PAINTBALL RAPTOR

Trg bana Josipa Jelačića 30, Osijek, Hrvatska

Web stranica

+38598 682 508

} pon-ned: 09:00-18:00

Paintball je igra i sport u kojem se natječu igrači u momčadi ili pojedinačno. Cilj igre je eliminirati protivnike tako da ih pogodite kuglicama koje sadrže u sebi boju iz posebnog pištolja zvan Paintball Marker.

Pozivamo Vas na visoko adrenalinski doživljaj.

Na vlastitom prostoru Karanac planine, u blizini Osijeka čeka Vas idealno mjesto za opuštanje, odmor i uživanciju. Odlučite se uzeti malo vremena za sebe i svoje prijatelje, rodbinu, radne kolege i rezervirajte svoj termin za paintball.

Tereni se nalaze u potpuno prirodnom okruženju, jedan s prirodnim preprekama, a drugi s umjetnim preprekama, te pružaju igračima različite doživljaje igre.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Svi klijenti izuzetno zadovoljni uslugom i profesionalnim pristupom. Tri terena prilagođena paintballu, vlastiti roštilj s odvojenim mjestom za odmor i druženje, nova kompletna oprema s mogučnošću odabira 3 vrste markera (puške), su samo neki od raloga zašto odabrati upravo nas! Stoga, dođite i provjerite nećemo Vas razočarati!

IGRE I OPREMA

1. CENTRALNA ZASTAVA
U igri “Centralna zastava” natječu se dvije ekipe, svaka ekipa ima polazišnu bazu jednako udaljenu od centra, sredine terena. Sve ekipe imaju isti cilj i zadatak – osvojiti zastavu koja se nalazi u centru igrališta i prenijeti ju u protivničku bazu!
POBJEDA:
Ostvaruje se osvajanjem zastave koja se nalazi u centru igrališta i prenošenjem u protivničku bazu.

2. OSVOJI ZASTAVU
Princip igre je da dva tima od po tri, pet, sedam ili deset igrača ulaze u igralište, pri čemu svaki tim zauzima svoju stranu igrališta jednako udaljena od centra igrališta.
POBJEDA:
Cilj igre je eliminirati protivnički tim, osvojiti zastavicu iz protivničke baze i donijeti ju u vlastitu bazu.

3. NAPAD I OBRANA
U igri sudjeluju dvije ekipe. Obrambena ekipa postavljena je na ograničenom, omeđenom području unutar kojeg je zastava. Branitelji ne smiju napuštati područje koje im je određeno. Napadači mogu napadati sa bilo kojeg položaja na terenu. Pogođeni igrači ispadaju iz igre. Eliminirani igrači ne smiju gestama ili govorom otkrivati namjere ili lokacije protivničke ekipe.
POBJEDA:
Za napadače: trenutak skidanja zastave.
Za branitelje: zaustavljanje napadača u skidanju zastave.

4. PREDSJEDNIK
Scenarij se igra tako da se izabere jedan igrač koji će biti tzv. predsjednik koji nema marker (pušku). Igrači iz njegova tima ga moraju odvesti sa točke A do određene točke B dok ih protivnički igrači napadaju. Cilj igre je da «predsjednik» mora sigurno stići od jedne do druge točke.

5. IZDAJNIK
Cilj igre je eliminirati protivničkog zapovjednika. Oprezno, među vama se nalazi jedan koji će se okrenuti protiv vas.Svaka ekipa ima špil karata iz kojeg svi igrači izvlače karte. U svakom špilu se nalaze po jedan kralj i jedan jocker. Samo igrači koji su izvukli kraljeve pokazuju svoju kartu. Oni su zapovjednici svoje ekipe.Oni koji su izvukli jockere su izdajnici. Oni kao i svi ostali igrači ne otkrivaju svoj identitet.Zapovjednici su označeni na objema rukama.Izdajnici se mogu okrenuti protiv svoje ekipe u bilo kojem trenutku nakon početka igre.POBJEDA: Pobjeda se postiže eliminacijom suparničkog zapovjednika.Ukoliko izdajnik eliminira zapovjednika protivnička ekipa pobjeđuje.

6. ZOMBI
Potrebno je osvojiti zastavu ili tvrđavu s time da igrač koji je pogođen istog trenutka postaje igrač tima koji ga je pogodio. Moguće je odrediti samo pogodak u glavu kao pogodak koji pretvara igrača u zombija.

OPREMA

  • Maska: “JT ELITE”
  • Marker: BT Omega
  • Marker: “Bravo Basic”
  • Marker: LV Lynx 2
  • Marker: Kingman Spyder
  • JT Splatmaster: Jednostavno rečeno, JT SplatMaster je proizvod koji ispucava kuglice punjene bojom koje se pri udarcu u metu rasprsnu. Kuglice su 100% biorazgradive, neotrovne i lako se ispiru vodom. Osnovni mehanizam za ispucavanje kuglica je opruga pri čemu je brzina kuglica otprilike 37 m/s (primjerice kod paintballa 90 m/s).
    JT SplatMaster je napravljen tako da djeca (i odrasli!) u dobi od 9 + mogu s njime lako upravljati. JT SplatMaster je svestran proizvod s kojim se može igrati doslovno bilo gdje. Osnovno i jedino sigurnosno pravilo je da se za vrijeme igre mora imati paintball maska.Ž

TEAMBUILDING

Najpoželjniju tvrtku čine zadovoljni zaposlenici. Neka Vaša tvrtka bude jedna od njih, stoga omogućite svojim zaposlenicima druženje i adrenalin te potaknite njihovu kreativnost korištenjem teambuilding programa. Uz poboljšanje komunikacije i razvijanje povezanosti i timskog načina razmišljanja, povećati ćete zadovoljstvo svojih zaposlenika, a time ćete sebi i svojoj tvrtki osigurati bolju radnu atmosferi i savršenstvo u poslovanju tvrtke.

Paintball i Airsoft Raptor nudi organizaciju teambuildinga adrenalinskog sadržaja. Široka ponuda aktivnosti u srcu Baranje u etno selu Karanac će oduševiti svakoga. U suradnji s našim partnerima nudimo Vam vrlo zanimljive aktivnosti od paintballa i airsofta, taktičkog streljaštva airsoft replikama i airsoft pištoljima, vožnje terenskim vozilima i quadovima preko stare olimpijade do vožnje fijakerom ili opuštajuće šetnje.

Također smo u mogućnosti organizirati prijevoz, smještaj, degustaciju izvornih slavonskih proizvoda, izlet u Park Prirode Kopački rit i još mnogo toga.

Pogledano 354 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

PAINTBALL SLAVONIJA

+38591 511 4969

Grmić ulica, Podravlje, Hrvatska

pon-ned: 09:00-18:00

Oznaka na karti

U 15 posljednjih godina, paintball je postao prepoznatljiv kao jedan od najuzbudljivijih sportova.  Pročitaj više »