ASTAREA EXPO IZNAJMLJIVANJE ŠATORA I OPREME I USLUGE PJESKARENJA

Stancija Vodopija 15, Hrvatska

Web stranica

+38598 254 973

} pon-pet: 09:00-17:00

Iznajmljivanje šatora i opreme

*Ukratko o nama

Želite organizirati poslovni skup, modnu reviju, festival, prezentirati svoj novi proizvod, ili proslaviti neki važan događaj? Sve brige prepustite nama, mi brinemo i za najmanje detalje kako Vi ne biste trebali! S Vama smo na svakom koraku.

Kod organizacije događaja mora se predvidjeti nepredvidivo, treba poznavati uvjete i i materijale, biti spreman na razne komplikacije, znati brzo reagirati i improvizirati pod najvećim pritiskom, biti precizan, pouzdan i točan.

*Iskusto koje čini razliku!

Naše iskusno, educirano osoblje pružiti će Vam sve potrebne informacije i savjetovati Vas u svakoj prigodi. Imate li na umu datum, broj ljudi koji očekujete, budžet s kojim raspolažete? To je sve što trebate, za sve ostalo će se pobrinuti Astarea Expo! Od naše opreme kvalitetnija je samo naša usluga!

Smješteni smo u Poreču, djelujemo u cijeloj regiji , u čemu nam pomaže dugogodišnje iskustvo u sektoru, a specijalizirali smo se za organizaciju raznih vrsta događaja i stekli niz zadovoljnih klijenata. Posebno smo se isprofilirali u organizaciji boat showa, koji smo dosad realizirali u Splitu, Biogradu i Izoli.

*Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta Vama na usluzi!

Kvaliteta se može definirati na više načina. Jedna od definicija jest da je kvaliteta prikladnost potrebama procijenjena od strane kupaca. A naša je pažnja usmjerena upravo na Vas.

Pratimo Vas i savjetujemo u svim segmentima projekta, kako bi Vas maksimalno rasteretili, a u tome nam pomaže dugogodišnje iskustvo u sektoru.

*Profesionalna oprema za sva događanja i prigode!

Razvojem novih tehnologija doskočilo se mnogim ranije nerješivim situacijama. Zato sada bez rizika možete organizirati Vaše evente neovisno o vremenskim uvjetima, vrsti podloge i slično.

Pomno pratimo novitete u sektoru kako bi Vam uvijek mogli ponuditi najpouzdaniju i najkvalitetniju opremu i materijale.

Usluge pjeskarenja

*Što je sodablasting?

Sodablasting je proces primjene sode bikarbone na površinu posredstvom komprimiranog zraka. Pod pritiskom se tjeraju sitne čestice topljive sode na površinu koje se kod udara lome, pritom ispuštaju energiju na cijelu površinu i na takav način je čiste, a da je pritom ne oštećuju. Soda je tvar koja je topljiva, nije zapaljiva, ne iziskuje iskrenje te nije otrovna.

Takav proces je ekološki prihvatljiv te nadasve siguran.

Prve zabilježbe takvog načina čišćenja datiraju od prije trideset godina iz SAD-a. Tamošnji inženjeri željeli su očistiti čeličnu i bakrenu površinu kipa Slobode, a da pritom ne ugroze ili oštete površinu samog kipa kao ni okoliš oko njega. Shvatili su da se pomoću sode može lako skinuti prljavština, masnoća sloj po sloj, pritom ostavljavljajući temeljnu površinu netaknutom.

Soda je tvar koja je topljiva, nije zapaljiva, ne iziskuje iskrenje te nije otrovna. Proces Sodablasting je ekološki prihvatljiv te nadasve siguran.

Naši strojevi su prijatelji okoliša! Korištenjem specijalne formule sode bikarbone eliminiraju se toksini i opasne kemikalije koje mogu štetiti Vama i okolišu.

*Kome je namjenjen sodablasting?

Sodablasting je ne-destruktivna metoda čija je primjena široka i svestrana.

Područja primjene: brodogradnja, autoindustrija, komunalne djelatnosti, zaštita spomenika.

*Primjena…

Sodablasting je ne-destruktivna metoda čija je primjena široka i svestrana.

Koriste je u svim industrijskim sektorima (lakoj i teškoj industriji, čišćenje pogonskih strojeva i alata), mnogim područjima gospodarstva, graditeljstva i zidarskih radova (izgradnja i obnova fasada, spomenika, kipova, povijesnih struktura), automobilskim industrijama, teškim industrijama, lakirnicama, remontnim brodogradilištima i marinama (čišćenje trupa broda), prehrambenoj industriji (čišćenje i odmaščivanje prehrambemih objekata i predmeta poput tava, roštilja i ostalih na kojima se sakuplja prljavština),
zrakoplovstvu i sl.

Ima neograničenu primjenu u čiščenju: aluminija, pokretne opreme, masnoće/uljnog taloga, kod zidarstva/fasada, plijesni, stakla, hrđe, kamiona i prikolica, bazena, motornih komponenti, grafita, žvakačih guma, pumpa, drva cigle i dr.

Pogledano 360 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa