KVARANTA D.O.O. – STROJNA OBRADA MOTORA I REZERVNI DIJELOVI

Melnica 13a, Hrvatska

Web stranica

+385 52 567 421

} 09:00-17:00

Poduzeće KVARANTA d.o.o. vrši strojnu obradu motora. Višegodišnje iskustvo, stručnost, znanje, vrhunski strojevi i alati garancija su kvalitete obavljenog posla.
Naši stručnjaci su osposobljeni za kompletnu obradu bloka, glave i radilice motora.

-Ugradnjom originalnih rezervnih dijelova ili proizvođača prve ugradnje, dajemo jamstvo na točnost svih mjera i tolerancija te na vrhunski kvalitet ugrađenih dijelova.
Ovlašteni smo dealer za originalne PERKINS dijelove i motore te MASSEY FERGUSON i SAME traktore i traktorske dijelove.

-Na zalihi imamo široku paletu motornih, hipoidnih i drugih ulja (za mjenjače, transmisiju, mokre kočnice, hidrauliku i drugo).
-Ovlašteni smo dealer za vrhunske američke CROWN akumulatore sa dvogodišnjim jamstvom i vrlo povoljnim cijenama. Izravno sa zalihe isporučujemo sve vrste filtera zraka, ulja, goriva i hidraulike za industrijske, građevinske, poljoprivredne, i druge strojeve i motore isključivo proizvođača prve ugradnje: DONALDSON, FLEETGUARD, MANN-FILTER i MAHLE-KNECHT.

-Vama na raspolaganju je i kompletna paleta HUSQUARNA proizvoda i rezervnih dijelova, kako za profesionalnu tako i za kućnu upotrebu.

Radujemo se Vašem pozivu.

TRAKTORI

PERKINS

PERKINS je vodeća europska kompanija koja već 75 godina proizvodi vrhunske motore za sve aplikacije:
poljoprivredu, industriju, građevinarstvo, rudarstvo, manipulaciju teretom, marine, proizvodnja električne energije i drugo. Široka paleta motora od 4 do 2000 kW (5 – 2600 KS) pokriva gotovo sve djelatnost i pruža vrhunsku pouzdanost, trajnost i isplativost u eksploataciji.

MASSEY FERGUSON

Jedan od najboljih europskih proizvoda, MASSEY FERGUSON traktori, kao i ostala poljoprivredna mehanizacija, stoje na raspolaganju našim cijenjenim klijentima. Traktori za sve aplikacije, sa opremom po izboru i najnovijim tehnološkim dostignućima, optimalan su izbor za naše uvjete poljoprivedne proizvodnje. Odnos uloženo/dobiveno je idealan u svim segmentima.

SAME

Pogledano 392 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa