ELEKTRIČNI BICIKLI I VOZILA – SOLAR OSIJEK

Ulica Josipa Jurja Strossmayera 168, Osijek, Croatia

Web stranica

031 - 300 - 328

} 08:00 - 15:00, Subotom od 09:00 - 13:00

Solar Osijek d.o.o. bavi se distribucijom ekološki prihvatljivih elektronskih proizvoda koji promoviraju zdrav život uz znatnu uštedu novca. Polazeći od alternativnih izvora energije kao osnove zdravog i sigurnog života u budućnosti, svojim kupcima nudimo drukčiji način življenja kroz bogatu ponudu elektronskih proizvoda.

Što je električni bicikl?

Električni bicikl ili E-bicikl je bicikl s pedalama opremljen dodatnim pomoćnim električnim motorom koji doseže maksimalnu snagu do 0.25kW te postiže brzinu do 25 km/h (važeća definicija EU). Električni bicikli posebna su kategorija vozila za čije upravljanje nije potrebna vozačka dozvola ni registracija. Pokreću se pedalama, električnim motorom ili njihovom kombinacijom.

solar_osijek_4

Što je važno znati prilikom kupovine e-bicikla?

Važno je definirati potrebe vozača: na kakvim površinama će se e-bicikl voziti te tko će ga koristiti kako bi se izabrao najbolji model. Važno je napomenuti da električni bicikl nije predviđen za brze vožnje po neravnom terenu ili usponu. Mala snaga motora ne omogućuje dugotrajnu vožnju u elektro-modu te na većim i duljim uzbrdicama. Električni bicikl predviđen je za savladavanje uspona do 10%. Svakako seposavjetujte sa stručnjacima prije kupovine i, ukoliko je moguće, isprobajte vožnju prije kupovine.

 

Pogledano 2394 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa