KUĆNI MAJSTOR JEDINAK

Osijek, Croatia

Web stranica

+38591882 9860

} pon-ned: 00:00-24:00

O kućnom majstoru

*Koliko ste puta doživjeli da se nešto pokvari baš u najgori tren? Sigurno ste se puno puta našli u situaciji da iz dana u dan odgađate popravke za koje jednostavno nemate vremena u svojem pretrpanom rasporedu.

Odlučite li nešto poduzeti u vezi toga, ubrzo se suočavate s problemom odabira najbolje metode popravka ili čišćenja, kao i izborom najboljeg alata, a rad s glomaznim namještajem i teško dostupne kutke da ne spominjemo. Ipak, niste sigurni je li mudrije pozvati kućnog majstora – Koliko će koštati? Koliko je stručan i precizan? Mogu li se pouzdati u njega?

Možete! Mi smo tim kućnih majstora osposobljen za djelovanje u najrazličitijim situacijama, spreman suočiti se sa svakim problemom.

Nudimo uslugu hitnih intervencija, stoga Vam možemo pomoći u bilo koje doba dana. A kako bismo omogućili da Vam je naša stručna podrška uvijek dostupna, nudimo mogućnost da Vi (kao kućevlasnik ili stanarsko vijeće) sklopite trajni ugovor s nama, temeljen na mjesečnom paušalnom iznosu koji pokriva razne usluge.

USLUGE

Pogledano 1400 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa