EURO AMIGO – BAZENI I NISKOENERGETSKE KUĆE

Ulica Kačića Miošića 1, Pula, Hrvatska

Web stranica

+38599 46 000 46

} pon-pet: 09:00-18:00

BAZENI

Euro Amigo se bavi izgradnjom bazena, najčešće gotovih karbonskokeramičkih bazena. Riječ je o novoj tehnologiji zahvaljujući kojoj je gradnja bazena brža i kvalitetnija a na bazensku školjku Euro Amigo daje doživotnu garanciju. Tako već u samo tri dana možete imati svoj vlastiti bazen!

U svojoj ponudi imamo bazene tvrtki CompassPools i Nautilus (karbonsko- keramička tehnologija), zatim bazene od polipropilena tvrtke Niveko, potom bazene od poliestera Amigo a također gradimo i betonske bazene gdje kao završni unutarnji sloj postavljamo PVC foliju marke Arkoplan i Elba. Prema želji kupaca, kao završni sloj ugrađujemo i stakleni mozaik ili bazenske keramičke pločice.

Euro Amigo zastupa i direktno dobavlja hidromasažne bazene (jacuzzi kade) tvrtke Allseas spa.

Visokokvalitetna tehnika i oprema za bazene
Sve bazene Euro Amigo oprema visokokvalitetnom bazenskom tehnikom i opremom, a ovisno od želja kupaca nudi i dodatnu bazensku opremu poput:

 • sustava za elektrolizu vode
 • sustava za samoćišćenje bazena
 • toplotne pumpe za dogrijavanje vode
 • zimskih prekrivača za bazene
 • bazenske kupole i rolete
 • ionitzatora vode
 • UV tretmana vode
 • automatskog PH i klor tretiranja vode
 • slapa ili vodopada za bazene
 • led rasvjete u boji ili jednobojne
 • protustrujnog plivanja
 • biserne masaže unutar bazena
 • zračne masaže u bazenu

NISKOENERGETSKE KUĆE

Niskoenergetske, montažne drvene i modularne kuće su također dio naše ponude.

Cijena energije neprestano raste. Kada se promatraju troškovi stanovanja, očito je da osnovna ušteda počinje kod konstrukcijskog dijela kuće ili objekta odnosno kod dobre izolacije temelja, zidova, stropne konstrukcije i krova. Razvoj tehnologija izolacija je određen s više faktora, kao što su ekonomičnost i lakoća ugradnje, čak i kod samogradnje, dakle, bez uplitanja velikog broja stručne građevinske radne snage. Ovim tehnologijom možete, uz minimalne početne instrukcije, u stvari, raditi sami svoj objekt.

NORMA I STANDARD, A NE KLASIKA

Graditi kuću po zapadnoeuropskom standardu znači dobro je toplinski izolirati kako bi se smanjili troškovi grijanja.

Stirodom sustavom gradnje i izolacije ( poda, stropa, zida, krova …) dobivate niskoenergetsku, masivnu kuću u kojoj je godišnja potrošnja energenta svedena na 3 do 6 litara loživog ulja ili 3 do 6 m3 plina po četvornom metru.

Sustavom StiroDom moguće je postići i novi zapadnoeuropski standard pasivnu, masivnu kuću u kojoj se godišnje troši 1 litra loživog ulja ili 1 m3 plina po četvornom metru.

Sitorodom kuće se ne mogu usporediti s takozvanom klasikom iz 70¨ 80¨ 90¨ u kojima se godišnje troši po četvornom metru 20 do 30 litara loživog ulja ili 20 do 30 m3 plina!

MASIVNO, PRECIZNO I VRHUNSKI IZOLIRANO

Kupac koji razmišlja o energetski racionalnoj gradnji i ekologiji, o investiciji u budućnost, neće nas naći na tržištu klasične gradnje, već na tržištu niskoenergetske i pasivne gradnje.

Naš graditeljski sustav omogućuje masivnu, brzu, preciznu, vrhunski izoliranu i ekonomičnu gradnju, od podruma do vrha krova.

Gradnjom StiroDom kuće osiguravate uštedu od oko 80% kod troškova grijanja / hlađenja u usporedbi s dugoročnim skupim rasipanjem energije u klasičnoj kući.

OD IDEJE DO PROJEKTA SVE JE U VAŠIM RUKAMA…

Sustav gradnje su većinom prihvatili kupci koji vlastitim sudjelovanjem žele smanjiti troškove i skratiti rokove gradnje, kao i oni koji razumiju važnost dugoročnih ušteda racionalnim grijanjem.

 • Preskupa nekvaliteta uobičajene klasike je još jedan od razloga zašto kupci žele precizno i kvalitetno graditi.
 • Minimalna investicija kupaca u Hrvatskoj je većinom investicija u zidne elemente, monta stropne i krovne ploče.
 • Sustav je razrađen do najsitnijih detalja, pa nema nedoumica, grešaka ili improvizacije izvođača.
 • Pomoću naših ˝ lego – kocaka ˝ moguća je brza i precizna izgradnja.

 

Pogledano 1630 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

FILRAD D.O.O. – GRADITELJSTVO

+38598 435 957

Štinjanska cesta 20, Pula, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

Građevinsko poduzeće FILRAD d.o.o. osnovano je 1993. godine te sve do danas kontinuirano i uspješno djeluje na poslovima građevinske operative. FILRAD d.o.o.  Pročitaj više »