ALUMAT PROIZVODNJA I MONTAŽA ALU I PVC STOLARIJE

Kastavska ulica 1/2, Pazin, Hrvatska

Web stranica

+38591 2545 342

} pon-pet: 09:00-17:00

Sa iskustvom od preko 20 godina Alumat je zajednički obrt za proizvodnju i montažu aluminijske i PVC stolarije. Od samog početka ustrajali smo u namjeri da naši djelatnici individualno pristupaju razradi i realizaciji svakog projekta, od definiranja mjera, dizajna i boje do proizvodnje i montaže.

Vodilja našeg poslovanje je zadovoljstvo klijenata što postižemo visokom kvalitetom koristeći najnovija tehnološka dostignuća te poštivajući zadane rokove izrade i montaže.

Kod zahtjevnijih projekata koristimo stručnu pomoć naših partnera koji su već godinama prisutni na širem tržištu te zajednički dolazimo do najoptimalnijih riješenja.

Također pružamo uslugu servisa na proizvode koje nismo mi proizveli i montirali.

USLUGE

 • ULAZNA VRATA–  predstavljaju granicu između sigurnosti vašeg doma i vanjskog svijeta. Iz tog je razloga njihov odabir od posebne važnosti. Uz veliku mogućnost izbora iz palete naših proizvoda mi ćemo se pobrinuti da udovoljimo vašim estetskim i funkcionalnim zahtjevima.
 • PROZORI- su nastavak vašeg identiteta i sigurnosti zato ispravan odabir zaokružuje sliku vašeg doma. Naša ponuda dijeli se na aluminijsku i PVC stolariju, a na vama je da odlučite koja od tih varijanti bolje zadovoljava vaše potrebe.
 • KLIZNE STIJENE- PVC ili aluminijske klizne stijene idealna su rješenja za prostore u kojima vam je potrebna velika količina svjetlosti uz zauzimanje minimalnog mjesta.
 • GRILJE I ŠKURE- Grilje i škure su stolarije čija je prva namjena zaštita prozora od svih vanjskih i vremenskih utjecaja. Izvedene su isključivo od aluminijskih profila koji su garancija za dugovječnost, moderan dizajn i praktičnost.
 • ROLETE– Aluminijske rolete omogućavaju da potpuno zamračimo prostoriju u kojoj boravimo te nas štite od nepoželjnih pogleda u naš dom ili poslovni prostor. Rolete omogućavaju dodatnu protuprovalnu zaštitu te daju toplinsku i zvučnu izolaciju. Ugradnjom elektromotora spuštanje i podizanje roleta postaje jednostavnije.
 • GARAŽNA VRATA- Moderna i elegantna garažna vrata omogućavaju više slobodnog prostora ispred i unutar garaže. Rolo garažna vrata zahtijevaju malo prostora, vrlo su tiha i ekonomična. Sekcijska garažna vrata izrađena su od prvoklasnih poliuretanskih panela, mogućnost otvaranja je na ručni i motorni pogon.
 • TENDE- imaju široki spektar primjene u kućanstvima i ugostiteljskim objektima. Nosiva konstrukcija tende je aluminijska, čelični dijelovi su pocinčani pa je vijek trajanja vrlo dug. Specijalno platno visoke čvrstoće je impregnirano,postojanih boja te vodonepropusno. Ugradnjom elektromotora, upravljanje tenda postaje vrlo jednostavno.
 • OSTALO- 
  Komarnici
  -rolo, vratni i fiksni komarnici za vrata i prozoreRolo i panel zavjese
  – zaštita od sunca i nepoželjnih pogleda, dodatna dekoracija za vas dom

  Žaluzine
  – zaštita od sunca i pogleda, mogu biti unutarnje ili vanjske

  Nadstrešnice
  – zaštita ulaznih vrati od sunca i kiše

 

*STRUČNOST- S postojanjem od preko 20 godina osigurali smo našim klijentima stručnost na polju izrade i montaže naših proizvoda.

*POUZDANOST- Individualni pristup kupcu u svim fazama. Od mjerenja, izrade, sve do montaže.

*PRISTUPAČNOST- Locirani u centru Istre garantiramo našim klijentima brzu intervenciju i pristupačnost u svakom trenutku.

Pogledano 493 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa