SKYFOX POREČ – ADVENTURE PARK

Tar, Poreč, Hrvatska

Web stranica

+385 91 33 45 490

} pon-pet: 09:00-20:00

Adventure park Sky Fox Poreč Istra smješten je u prekrasnoj hrastovoj šumi, u sklopu poznatog Motodroma Poreč, neposredno do mjesta Tar, na prometnici Poreč-Novigrad. Park je izgrađen tijekom zime i proljeća 2015. godine i jedan je od najvećih i najsuvremenijih ne samo u Istri, već i u Hrvatskoj, te Vam jamči istinsku avanturu. Kapacitet Parka je oko 100 osoba, trajanje programa je do 3 sata a posebno se dogovara dolazak organiziranih grupa.

U sklopu parka nalazi se Adrenalin park s preko 50 različitih vježbi, Bike poligon za usavršavanje biciklističkih vještina, ogromni BigFoot te kafić u sjeni hrastova. U sklopu Motodroma, kao naši susjedi, nalaze se Karting pista, Cross & Buggy off-road staza, Paintball te Airsoft Laser Game, što znači da će svaki ljubitelj dobre zabave naći atrakciju za sebe i obitelj, te pritom iznimno uživati dozirajući sam sebi adrenalin.

Sigurnost u Adrenalinskom parku

Park je izgradilo poduzeće Vevrca d.o.o. iz Slovenije koja ima iza sebe dugogodišnje iskustvo u osiguravanju avanture kroz postavljanje zabavnih parkova diljem Europe i svijeta.
Opremljen je najsigurnijom i najsuvremenijom opremom koja se trenutno može naći na tržištu te Park posjeduje certifikat izdan od strane Vertic’Álps Expertise, Buisson Rond, 73160 Vimines, Francuska po EU standardu SIST EN 15567-1. Korisnici koriste karabine koji omogućuju nesmetano kretanje po stazi, bez prekopčavanja. Instruktori su educirani od strane vrhunskih stručnjaka te posjeduju diplome o položenom ispitu za instruktore adrenalinskih parkova.

Prije korištenja parka svi korisnici se upoznaju sa Pravilima upotrebe Parka te pristaju na Uvjete svojim potpisom, odnosno potpisom pratitelja za maloljetne korisnike, a nakon toga avantura počinje!

PONUDA

  • Bijela i žuta staza

Bijela i žuta stazaNaši najmlađi korisnici počinju na Žutoj stazi kako bi stekli sigurnost. Tu ih čeka hodanje po gljivama, sanjkanje, prolaz kroz tunele te završavaju trapezom koji obično izmami vrisak oduševljenja.
Savladavanjem Žute staze višestruko se djeluje na psihomotorni razvoj, osobito kod najmlađih korisnika.

  • Narančasta staza

Slijedeći nivo je Narančasta staza, koja je ujedno i prva koju prelaze odrasli korisnici Parka. Tu Vas čeka vožnja žičarom, uvježbavanje ravnoteže na vagama, vožnja letećeg bicikla, penjanje po stijeni, hodanje po balvanima i konopima, vježbanje snage na trapezu, a završiti možete spuštajući se niz zip-line.

  • Crvena staza

Crvena staza je posebna avantura koja se nalazi na visini od 10 m te njeno svladavanje donosi poseban užitak iskušavanja vlastitih snaga. Staza je idealna za sve posjetitelje željne pravog adrenalina i zahtjevnosti pokreta.

  • Velika ljuljačka

Osjetite kako je ljuljati se na visini od 7 metara, u grupi ili sami. Kada se vežete dižemo vas na visinu od 7 metara, otpuštamo ljuljačku i vlastitom inercijom se ljuljate.

  • Ljudski stolni nogomet

Svi koji smo vrtjeli figurice na stolnom nogometu sada imamo priliku i sami postati figurice. Stolni nogomet veličine 12 x 6 m i zabava za 8–12 korisnika, a postoji mogućn.st organizacije turnira sa dodjelom pehara i medalja.

  • Nogometni bilijar

Ljubitelji bilijara sada će doći na svoje, naime izradili smo bilijarski stol veličine 7 x 5 m na kojem se igra nogom umjesto štapom. Također možemo organizirati turnire, a broj igrača je od 2-4.

  • Quick Jump

Quick JumpNakon svladavanja odabranih staza, korisnici imaju posebno zadovoljstvo korištenja free-fall sustava, tj. skok QuickJump s visine od 10 metara.

  • Bike staza

Bike stazaUkoliko se malene ručice umore od penjanja mogu se okušati u vožnji bicikla na zabavnom Bike poligonu gdje mogu isprobati svoje vještine vožnje i usvojiti neke nove jer je staza zabavna, neobična i brza.

  • Gastro

Da bi se nagomilani adrenalin smirio, naš zabavni park svim korisnicima pruža mogućnost opuštanja u baru i osvježenje hladnim napitcima, sjedeći za rustikalnim stolovima u sjeni hrastova.

Svi naši instruktori završili su tečaj alpinizma i certificirani su instruktori.

 

Pogledano 1518 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

MOTODROM POREČ

+ 385 52 456 100

Tar, Poreč, Hrvatska

pon-ned: 10:00-18:00

Oznaka na karti

Dobro došli u svijet brzine, zabave, druženja i uzbuđenja! Motodrom Poreč kao najkvalitetnija karting pista u Hrvatskoj, izgrađena 1999.  Pročitaj više »