APARTMANI TRCOL

Nadbiskupa Tamaruta 36, Novalja, Otok Pag

Web stranica

053661496

} 09:00-19:00

Dobrodošli
Naš objekat je podjeljen na tri segmenta, paviljon A, paviljon B i paviljon C. Možemo vam ponuditi 20 kompletno opremljenih apartmana sa pogledom na more za vaš idealan odmor. Svi apartmani su kompletno klimatizirani i opremljeni sa perilicama posuđa, caffe aparatima i TV/satelit sistemima. Osim toga u sklopu objekta imate na korištenje vanjski roštilj, biljar ili stolni tenis za razonodu. Preferiramo obitelji i mlade koji poštuju kućni red.

Provedite ljetovanje u apartmanima Trcol te uživajte u plažama i prirodnim ljepotama Novalje i otoka Paga.

Lokacija
Novalja je turističko središte otoka Paga. Razvila se u blagom zaljevu sjeverozapadnog dijela otoka. Posebnu atraktivnost daju joj njezine prekrasne pješčane i šljunčane plaže kojima je okružena. Navečer, Novalja vas poziva na jednu od mnogih terasa, caffe barova ili restorana. Tamo vaša zabava može započeti, a nastavite je u jednom od obližnjih disco ili night klubova.novalja1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako do nas
Na otok Pag može se doći iz dva smjera. Trajektom, linija Prizna – Žigljan koja tijekom ljetnih mjeseci vozi danonoćno dok izvan ljetne sezone vozi prema voznom redu. Drugi smjer dolaska na otok Pag je preko mosta na južnoj strani otoka.

Dodatne Informacije
More: 400 m
Plaža: 400 m
Plaža Zrće: 3 km
Centar: 300 m
Trgovina: 250 m
Restaurant: 300 m
Veliki bazen
Parking
Grill
Tv/Sat, telefon
Klima uređaj
Wifi internet
Perilica posuđa
Sef
Zajednički prostor za druženje
Stolni nogomet, stolni tenis, biljar

Pogledano 604 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa