodatnom audio opremom i rasvjetom.
  ENG ekipe koriste se prilikom izvedbi kako zahtjevnih tako i jednostavnijih snimanja. Ove usluge vršimo u digitalnoj tehnici, SD ili najnovijoj HD tehnologiji.
  U produkciji se koristimo sljedećim formatima: XDCAM, DVCAM, Digital Betacam, HDCAM.
 • Video postprodukcija:Digitalna montaža i obrada video i audio materijala najsuvremenijom SD ili HD tehnologijom.
 • Glazbeni spotovi:MedVid produkcija, osim tehničke podrške prilikom snimanja glazbenih spotova, snima I glazbene spotove u vlastitoj režiji. Produkcija smo koja ima ekskluzivna prava na snimanje spotova 2Cellos. (Smooth Criminal, Welcome to the jungle, Hurt, Live in Dubrovnik, Live at Arena Zagreb…)
  Između ostalih, snimali smo spotove i Olivera Dragojevića (Brod u boci, Nocturno), Nola (Do kraja), Fault (In the night).
 • TV emisije i TV serije: MedVid proizvodi kompletne televizijske emisije, TV serije i/ili njihove dijelove.
  Naš cilj je produkcija vlastitih tv emisija, od idejnog rješenja do produkcije, postprodukcije i plasmana, te sudjelovanja u koprodukcijama oživotvorenjem ideja partnera kroz konačan video proizvod.
 • Video arhivaVrijeme je oskudan resurs, brzo prolazi i mnogo je važnih trenutaka često prepušteno zaboravu. Stoga, foto i pisanu arhivu o aktivnostima i događajima valja ponekad nadograditi snimljenim video materijalom koji je čini kvalitetnijom i sveobuhvatnijom.
  Vođenje računa o video arhivi, njezino ažuriranje i upravljanje treba prepustiti video specijalistima.
  Posjedujemo preko 4.000 minuta video arhive s našeg područja.
 • 2D I 3D video animacijeUsluge kreiranja pokretnih grafičkih rješenja u prostoru koriste se kao dio nekog drugog proizvoda, najčešće multimedijskih prezentacija i jingleova. Animacija je jedan od najzahtjevnijih proizvoda, a primjenjuje se kod vizualizacija objekata koji fizički ne postoje, ili nisu dostupni.
  Mogu koristiti i u marketinške svrhe, kao edukativno sredstvo, a kreirane su na lako pamtljiv način kako bi izazvale najveći mogući učinak.
  MedVid produkcija izrađuje 2D i 3D animacije, po vlastim idejama, kao i po idejama naručitelja.
 • Audio produkcijaNaravno, uz svaku sliku dolazi i neizostavna komponenta – zvuk. Zajedno s našim partnerima proizvodimo autorsku glazbu, radio spotove, jingleove i radio emisije. Audio je važna podrška sektoru video produkcije, a u kreiranju proizvoda MedVid-a u najvećoj mjeri se sklada i koristi autorska glazba.

Pogledano 484 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa