E-BIKE BRAINSPOT

Ulica Marsovog polja 8, Pula, Hrvatska

Web stranica

+38552 542 368

} pon-pet: 09:00-19:00

O NAMA

“Brainspot”d.o.o. osnovan je 1993.g. Od početka djelatnosti bavi se alternativnim i avangardnim rješenjima u energetici. Osnovni cilj nam nije isključivo prodaja, već puno energije ulažemo na postprodajni suport u vidu savjetodavnih i serviserskih usluga.
Na taj način brinemo o svojim klijentima i stječemo nove. Programom električnih bicikala želimo stječeno znanje iskoristiti i ponuditi na polju transportnih sredstava te potencijalnim klijentima ponuditi kvalitetna, ekološka i štedljiva vozila kao naš odgovor ovim recesijskim vremenima.

ŠTO JE TO ELEKTRIČNI BICIKL

Ponukani sve većim zahtjevima današnjice za očuvanjem prirode, ali isto tako i pronalaženjem što ekonomičnijeg načina prijevoza, želimo Vam predstaviti ELEKTRIČNI BICIKL koji po mnogim svojim karakteristikama odgovara zahtjevima suvremenog čovjeka.

Primjena ovakvog bicikla raznovrsna je i velika: od odlaska na posao do rekreacije, uz minimalne troškove održavanja i punjenja baterije, prednosti su velike: neovisnost o parkirnom mjestu, lako svladavanje težih dionica, mogućnost izbora vožnje sa ili bez pomoći elektromotora, dozvoljen ulaz u pješačke zone, a ne treba zaboraviti ni ekološki aspekt u pristupu svakodnevnom problemu transporta.
Električni bicikl po izgledu se ne razlikuje od «običnog» bicikla, osim što ima ugrađen pomoćni elektromotor koji se napaja iz akumulatora.

  • Ovakav bicikl brzo i lako kreće s mjesta i u kratkom vremenu postiže putnu brzinu.
  • Za vožnju nije potrebna zaštitna kaciga (ali se preporučuje), kao ni vozačka dozvola.
  • Prednosti električnog bicikla u odnosu na skuter (utrošak tijekom tri godine izražen u eurima).

NAŠA PONUDA

 

Pogledano 1604 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

JURAN STROJEVI – SERVIS I PROIZVODNJA INDUSTRIJSKIH STROJEVA

+385 98 224 137

Valmade 42, Pula, Hrvatska

pon-pet: 08:00-16:00

Oznaka na karti

Poduzeće Juran d.o.o. sa sjedištem u Puli osnovano je godine 1991.  Pročitaj više »