FENESTRA- ALUMINIJSKA I PVC STOLARIJA

Stadionsko naselje, Osijek, Hrvatska

Web stranica

+38531 502 066

} 09:00-17:00

Fenestra d.o.o. je tvrtka osnovana 1995. godine i trenutno broji 10 zaposlenih djelatnika. Tvrtka je među prvim tvrtkama u Osijeku počela sa proizvodnjom PVC stolarije i aluminijske stolarije, koja je s vremenom postala poznato ime za vrhunsku kvalitetu na području proizvodnje PVC stolarije. PVC stolarija se proizvodi od visokovrijednog, tvrdog PVC profila njemačkog proizvođača Salamander, koji svojom kvalitetom i dizajnom jamči zadovoljstvo kupca. Proizvodi se okivaju okovom poznatog njemačkog proizvođača okova WINKHAUS koji se odlikuje velikim brojem zatvarača koji se ugrađuju na krilo i okvir što čini Vaš dom sigurnijim.

Proces proizvodnje PVC stolarije se odvija u našem proizvodnom pogonu i počinje unosom radnih naloga u računala i njihovim protokom na kompjuterski upravljanim linijama. Profil se kroji odnosno reže na temelju dimenzija unesenih u računalo. Na taj način gubi se mogućnost pogreška prilikom prijenosa podataka od narudžbe do izrade prozora ili vrata, smanjuje se otpad prilikom rezanja i ostvaruje se maksimalna preciznost kod obrade profila. Svaki proizvod je napravljen na temelju prvobitne izmjere i predstavlja jedinstven primjerak napravljen na temelju mjera i želja kupaca.

PROIZVODI:

 • PVC PROZORI
  Prozori se rade različitih oblika i veličina, sa ili bez roleta. Prvo se vrši izmjera na Vašem objektu. Prozori se prave po Vašim željama ili po unaprijed donesenim normama. Bitna stavka kod samog prozora osim vrste profila je i ostakljenje koje uvelike pridonosi uštedi energije u Vašem domu. Na prozore ugrađujemo i klupčice.

 • PVC VRATA
  Najljepša i najkvalitetnija na Vašoj kući trebaju biti ulazna vrata i u proizvodnji ulaznih vrata treba paziti na svaki detalj. Ulazna vrata se rade od širokog krila koji se iskazuje visokom kvalitetom, dizajnom i masivnošću a u krilo i okvir se ugrađuje ojačanje od pocinčanog čelika po cijeloj dužini i širini.

 • ALUMINIJSKA STOLARIJA
  Prozori i vrata izrađeni od aluminijskog profila trenutno su jedan od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu jer imaju odlična statička svojstva – visoku čvrstoću materijala. Aluminijski profil naročito se preporuča za poslovne prostore zbog vrlo visoke frekventnosti prolaza ljudi.
 • GARAŽNA VRATA
  Htjeli bi izdvojiti iz ponude i proizvodnju zaokretnih garažnih vrata koja su svojom jednostavnošću i fukcionalnošću gotovoi vječna i ne morate se bojati da će Vam motori zakazati i da nećete moći otvoriti vrata. Možete sami osmisliti izgled svojih garažnih vrata, svjetlosnih otvora a mi ćemo vaše ideje pretvoriti u finalni proizvod.
 • ROLETE
  Ukoliko se odlučite za rolete trebate predvidjeti prostor za kutiju za rolete kako prozori tj. svjetlosni otvori ne bi ispali premaleni. Rolete su najbolje rješenje za zaštitu od sunca, topinsku izolaciju, zvučnu izolaciju i veću zaštitu kod sigurnosti Vašeg doma. Možemo vam ponuditi rolete raznih vrsta i boja.
 • ŽALUZINE (GRILJE)
  Ako ste ljubitelj mediteranskog izgleda, odaberite iz naše ponude grilje s fiksnim ili pomičnim lamelama. To je bitno kod odluke koliko želite zamračiti unutrašnjost kuće jer fiksne lamele propuštaju više svjetlosti. Grilje su se pokazale kao odličan izbor za zaštitu od sunca kako na Jadranu tako i u kontinentalnoj Hrvatskoj.
 • KLUPČICE
  Nudimo vam i izradu i ugradnju prozorskih klupčica koje su izložene različitim zahtjevima. Njihova gornja površina mora biti postojana na svjetlost, grebanje i struganje, vlagu i treba biti teško zapaljiva. Brojnim zračnim komorama ona nudi dobre izolacijske osobine.
 • KLIZNA I SLIDE VRATA
  Ako je vaš prostor u koji se ugrađuje PVC stolarija manji, limitirani ste sa prostorom ili želite maksimalno iskoristiti prostor, predlažemo ugradnju kliznih ili slide vrata. Ovakva vrata su idealna za izlaze na terase ili balkone a poznate su po svojoj stabilnošću i odličnom izolacijom.

PROFILI:

Fenestra Osijek proizvodi pvc prozore i vrata od profila renomiranog njemačkog proizvođača Salamander. Salamander profili se razlikuju od drugih konkurentskih profila po svojoj iznimnoj kvaliteti, tehničkim karakteristikama, glatkim stijenkama, nenadmašenom dizajnu i snježno bijeloj boji, koju nije dostigao ni jedan drugi profil.

 • Salamander Streamline- Salamander SL je sistem profila sa 5 komora i dvije brtve. Streamline profil predstavnja state-of-the art profil koji zadovoljava sve standarde današnjeg modernog doba, s jedne strane elegantnim modernim dizajnom, kao i s vrhunskim tehničkim karakteristikama.Značajke sistema PVC profila Salamander SL: ugradbena dubina 76mm, elegantno zaobljeno krilo dubine 82mm, pet komorni profil sa dvije brtve, velika središnja komora za optimalnu statiku, moderan zaobljeni dizanj, mogućnost ugradnje različitih vrsta ostakljenja, otporan na sve vremenske uvjete, pruža optimalna toplinska svojstva i zaštitu od buke, visoka protuprovalna zaštita.
 • Salamander 3D-  Za one koji ne trpe kompromise Salamander 3D predstavlja sofisticiran profil za ljude sa stilom. Sa svojim elegantno zaobljenim linijama te vrhunskim tehničkim karakteristikama, danas predstavlja broj 1 u svijetu.Značajke sistema PVC profila Salamander SL: ugradbena dubina 76mm, elegantno zaobljeno krilo dubine 76mm, pet komorni profil sa tri brtve, velika središnja komora za optimalnu statiku, moderan zaobljeni dizanj okvira i krila, mogučnost ugradnje različitih vrsta ostakljenja, otporan na sve vremenske uvjete, prvoklasna toplinska svojstva i zaštita od buke, visoka protuprovalna zaštita, čelična ojačanja za optimalnu statiku.
 • Salamander 2D- Pvc prozori i balkonska vrata tip Salamander sistem 2D (četiri komore sa dvije brtve), bijela boja ralf 9010, pojačan sa pocinčanim čelikom od d=1,5mm od njemačkog proizvođača GEBHARDT-STAHIL-GmbH, sa koeficijentom prolaza topline U=1,4W/m2.kDokazana stabilnost i postojanost daju dugotrajnu upotrebnu vrijednost prozorima proizvedenim od PVC-a. Zvučna i toplinska izolacija materijala dozvoljavaju provjetravanje kada Vi to želite,a vanjsku buku čujete samo ako otvorite prozor.
 • Boje i dekori

Ukoliko vas zanimaju naše reference, možete ih pogledati OVDJE.

Pogledano 1002 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa