DEAK- PRIVATNI ZUBOTEHNIČKI LABORATORIJ

Ulica kralja Tomislava 250, Bizovac, Hrvatska

Web stranica

+38598 184 5818

} 08:00-18:00

Kroz dugi niz godina svakodnevnog usavršavanja, zubotehnički laboratorij DEAK trenutno nudi najmodernije sisteme izrade zubnih nadomjestaka u fiksnom i mobilnoj protetici.
Počevši od samog otvorenja laboratorija pa do danas, kroz mnoge tečajeve i edukacije i preko 25 certifikata, uspješno poslujemo već 13 godina s mnogim stomatolozima i zadovoljnim pacijentima.

1994. godine uz otvorenje nudimo tada najnoviju tehnologiju TARGIS VECTRIS iz IVOCLARA.

Nakon puno provjera 1998. godine počinjemo izradu D-sign IVOCLAR-ove keramike, koja je i dan danas jedna od najboljih keramika u svijetu.

USLUGE

Laboratorij DEAK može se pohvaliti širokim spektrom izrade svih protetskih nadomjestaka u obliku fiksne i mobilne protetike.

  • iz mobilne protetike izrađujemo totalne i djelomične proteze
  • kombinirani radovi kao skeletirane metalne proteze sa vezama (vario-kugel, DTK veze, ceka ankeri, preci line)
  • keramičke krunice i mostovi od D-sign keramike na metalnoj podlozi
  • kao zadnje dostignuće iz Degudentovog programa CERCON bezmetalne baze u fiksnoj protetici i potpuno oblaganje CERKON CERAM KISS keramikom sa vrhunskim efektima i mogućnostima postizanja boja prirodnih zuba

Uz pomoć našeg laboratorija možete si priuštiti vrhunski i dugotrajni protetski nadomjestak jer zubni nadomjesci na CERKON bazi su bez premca s obzirom na estetiku, trajnost, funkcionalnost te opravdavaju vaše ulaganje i naš trud te vas čine zadovoljnijim.

CERCON SITEMI

Nema mnogo materijala koji, poput dijamanta, objedinjuju iznimnu ljepotu i čvrstoću. U stomatologiji se neprekidno nastavljaju istraživanja na nalaženju materijala prikladnih za izradu zubnih nadomjestaka, koji bi bili estetski prihvatljivi, dovoljno čvrsti i koje bi ljudsko tijelo idealno podnosilo.

U zubnoj se protetici već godinama koriste keramički materijali u kombinaciji s metalom – keramika radi postizanja željenog estetskog učinka, a metal radi čvrstoće. Sada imamo na raspolaganju keramiku visoke tehnologije, načinjenu od cirkonijevog oksida, koje se već dokazala u mnogim ekstremnim uvjetima, npr. u oplatama za zaštitu od topline u svemirskim brodovima, disk – kočnicama sportskih automobila i zglobnim jabučicama umjetnih kukova. Keramika visoke tehnologije mogla bi zubnoj protetici dati posve novi izgled jer se, zahvaljujući CERCON smart keramici, keramika danas može koristiti i u stomatologiji. Sustav CERCON omogućava izradu posve keramičkih krunica i mostova do pet zubnih jedinica u dijelovima čeljusti sa sjekutićima i kutnjacima. U svakom pojedinom slučaju, ovisno o području koje treba premostiti, mogu se načiniti i mostovi do šest zubnih jedinica. Testiraju se i drugi oblici primjene i rezultati se očekuju uskoro.

Pogledano 576 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa