TOPLINSKA IZOLACIJA PROZORA – POREČ LARIX

Ulica Ive Andrića 66, Poreč, Hrvatska

Web stranica

052433776

Nudimo vam novom metodom renoviranja prozora, promjenom postojećeg zastakljenja modernim izolacijskim staklom, kao što je kod novih prozora. Promjena starih stakala za nova kod starih drvenih ili plastičnih prozora je alternativa novim prozorima i način kako najefikasnije uštedjeti na troškovima grijanja ili hlađenja prostorija.

Prije i nakon toplinske izolacije prozora:

TOPLINSKA IZOLACIJA PROZORA – POREČ LARIX

Cijena energije za grijanje je svakim danom sve veća i već sada iznosi oko 60% troškova stanovanja. Osim toga, ne treba zanemariti ni troškove hlađenja stambenih prostora u ljetnim mjesecima gdje je trend povećanja vrućih dana u porastu te je hlađenje prostorija neminovnost. Na troškove grijanja i hlađenja ne utiče samo cijena energije već i način tehnologije građenja, kvaliteta materijala i proizvoda ugrađenih u zgrade i koji direktno utiču na neželjene gubitke energije i to c.c.a.:
podovi 14%
stropovi 18%
zidovi 32%
vanjska stolarija 36%

PREDNOSTI

Zahvaljujući ovoj metodi zamjene stakala, ostvarujete značajne financijske uštede, i to čak do 70% u odnosu na zamjenu kompletne stolarije.
Razlozi su sljedeći:

  • Nema izbijanja stolarije i ostalih građevinskih zahvata
  • Povećava se zvučna izolacija za 28-40 dB
  • Snižavaju se toplinski gubici za 40-60%
  • Rošenje, zamagljivanje i zamrzavanje stakala se smanjuje za 95%
  • Povećava se životnost stolarije ubog utjecaja atmosferilija
  • Efektni izgled prozora

USLUGE

NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA ZAMJENE STARIH STAKALA

Zamjena starih stakala na drvenoj ili PVC stolariji, izvodi se specijalnim PVC profilima. Stakla je potrebno zamijeniti i na novim prozorima ukoliko se rose, magle ili je vidljivost kroz njih oslabljena na bilo koji drugi način.

Ovaj sistem montaže novih stakala pomoću specijalnih PVC profila se javio kao alternativa zamjeni kompletne stolarije i to uglavnom u slučajevima gdje je konstrukcija stare stolarije još uvijek kvalitetna.

Ovaj sustav renoviranja stolarije omogućuje vrlo brzo, efikasno i financijski dostupno poboljšanje tehničkih parametara već postojeće stolarije. Ova metoda je posebno pogodna za renoviranje povijesnih zgrada na kojima je potrebno zadržati postojeću stolariju.

 

Pogledano 511 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

FAGUS – LAKOVI ULJA

+385 52 692 160

KAŠTELIR, Labinci, Hrvatska

pon-pet: 08:00-17:00

Oznaka na karti

Fagus d.o.o. kao i svaka druga tvrtka postoji kako bi nešto postigla u širem okruženju. Svoju svrhu Fagus d.o.o.  Pročitaj više »