VILA ROMANA

Zelena Laguna bb, Funtana, Hrvatska

Web stranica

091/725-3938

} 00.00-24.00h

Tek nekoliko koraka uređenom plažom kristalno čistog Jadranskog mora dijeli goste Vila Romane od vrhunskog restorana s najukusnijom gastronomskom ponudom koja prodire u samu srž bogate istarske tradicije i njezinih mediteranskih specijaliteta. Iz široke palete ponude jela naši gosti dobivaju samo ono najbolje od Istre kako bi uživali u punini okusa Mediterana i tradicionalnih istarskih specijaliteta. U mirnoj laguni netaknute prirode i prožetoj mirisima borove šume, uz opuštajući zvuk valova svaki će naš gost objedovati s pravim zadovoljstvom.

Smještaj
Vila Romana smještena je na atraktivnoj lokaciji uz samo more, kraj novog hotela Laguna Parentium. Restoran raspolaže s kapacitetom od 80 osoba u restoranu i 180 na terasi.

Ponuda jela i večere po narudžbi
Raznoliki meni Vila Romane garancija je svakome da će pronaći nešto za sebe. Uz uobičajnu ponudu jela koja su uglavnom mediteranska i tipična istarska (pljukanci, domaći istarski pršut, ovčji sir s Paga, šparoge, razna riblja jela…), restoran nudi i već osmišljene menije za mladence, kako bi najljepši dan njihovog života prošao bez opterećenja i uz garanciju samo najbolje hrane za svoje uzvanike. Također, moguće je organizirati i večere po narudžbi za veći broj ljudi, a svaki je meni fleksibilan i moguće je prilagoditi ga željama naručitelja.

Ponudu naših jela pogledajte OVDJE

 

Veselimo se vašem dolasku!

VILLA ROMANA

VILLA ROMANA

Posebne pogodnosti i ponude možete saznati na našoj web stranici. Kliknite OVDJE za više detalja.

Pogledano 1190 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa