OKUS KVARNERA KLEMENC D.O.O.

Ulica Andrije Štangera 46, Opatija, Croatia

+38598 981 83 34

} 09:00 - 17:00

Tvtka Klemenc d.o.o. s proizvodnjom džemova, marmelada (voćni namazi), kandiranog i sušenog voća, sirupa i sokova, proizvoda iz gljiva, veprine, šparuge i bljušta započela je 2009. godine. Sirovine uglavnom potiču s OPG Klemenec, na površinama koje se nalaze od mora do 800 m nadmorske visine, ovisno o kulturi.

Svo voće proizvodeno je bez upotrebe pesticida i uz minimalnu upotrebu dopuštenih zaštitnih sredstava, a povrće se uopće ne tretira. Cilj nam je sačuvati tradicionalne proizvode s područja opatijske rivijere s punim ukusom voća i povrća uzgojenog na obroncima Učke, a na tržište ih plasiramo pod jedinstvenim nazivom “Okus Kvarnera”.

klemenc

Okus Kvarnera je jedinstveni naziv za džemove, marmelade, kandirano i sušeno voće, sirupe, gljive u maslinovom ulju, rasolu ili sušene, te niz drugih proizvoda. U proizvodnji džemova i voćnih namaza na 100 g očišćenog voća dodaje se do najviše 70 g šećera ili fruktoze, a samo iznimno količina dodanog šećera se penje do 100g. Svi proizvodi su pasterizirani i prije puštanja u prodaju prolaze strogu kontrolu u laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo u Rijeci.

 

Pogledano 677 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa