PARKETI SJAJ

Ulica Ruđera Boškovića 47, Kotoriba, Hrvatska

Web stranica

+38598 242 190

} 08:00-18:00

Mi smo tvrtka za postavljanje i održavanje parketa , laminata , stepenica , i svih vrsta podova. Iza nas je veliki broj zadovoljnih klijenata i oni su nam najbolja reklama.

Kroz naše poslovanje sa našim klijentima smo razvili partnerski odnos tako da nas oni i nakon završenog posla nemali broj puta kontaktiraju za savjet , mišljenje ili nas angažiraju za novi posao.
Jako mnogo je razloga zašto se odlučiti za parket u svom domu ili nekom drugom prostoru.

*Parketi su jako dobra osnova koja se odlikuje kreativnošću i prilagodljivošću gotovo svakom dizajnu. Parket dolazi do izražaja u kombinaciji sa svim vrstama namještaja.

Parket je jako izdržljiv i otporan materijal, te se u slučaju oštećenja lako popravlja, te je osobito dobro rješenje za osobe alergične na prašinu, te zbog svoje glatke površine i jednostavnosti održavanja. To je prirodan materijal, koji dolazi iz prirodno obnovljivog izvora, hrastovih šuma.

Potreba za profesionalnom pomoći kod ugradnje parketa , laminata , podova ili stepenica je prvenstveno u dekoru , kvaliteti i dugotrajnosti izvedenih radova. Naše dosadašnje poslovanje je pokazalo kvalitetu i dugotrajnost naših izvedenih radova a da smo pri tome učinili Vaš dekor ugodnim i lijepim za doživjeti.

USLUGE

Već dugi niz godina smo prisutni na našem tržištu. Kvaliteta i zadovoljstvo klijenata je naša garancija poslovanja u budućnosti.

-Naš pristup rada se temelji na profesionalnom radu i pružanju kvalitete usluge pri postavi parketa , laminata , podova , stepenica i odabiru materijala za rad. Koristimo vrlo kvalitetne materijale, ljepila, lakove i najsuvremenije strojeve, za bržu i kvalitetniju obradu parketa i laminata i za njihov savšen izgled.
Veliku pozornost pridajemo općim uvijetima koji su prisutni u prostorima predviđenim za parkete , laminate , podove i stepenice gdje je neophodna dobra izolacija zidova, podloge, vrata i prozora.

Naš rad se temelji na europskim standardima i nastojimo u svemu prilagoditi naše poslovanje europskim normativima i propisima.

**Cijena se formira u ovisnosti od korištenih matrijala , vremenu i težini izvođenih radova , te složenosti prostora gdje se izvode radovi. Zasigurno će naši klijenti biti zadovoljni sa cijenom i vremenom koje nam je potrebno za završetak radova.

Pogledano 322 put(a), 3 pregleda danas

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

Parketarstvo HOFER

Parketarstvo HOFER

098 919 4773.

Ilica ulica 226, Zagreb, Croatia

08:00-17:00

Oznaka na karti

Parketarski obrt Hofer parketarsko-podopolagačkim radovima bavi se nešto više od 15 godina, tijekom kojih smo stekli zavidno iskustvo u svim granama ovog posla, čemu mogu posvjedočiti mnogi zadovoljni klijenti.  Pročitaj više »

PODNE OBLOGE DANIELA

051 279 188, 098 164 33 23

Jurdani 58, Hrvatska

Oznaka na karti

Obrt za usluge „Daniela“ specijalizirana je trgovina za prodaju PVC podova, tepisona , laminata, parketa, sportskih podova, linoleuma, gumenih podova te popratnog pribora za održavanje i postavu.  Pročitaj više »

DAGI-USLUGE KUĆNI MAJSTOR- HITNE INTERVENCIJE

+38591 3553 353

Jordanići ulica 40, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-16:00h

Oznaka na karti

O NAMA -Potreban vam je električar, vodoinstalater, montažer, serviser centralnog grijanja, ličilac, servis i popravak… Sve ovo možete naći na jednom mjestu i jednim pozivom.  Pročitaj više »