DENTALNA MEDICINA MORELATO

Ulica Bruna Valentija 10, Poreč, Hrvatska

Web stranica

+385 52 451 423

} pon-pet: 08:00-20:00

Dentalna poliklinika Morelato smještena je u mirnom porečkom turističkom naselju u neposrednoj blizini mora u ulici B.Valentija 10. Na jednom mjestu stručno i ljubazno osoblje nudi vam kompletnu dentalnu uslugu.

U novim prostorima uređene su dvije moderno opremljene ordinacije dentalne medicine, prostorija za sterilizaciju instrumenata, čekaonica te prijemna kancelarija i prostorija za rendgensku dijagnostiku s digitalnim ortopantomografskim i cone beam CT uređajem. Na gornjem katu poliklinike smješten je dentalni laboratorij.

Interdisciplinarna suradnja sa specijalistima različitih grana dentalne medicine čine uslugu koju pružamo potpunom i najviše kvalitete.

Prostor poliklinike i sam pristup u potpunosti su prilagođeni osobama s invaliditetom.

USLUGE

  • RESTAURATIVNA STOMATOLOGIJA– Restaurativna stomatologija jedna je od temeljnih disciplina klasične stomatologije, bavi se popravkom karijesom uzrokovanih kavitacija i frakturiranih dijelova zuba.
  • ENDODONCIJA- Endodoncija je stomatološka disciplina koja se bavi prostorom unutra zuba, zubnom pulpom i korijenskim kanalima, oni su ispunjeni rahlim vezivnim tkivom koje je bogato krvnim žilama i živcima.
  • DENTALNA PROTETIKA– Nadomještanjem zuba i potpornih tkiva bavi se dentalna protetika. Dentalna protetika kao stomatološka disciplina dijeli se na mobilnu i fiksnu protetiku, ovisno o mogućnosti skidanja nadomjestka iz usta.
  • ORALNA KIRURGIJA– U Poliklinici Morelato izvodimo različite oralno kirurške zahvate, a kako bi pružili što potpuniju i kvalitetniju uslugu surađujemo s oralnim i maksilofacijalnim kirurzima.Kirurški zahvati koji se provode u Poliklinici:Alveotomija je čest kirurški zahvat vađenja zuba, najčešće umnjaka, pri kojem se uz zub uklanja i dio kosti u kojoj je zub položen i koja onemogućava njegovo klasično vađenje.
  • PARADONTOLOGIJA– Potporno tkivo zuba – parodont čine cement korijena zuba, periodontalni ligament koji povezuje korijen zuba s kosti, alveolarna kost i zubno meso – gingiva. Grana stomatologije koja se bavi potpornim tkivom zuba naziva se parodontologija.
  • ZUBOTEHNIČKI LABORATORIJ– Zubotehnički laboratorij o sklopu poliklinike djeluje od njezinog osnutka. Vlastiti zubotehnički laboratorij omogućuje nam da u najkraćem mogućem roku izrađujemo radove uz vrlo visoku kvalitetu.
  • RENDGENSKA DIJAGNOSTIKA–  Digitalni ortopantomografski uređaj omogućuje snimanje panoramskih snimki čeljusti visoke kvalitete uz malu dozu zračenja.Cone beam CT uređaj koji omogućuje snimanje trodimenzionalnih snimki različite veličine polja, (5×5, 6×8, 8×8, 8×15) uz nisku dozu zračenja, te moguću brzu obradu snimki i simulaciju postavljanja implantata.
  • IMPLANTOLOGIJA– Implantologija je grana dentalne medicine koja je usko povezana s oralnom i parodontnom kirurgijom, a omogućava rješavanje svih oblika bezubosti. Implatnatima se nadomješta jedan zub ili više njih bez potrebe za brušenjem susjednih zuba.
  • DJEČJA STOMATOLOGIJA– Djeca su pacijenti koji zahtijevaju iznimno strpljenje i pravilan pristup. U dječjoj stomatologiji vrlo je bitna preventiva i usvajanje navika pravilnog i redovitog održavanja oralne higijene i redovitih odlazaka na kontrolne preglede stomatologu.
  • TRETMANI HIJALURONOM– edan od učinkovitih postupaka pomlađivanja i volumiziranja pojedinih dijelova lica je primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline. Injektibilni dermalni fileri ili kožni implatati sve se više prihvaćaju kao nekirurške korekcije, koji daju postojane rezultate, uz istodobno zadržavanje osobnosti lica i prirodnog izgleda.

 

Pogledano 1945 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa