BALAKOVIĆ- KLIMATIZACIJA I HLAĐENJE

Medulinska ulica 20, Osijek, Hrvatska

Web stranica

+38531 560 136

} 09:00-18:00

Firma Balaković d.o.o. bavi se klimatizacijskim i rashladnim sustavima u industriji i domaćinstvu. Uz prodaju, montažu i servis klimatizacijskih uređaja(Toshiba, Midea, Korel, TCL), vršimo popravke, servise i montaže sve rashladne i ugostiteljske opreme(komore, agregati, laktofrizi, vitrine, ledomati,hladnjaci…).

Navedene djelatnosti obavljamo stručno i kvalitetno, te uz iskusno i opremljeno osoblje u najkraćem mogućem roku.

Za svu opremu i radove osigurali smo inženjersku i tehničku podršku.Sva oprema koju ugrađujemo i prodajemo proizvedena je po svjetskim standardima. Na radove i opremu dajemo jamstvo i osiguravamo rezervne dijelove. Posjedujemo certifikat za prikupljanje i izvođenje radova sa tvarima koje oštećuju ozonski sloj (freon). Pogledom na našu referentnu listu vide se naši zadovoljni kupci i korisnici naših usluga, te kvaliteta usluge i opreme. Za sve informacije i mišljenje stojimo na raspolaganju, te nam se možete obratiti s punim povjerenjem.

KLIMA UREĐAJI

 • MIDEA
 • KOREL
 • TOSHIBA
 • SAMSUNG
 • LG
 • PANASONIC
 • CARRIER

KLIMATIZACIJA

Vršimo isporuku, montažu, održavanje i servis:

– rashladnika vode
– ventilkonveltora
– mdv i vrv sustava

Za svu isporučenu robu i usluge osiguravamo tehničku podršku, rezervne dijelove i jamstvo prema dogovoru.

 • MONTAŽA KLIMA UREĐAJA-Zašto bi ste baš nas angažirali za montažu klima uređaja?Montaža klima uređaja mora se izvršiti od strane ovlaštenog i stručnog montera kako bi Vaš uređaj ispravno radio i kako bi dobili jamstvo od distributera ili uvoznika. Klima uređaj je polu proizvod, te sadrži freon koji je štetan za okoliš. Ovlašteni serviser mora biti stručno osposobljen i opremljen profesionalnim alatima, ali i mora posjedovati niz dozvola od kojih je najbitnija dozvola za rad s freonima (dozvola).
  Brzo, profesionalno i povoljno vršimo montaže svih vrsta klima uređaja na svim vrstama objekata i svim visinama. Dajemo jamstvo na uređaje i na izvedene radove.
  Kako bi smanjili komplikacije prilikom same montaže, ali i pomogli pri odabiru samog klima uređaja nudimo Vam mogućnost BESPLATNOG UVIĐAJA od strane našeg stručnog osoblja.
 • SERVIS KLIMA UREĐAJA-Klima Vam slabo hladi, osjetite neugodne mirise ili želite očistiti svoj uređaj od grilja i drugih bakterija? Brzo, profesionalno i povoljno vršimo servise i popravke svih vrsta klima uređaja.Zašto servisirati i čistiti klima uređaj?
  Većina korisnika klima uređaja misli kako klima uređaje ne treba čistiti i dezinficirati, već da je dovoljno samo redovito prati filtere, te nisu upoznati s opasnostima koje prijete od prljavih uređaja. Glavni uzrok loše kvalitete zraka u klimatiziranim prostorima je slabo, a ponekad i nikakvo čišćenje, odnosno održavanje klima uređaja. Princip rada klima uređaja je da topal zrak prelazi preo izmjenjivača u klima uređaju i tako se hladi, ali taj zrak je kontaminiran prljavštinom i mikroorganizmima. Najveći dio prljavštine i mikroorganizama zadržavaju se na filterima te ih je iz tog razloga potrebno redovito prati i dezinficirati. Uz to dolazi do kondenzacije vlage iz zraka, a kondenzat se slijeva niz lamele izmjenjivača u tavu odvoda kondenzata. Vlažne lamele izmjenjivača i tava pogodno su mjesto za razvoj bakterija, plijesni i gljivica.
  Ukoliko se klima uređaj ne čisti redovno, klimi se smanjuje kapacitet i troši vise el. energije, te postaje leglo bakterija u prostoriji. Neočišćenom uređaju kompresor radi pod opterećenjem, te mu se smanjuje radni vijek zbog otežane cirkulacije zraka. Također prilikom servisa otklanjaju se i mogući tehnički problemi kod samih klima uređaja zbog kojih je uređaji lošije rade.

  Za sve ostale informacije stojimo na raspolaganju, te nas s povjerenjem kontaktirajte!

 • BESPLATAN UVIĐAJ- Za sve naše kupce osigurali smo besplatan uviđaj, stručno savijetovanje, procijenu investicije i izradu ponude na području Osijeka i okolice.
  Osigurajte termin, te nas s povjerenjem kontaktirajte!
 • JAMSTVO- Jamstvo za sve klima uređaje i izvršene radovi regulirano je zakonom odnosno uredbom dobavljač ili eventualnim posebnim dogovorom. Svi uvjeti su navedeni na garantnom listu ili eventualnom ugovoru koji je sklopljen između izvođača i investitora.
  Za Mida klima uređaje jamstvo je do 5 godine u rezidencijalnoj upotrebi uz obvezu godišnjeg servisa, te 1 godina u komercijalnoj upotrebi. Na Korel klima uređaje jamstvo je do 3 godine uz obvezu godišnjeg servisa, a na Samsung i Toshiba do 2 godine.

HLAĐENJE

Vršimo isporuku, montažu, održavanje i servis:

-rashladnih komora svih dimenzija i namjena po strogim pravilima, uz korištenje materijala vrhunske kvalitete.
-rashladnih agregata svih snaga uz korištenje opreme poznatih svjetskih proizvođača (Dorin, Embraco, Danfoss…).
-vitrina, laktofriza, ledomata…

Za svu isporučenu robu i usluge osiguravamo tehničku podršku, rezervne dijelove i jamstvo prema dogovoru.

RASHLADNE KOMORE

Opremamo i održavamo komore svih vrsta i namjena. Od projektiranja do montaže panela i vrata, te kompletne rashladne oreme. Koristimo samo najbolje materijale i opremu renomiranih svjetskih proizvođača. Na svu ugrađenu opremu dajemo jamstvo i osigurali smo svu potrebnu tehničku dokumentaciju u skladu sa zakonskim odredbama.

POGODNOSTI

BESPLATNA DOSTAVA- BESPLATAN UVIĐAJ- 5 GODINA JAMSTVA

Pogledano 579 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa