AUTO CENTAR POREČ

Ulica Mate Vlašića 24, Poreč, Hrvatska

Web stranica

+38552 452 052

} Pon-pet: 8:00-17:00h Sub: 8:00-13:00h

Auto centar Poreč je slijednik poslovanja sa Renaultom u Poreču još od 1968. godine i danas nudi kompletnu uslugu prodaje i servisa Renault i Dacia vozila te uslugu limarije, lakirnice, vulkanizera, auto-osiguranja i stanice za tehnički pregled.

RADIONICA AUTO LIMARIJE I LAKIRNICE

Nudimo kompletnu uslugu prodaje i servisa Renault i Dacia vozila te uslugu limarije, lakirnice, vulkanizera, auto-osiguranja i stanice za tehnički pregled.

RADIONICA AUTO SERVISA

Nudimo kompletnu uslugu prodaje i servisa Renault i Dacia vozila te uslugu limarije, lakairnice, vulkanizera, auto-osiguranja i stanice za tehnički pregled.

VULKANIZERSKA RADIONICA

Nudimo kompletnu uslugu prodaje i servisa Renault i Dacia vozila te uslugu limarije, lakirnice, vulkanizera, auto-osiguranja i stanice za tehnički pregled.

PRERADE VOZILA

Nudimo kompletnu uslugu prodaje i servisa svih vrsta prerađenih vozila, osobnih i gospodarskih do 3,5 t, u suradnji sa našim partnerima.

TEHNIČKI PREGLED VOZILA

HOTEL ZA GUME

Nudimo uslugu skladištenja vaših guma po povoljnim cijenama.

USLUGE ZA PODUZETNIKE

Pro+ USLUGE »ONE STOP SHOP« PROFESIONALCI PROFESIONALCIMA

RENAULT

NOVA VOZILA

RABLJENA VOZILA

Redovan servisni pregled- 

Redovan servisni pregled odlična je prilika da detaljnije saznate u kakvom je stanju vaše vozilo.

Poštujte preporuke o održavanju i dovezite automobil na pregled u Renaultov servis te mu na taj način produžite životni vijek i sačuvajte performanse.

Učlanite se u klub Moj Renault kako biste primali obavijesti o nadolazećim rokovima servisiranja svojeg vozila i posebnim ponudama.

MOTORNO ULJE

Određene komponente motora mogu izgubiti dio svojih performansi ako ne mijenjate ulje u motoru redovito. Dugoročno to može izazvati mehaničke kvarove. Poštovanje rokova koje je predvidio proizvođač automobila pomaže vam očuvati performanse i produžiti životni vijek vašeg automobila. Prilikom svake promjene ulja Renault će vam ponuditi paket usluga prilagođenih vašem automobilu.

ŽIVOT JE VOŽNJA. VOZITE S UŽITKOM.

Stručnost tehničara posebno osposobljenih za održavanje i popravljanje vašeg vozila.
Jednogodišnje jamstvo na rezervne dijelove i ugradnju za sve usluge
Zajamčena ugradnja originalnih Renaultovih rezervnih dijelova jamstvo je kvalitete i sigurnosti
Elektroničko praćenje svih zahvata na vozilu jamči očuvanje izvornih karakteristika vašeg Renaulta. Na taj ćete način osigurati dobru prodajnu vrijednost automobila.
Paketne cijene za najčešće zahvate. Naše su cijene konkurentne i pregledne te uključuju rezervne dijelove i rad.

DACIA

NOVA VOZILA

RABLJENA VOZILA

SALONSKA VOZILA

USLUGE- POMOĆ NA CESTI- Svako vozilo marke Dacia izrađeno je prema najstrožim međunarodnim standardima. Ako ipak zbog kvara ostanete na cesti, jednostavnim telefonskim pozivom dobit ćete pomoć pri rješavanju problema.
Nazovite besplatni broj: 0800 10 80 ili iz inozemstva +385 4693 718 i poslat ćemo vam ekipu za pomoć.
Krenite na put potpuno bezbrižno jer taj broj možete nazvati 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

-ODRŽAVANJE- Dacia vam nudi usluge prilagođene uporabi vašeg vozila. Jednostavno odaberite uslugu koja vam najviše odgovara.

Usluge Dacia jamče vam sigurnost i bezbrižnost jer ih odlikuju:

  • poznata stručnost,
  • jamstvo na usluge,
  • kvaliteta obavljenog posla.

Naše standarde kvalitete naći ćete i u post-prodajnim uslugama. Za vaše redovno održavanje i servisne popravke u ovlaštenoj mreži Dacia nudimo jednogodišnje jamstvo za sve ugrađene rezervne dijelove i izvedene radove.

ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI DACIA- Originalni rezervni dijelovi Dacia proizvedeni su na temelju strogih tehničkih uvjeta i svi se redovno ispituju. Njihova razina kvalitete stoga je potpuno jednaka kvaliteti dijelova ugrađenih u nova vozila.

U svoje vozilo sustavno ugrađujte originalne rezervne dijelove i na taj način sačuvajte performanse vozila! Za održavanje i popravke obavljene u ovlaštenoj servisnoj mreži za ugrađene originalne rezervne dijelove dobit ćete i jamstvo.

Pogledano 1794 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa