ZOO BOUTIQUE – SALON ZA NJEGU I ULJEPŠAVANJE LJUBIMACA

Županića ulica 6, Poreč, Hrvatska

Web stranica

+385 52 432 038

} pon-sub: 08:00-20:00

Ideja o našoj trgovini izrasla je iz dugogodišnje ljubavi prema psima kao i prema ostalim životinjama. Akvaristika nam nije strana još od najranijeg djetinjstva.

Redovnom edukacijom želimo postići da je boravak u našoj trgovini ljubimcima i kupcima što ugodniji, a trudimo se poboljšati kvalitetu naših usluga. Surađujemo s partnerima koji su renomirane i svjetski poznate tvrtke koje drže do zdravlja ljubimaca i kvalitete svojih proizvoda.

Nudimo široki asortiman hrane i opreme za kućne ljubimce superiorni, prepoznatljivi i jasne kvalitete. Cijene su nam konkurentne i trudimo se na sve načine, da su dostupne svima.

Adekvatna briga o kućnim ljubimcima više nije izuzetak… spremno su prihvatili ulazak u naše domove i sve više se integriraju u ravnopravnog člana naše obitelji, pa kao takvi moraju biti čisti i uredni. U našem skromnom salonu za njegu kućnih ljubimaca trudimo se da im posjete budu što ugodnije i što manje traumatične. Koristimo vrhunske proizvode čiji su sastojci prirodni i pažljivo birani… Ljubazno i stručno osoblje stoji Vam uvijek na raspolaganju i rado ćemo Vam pomoći savjetom.

PONUDA

 • PSI I MAČKE– Kvalitetna prehrana je bitan čimbenik zdravlja našeg ljubimca. Vodeći proizvođači hrane pobrinuli su se da naš ljubimac u svojoj prehrani dnevno dobije hranjive tvari u odgovarajućim količinama za njihove potrebe, koje se mijenjaju ovisno o načinu života i životne dobi.
 • AKVARISTIKA– Tehnologijom svojih proizvoda, renomirane firme i njihovi proizvodi su nam omogućili da u naše domove uvedemo djelić prirode, da se naše obaveze prema akvariju svedu na minimum, a njihovima stanarima omogući što kvalitetniji život.
 • TERARISTIKA- Otvaranje prema svijetu omogućava nam upoznavanje pa i nabavljanje egzotičnih živih bića, između ostalog i gmazova koji nisu klasični kućni ljubimci.Većina bolesti i anomalija gmazova držanih u terariju proizlazi iz neuvažavanja njihovih životnih potreba. Prije nabave životinji treba osigurati što prirodnije životne uvjete.
 • GLODAVCI I DVOZUPCI– Glodavci, dvozupci, tvorići svakim su danom sve brojniji u našim domovima. Kao i za svaku drugu životinju, i njima nije dovoljna samo ljubav i pažnja. Ako želimo zdravu i stabilnu životinju, moramo biti upoznati s njihovim potrebama, pružiti im pravilnu prehranu i adekvatno stanište.
 • PTICE– Ptice su iz raznih razloga oduvijek privlačile čovjekovu pozornost, od drevnih naroda pa do danas, kad nas je ubrzani način života udaljio od prirode.Kanite li nabaviti pernatog ljubimca, neka to bude promišljeni čin, a ne ishitrena odluka jer, kao i ljudi, i ptice imaju svoje specifične potrebe glede smještaja, njege i ishrane.
 • KONJI–  Za zainteresirane kupce nudimo i opremu za konje, koju zbog nedostatka prostora naručujemo na zahtjev.-četke, čistači kopita, češljevi
  -kliješta
  -oglavine, ulari, povodci
  -jahački bičevi
  -stremeni, prekrivači
  -mreža za sijeno
  -jahaće hlače (crne i bež; br. 36-42)
  -proizvodi za higijenu konja

OGLASI

SALON

Jednostavno zbog brige o zdravlju dlake i kože i lakšeg održavanja, jer baš kao i njihovim vlasnicima i ljubimcima je potrebna briga o higijeni.
“Prirodno” je upitno, jer čovjek je kroz vijekove križanjem stvorio psa prema svojim potrebama, pa tako postoji vrlo malo pasa koji su izgledom i karakterom izvorni.

Svaki tip dlake zahtijeva različitu njegu:

 • dugodlake pse treba redovito raščešljavati, kako bi izbjegli zapetljavanje dlake
 • kratkodlake je dovoljno očetkati, ponekad okupati, a za vrijeme linjanja skinuti mrtvu dlaku i poddlaku
 • oštrodlake pasmine koje su izgubile prirodan način izmjene dlake treba redovito trimati i šišati

Njega i briga o ušima, šapama i zubima ovisi o tipu pasa i njihovim navikama. Nekim psima dlake u ušima rastu jako i brzo, pa ih treba redovito čupati kako bi izbjegli upale. Nokte treba održavati kratkima ukoliko pas nokte ne istroši sam. Dlaku između jastučića treba odstraniti ili skratiti…

Ako želite da vaš pas bude dobro njegovan, morate ga naučiti na taj ritual dok je mlad, pa vama i psu kasnije to neće biti problem. Ako vam je to neugodna dužnost, dovedite ga u naš salon.

Nudimo Vam kompletnu uslugu održavanja pasa i ostalih kućnih ljubimaca:

 • friziranje
 • šišanje
 • trimanje
 • kupanje
 • njega uha, njuške i šapa
 • rezanje noktiju

Proizvodi kojima tretiramo naše klijente isključivo su prirodni i vrhunske kvalitete. Primijetimo li neke nepravilnosti, vlasnika upozorimo ili uputimo veterinaru.

Pogledano 380 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa