FITNESS CENTAR BODY ART POŽEGA

Sokolova ulica 45, Požega, Hrvatska

Web stranica

+38534 273 000

} pon-pet: 10:00-22:00, sub: 10:00-18:00

Svatko željan treninga pronaći će kod nas sve što treba.

Centar djeluje od 1998 godine, ispočetka kod gradske dvorane ” GRABRIK “, a od 5.10.2002. u Sokolovoj ulici. Što će reći da već punih 16 godina pomažemo našim članovima u postizanju željene forme, poboljšanju zdravlja, relaksaciji i rekreaciji, ali i postizanju vrhunskih sportskih rezultata.

Osim velikog broja naših članova, proteklih godina, kod nas je trenirao veći broj nogometnih, rukometnih i košarkaških ekipa, među njima i mlada košarkaška reprezentacija Hrvatske ( do 21. godinu ). Ipak nam je velika čast ugostiti svakog pojedinca željnog treninga, bilo rekreativnog, bilo natjecateljskog. U našem Fitness centru pripremali su se državni, europski i svjetski prvaci i osvjači medalja u bodybuildingu, bodyfitnessu i powerliftingu.

Fitness centar je opremljen biranim spravama raznih proizvođača. Želja nam je bila izabrati ono najbolje od svakog. Kod nas ćete naći opremu tvrtki:

-GLADIATOR
-LIFE FITNESS
-KIP MACHINE
-VIŠNJIĆ
-NAUTILUS
-JIMSA
-SOPIĆ (HRVATSKI PROIZVOD).

Na oko 300m2 nalazi se fitness, dvorana za boks i sauna. Ispred i u dvorištu objekta nalazi se parking samo za članove kluba.

Prostorije su svijetle, prozračne i čiste. Sve što vas zanima možete pitati pristupačnog trenera (koji vas dočekuje na prijamnom pultu). Pokazati će vam se način izvođenja vježbe, a nakon nekog vremena (ovisno o vašoj utreniranosti) dobiti ćete i svoj program treninga, prilagođen vašim sposobnostima i vašem cilju.

Vaš trening je pod nadzorom ROBERTA MEĐUGORCA, trostrukog vice prvaka Hrvatske u body buildingu i pobjednika Otvorenog prvenstva Hrvatske Brod-Open. U ugodnom okruženju i radnoj atmosferi naučiti ćete sve o pravilnom izvođenju vježbi i dobiti sve savjete o pravilnoj prehrani i dodatcima prehrani. Svaki član prolazi treninge prilagođene svojim trenutnim sposobnostima, a vremenom sigurno postiže željene rezultate.

“BodyArt” mjesto za pravi trening!

CJENIK

Trening u Fitness studiu

2 treninga tjedno 150,00 kn
3 treninga tjedno 160,00 kn
4 treninga tjedno 180,00 kn
5 treninga tjedno 200,00 kn
6 treninga tjedno 220,00 kn
upisnina 30,00 kn
1 trening 30,00 kn

Pogledano 4509 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa