PUMPA SERVIS OSIJEK

Ulica Josipa Andrića 4, Osijek, Hrvatska

Web stranica

+3831 208 955

} 09:00-17:00

Društvo sa ograničenom odgovornošću Pumpa servis nastaje 1992. godine iz maolg kućnog obrta imena “Metalna galanterija s metalizacijom”.
Osnovna djelatnost tog obrta od 1987. godine bio je servis protočnih vodenih pumpi i reparatura strojnih dijelova. Istu djelatnost preuzima i novoosnovano društvo, proširujući je na servis industrijskih postrojenja, proizvodnju gibljivih crijeva za razne industrijske i domaće primjene, te trgovinu profesionalnog alata i uređaja. U sklopu prostora nalazi se osim sjedišta tvrtke i njenog knjigovodstva, servisna i proizvodna radionica te veletrgovina profesionalnog alata, maziva, brtvila, hidrauličnih i pneumatskih uređaja, pumpi, vijčane robe i druge metalne galanterije. Ovlašteni smo distributeri za više svjetskih proizvođača profesionalnog alata, hidrauličnih uređaja i pumpi u našem dijelu Hrvatske.
2004. godine naša djelatnost postaje čarter plovila i izobrazba obuka budućih skipera, jedriličaravoditelja brodice. Osposobljeni smo i za davanje usluga team buildinga na našim plovilima.
Danas u Pumpa sevisu radi 12 djelatnika, koji svojom stručnošću i predanošću ispunjavaju svoje obveze na zadovoljstvo naših klijenata koji su prepoznali te vrijednosti i pružili nam povjerenje.
Širenje servisne i prodajne mreže težnje su naše tvrtke, kao i povećanje proizvodnje, te kontinuirano unapređivanje kvalitete usluga neprestanom edukacijom naših djelatnika, stalnim praćenjem tehnoloških dostignuća u svijetu putem interneta i posjetama stručnim sajmovima.

TRGOVINA:

Uz potrebu da uz našu servisnu djelatnost imamo lager, pokretanje trgovine dijelova bilo je logičan razvoj.
Danas našim partnerima i kupcima možemo u našoj veleprodaji ponuditi veliki izbor visoko- profesionalnog ručnog i električnog alata, uređaja, opreme za radionice, metalne galanterije, sredstava za održavanje postrojenja, mjerne tehnike i rezervnih dijelova za sve ove proizvode.
Ovdje će se naći za svakoga po nešto, a vaše posebne zahtjeve za nabavkom gledat ćemo najpromptnije riješiti.
U našim prostorima moći ćete se upoznati sa svim proizvodima iz naše ponude uz stručni komentar i savjete naših stručnjaka.

PROIZVODNJA:

Sagledavši potrebe Osječke regije, 1997. godine kupujemo dvije preše sa svim potrebnim priborom za proizvodnju svih vrsta gibljivih crijeva. Preseljenjem tvrtke u novi prostor radionica se proširuje novim strojevima i postajemo vodeća radionica u regiji za proizvodnju gibljivih crijeva. Taj primat držimo i danas.
Osposobljeni smo za izradu hidrauličkih gibljivih crijeva za sve tlakove do 1000 bara, sa 1, 2, 4 i 6 čeličnih opleta, do No 32 sa 4 čelična opleta, za sve vrste građevinskih i poljoprivrednih strojeva, automobila i industrijskih postrojenja.
Ovlašteni smo zastupnici za Slavoniju i Baranju renomirane talijanske tvrtke Manuli, te osim korištenja u proizvodnji njihova crijeva možete naći i u našoj veleprodaji. Uz Manulija koristimo još proizvode tvrtki Semperit i Hansaflex.
Koristimo Hidrofit, Larga i Univezal priključke, te Parker ermeto spojeve.
Svi elementi koje koristimo u proizvodnji crijeva su atestirani. Po potrebi izdajemo važeći atest o kvaliteti.
Za proizvode dajemo jamstvo 12 mjeseci, osim u slučaju nestručnog rukovanja ili mehaničkih oštećenja nastalih neadekvatnom primjenom.

SERVIS:

Samo ime tvrtke govori njenu osnovnu djelatnost. U samom početku tvrtka se bavila samo servisom pumpi u energetici. Proširenjem kapaciteta i povećanjem broja ljudi i djelokrug servisa se proširio na hidraulične komponente i zračne sustave.
Danas naša specijalizirana servisna radionica svojom opremljenošću i stručnošću naših servisera odgovara na potrebe sve više postrojenja i proizvodnih sustava. Naš mobilni tim vrši i terensku demontažu i montažu kojom smo još bliže korisnicima naših usluga.
Zastupnici smo i ovlašteni serviseri za istočnu Hrvatsku, više svjetski poznatih proizvođača postrojenja i opreme za razne sustave. Svi servisirani uređaji imaju jamstvo od 6 mjeseci za rad i sve ugrađene dijelove.
Naši djelatnici također na usluzi su sa stručnim savjetima. Cilj nam je postati partner i oslonac na vašem putu stjecanja profita.

YACHTING

Pogledano 1034 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AGS GASTRO SISTEMI- PROFESIONALNA UGOSTITELJSKA OPREMA

+38531 531 203

Ulica Pavla Pejačevića 20, Osijek, Croatia

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

AGS gastro sistemi su poslovni partner koji poštuje dogovore s kupcima, dostiže svoje visoke zahtjeve kod dobavljača i dosljedno ispunjava svoje obaveze.  Pročitaj više »

SPORTSKA OPREMA DACAPO CROATIA

0995225986

Cvjetna ulica 21, Livana, Hrvatska

09:00-19.00h

Oznaka na karti

Vrhunska kvaliteta, moderan dizajn te najbolja cijena, glavne su odlike naših proizvoda.  Pročitaj više »

PROBE D.O.O. – PROFESIONALNI ALAT

+38531 500 130

Ulica Josipa Jurja Strossmayera 269, Osijek, Croatia

pon-pet: 08:00-19:00

Oznaka na karti

Tvrtka PROBE d.o.o. osnovana je 2004.godine. Djelatnost tvrtke je uvoz i distribucija profesionalnih alata i opreme.  Pročitaj više »