DIVING CENTAR SHARK – RONILAČKI CENTAR

Autocamp Medulin, Medulin, Hrvatska

Web stranica

+38598366110

} pon-pet: 09:00-19:00

Registrirani smo PADI 5* IDC (Instructor Development Center) i MARES diving center.

Uz PADI ronilačke tečajeve održavamo i tečajeve za tehnička ronjenja po PSS i IANTD programu. U našem ronilačkom centru SHARK uz brojne interesantne ronilačke pozicije kao što su potopljeni brodovi, stijene, tuneli i zidovi, nudimo i cjelodnevne ronilačke izlete i ekspedicije brodom uz iskusne ronilačke vodiče. Kod nas možete iznajmiti kompletnu ronilačku opremu za rekreativno i tehničko ronjenje, kupiti opremu ili servisirati vlastitu ronilačku opremu.

Ronilački centar SHARK opremljen je kompresorskom stanicom za punjenje zraka, kisika, NITROX-a i TRIMIX-a. Posjeduje i katamaran, opremljen liftom za dizanje ronioca iz mora, prvenstveno za tehničke ronioce i ronioce sa invaliditetom.

Želimo naglasiti da je uz užitak i doživljaj, sigurnost naših gostiju naš primarni cilj i sve što poduzimamo i radimo podređeno je tom cilju. Uz to valja istaknuti da Vam možemo osigurati smještaj od privatnog pa do onog u luksuznom hotelu za pojedince i grupe.

LOKACIJE RONJENJA

Škola ronjenja

Drago nam je da razmišljate, ukoliko već niste, o tome kakav je to osjećaj zaroniti. Ronilački Cenetar SHARK rado će Vam omogućiti da uz iskusne instruktore sigurno zaronite do morskih dubina. Kod nas možete polagati tečajeve po PADI asocijacijama, a tehnički tečajevi se polažu po IANTD programu. Valja napomenuti da je Ronilački Centar SHARK PADI 5 Star IDC Center, stoga možete kod nas polagati i instruktorske tečajeve. Za sve kojima je to prvi susret sa ronjenjem pružamo mogućnost za probno ronjenje.

programi i tečajevi ronjenja:

  • PADI- programi i tečajevi ronjenja
  • IANTD Tech Diving
  • IDC
  • PADI DSAT
  • Tec
  • Rebreather Courses

SERVIS I PRODAJA OPREME

Smještaj

U Ronilačkom Centru SHARK nudimo vam mogućnost smještaja po povoljnim cijenama.

MobilHome smještajni kapacitet 4-5 osoba. MobilHome ima 2 spavače sobe, posteljina uklučena, kuhinju, TV i kupatilo. Parkirno mjesto.
MobilHome smještaj nalazi se u Kampu Medulin u neposrednoj blizini našeg Ronilačkog Centra. U blizini su restorani, trgovina, banka, pošta, zabavni park, sportovi na vodi, diskoteka…

 

Pogledano 440 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

DIVING CENTAR INDIE – RONILAČKI KLUB

+385 52 545 116

Jadreški 28g, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

Otvoreni smo od 1998 godine i smješteni u Banjolama u Autokampu Indije,malom mjestašcu nedaleko Pule, okružen prekrasnom borovom šumom, blizu mora sa pogledom na otoke i zalazak sunca.  Pročitaj više »

HIPPOCAMPUS RONILAČKI CENTAR PULA

+38598 255 820

Autocamp Stoja, Pula, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19.00

Oznaka na karti

Hippocampus ronilački centar nalazi se na dvije različite lokacije, u autokampu Stoja u Puli i u turističkom naselju Bi village kraj Fažane.  Pročitaj više »